χειροποιητα ηχεια VIFA/TANNOY μεγαφωνα+βασεις δαπεδου.

Reaction score
1
χειροποιητα ηχεια VIFA/TANNOY 8" μεγαφωνα+βασεις δαπεδου,χειροποιητο crossover,παιζουν φοβερα δεκτη ακροαση/ελεγχος,Αθηνα,Ηλιουπολη,6940828919.Τιμη 200e μαζι με τις βασεις ,διδονται λογω αναβαθμησης.

Attachments

Reaction score
3.085
Καλησπέρα, ή μάλλον καλημέρα

Με ενδιαφέρουν άμεσα, αλλά θέλω να ξέρω χοντρικά προδιαγραφές ισχύος, ευαισθησίας και σύνθετης αντίστασης, αν υπάρχουν.
Σου στέλνω pm για τα περαιτέρω.
-

Reaction score
3.085
Ζητώ συγγνώμη, που άφησα σε εκκρεμότητα την εκδήλωση του ενδιαφέροντός μου, μολονότι είχα μια αρχική επικοινωνία μέσω PM με τον εκκινητή της αγγελίας. Όμως, καμιά φορά η ζωή σε παίρνει από κάτω και ξεχνιέσαι. Σίγουρα δεν το έκανα επίτηδες.

Όπως εξήγησα και στο Προσωπικό Μήνυμα, το ενδιαφέρον μου είχε να κάνει με άλλο, δικό μου πρόσωπο, το οποίο τελικά δεν ενέδωσε στην αποδοχή της πιθανής συναλλαγής. Οπότε, πρέπει να δηλώσω την απόσυρση του ενδιαφέροντος, για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο wolfgr για την εξαιρετική συμπεριφορά του και την άψογη επικοινωνία που είχαμε και φυσικά να του ζητήσω κι αυτού προσωπικά συγγνώμη που άργησα να αποσύρω το ενδιαφέρον μου και άφησα να αιωρείται κάποια θολή πιθανότητα για το πρόσωπό μου. Εύχομαι καλή συνέχεια, και Καλή Χρονιά.
-

Reaction score
1
Τα ηχεια υπαρχουν ακομη ,επικοινωνια στο 6940828919 (ολες τις ωρες) για οποιος ενδιαφέρεται .

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
τα ηχεια δόθηκαν,ευχαριστω πολυ.
Οπότε τα tweeter ήταν Tonsil και τα woofer Vifa.
Η Tannoy ουδέποτε έχει δώσει μονάδες της στο εμπόριο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος