1.3 ενισχυτες

Reaction score
5
Αντρέα θα μου επιτρέψεις να περάσω το κείμενο και στην κατηγορία Players, για να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει...

GTX

Reaction score
39
Maniac ήρθε η ώρα!!!!!!!
Τα διάβασες?? Λέει για Dolby True HD και DTS Master HD. Ετοιμάσου του χρόνου θα πάρεις καινούριο AV :):):)

Reaction score
41
Ο έχων υπομονή, θα έχει και περισσότερα χρήματα στην τσέπη και καλύτερη ψυχολογική ισορροπία.... :rolleyes:

Βέβαια θα πέσει γέλιο όταν σε 2-3 χρόνια θα αγοράσουμε και θα περιμένουμε από την.....ΣΠΕΝΤΖΟΣ να γράψει στα δισκάκια της ήχο DD HD......Μπουαχαχαχα........

Reaction score
0
Μιας και ειμαι σε φαση αντικαταστασης του ενισχυτη μου θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας το κατα ποσο αξιζει να περιμενει κανεις ενα χρονο ακομα για αυτους τους ενισχυτες. Τι παραπανω θα προσφερουν? (θα κανουν upscaling 1080ρ?). Το HDMI 1.3 τι παραπανω προσφερει?

Reaction score
4
Παιδια εγω θα μεινω με τον Pioneer που εχω και θα παιξω με αναλογικη συνδεση με το Universal player που θα παρω αρκετα αργοτερα.

Παει πολυ το μαλι για αλλα εξοδα. Εδω ακομα πληρωνω προβολεα. Σε 1,5 χρονακο που ξεχρεωνω τα παντα δηλ δεν θα εχω δοσεις, τοτε θα ειμαι ετοιμος για να ξαναχρεωθω και να παρω καινουριο ενισχυτη.

Απλα δεν θα ακουω 7.1 με την αναλογικη γιατι δεν υπαρχουν εξοδοι στα dvd 7.1 :(
Kαι θα ειμαι και ψυχολογικα αρρωστος αφου θα ακουω αναλογικα και οχι ψηφιακα απο hdmi. (οχι οτι θα εχει διαφορα ο ηχος απο αυτη του τυπου συνδεση) Dvd - αναλογικη σε AV:(

Βεβαια δεν υποσχομαι και τιποτα ετσι? Μπορει να μου την δωσει το πασχα και ολοοοοοοο το δωρο να παει στο NEO AV !!! :rolleyes:

(Αμα δεν παρω λαμπαδες στα ανηψια μου και δωρα πειραζει?) :rolleyes:

Αλλα....... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΚΑΝ

Για να διαβασω και εγω το link του Ανδρεα...

Reaction score
4
Μιας και ειμαι σε φαση αντικαταστασης του ενισχυτη μου θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας το κατα ποσο αξιζει να περιμενει κανεις ενα χρονο ακομα για αυτους τους ενισχυτες. Τι παραπανω θα προσφερουν? (θα κανουν upscaling 1080ρ?). Το HDMI 1.3 τι παραπανω προσφερει?

Εδω θα μαθεις...
HDMI 1.1 VS HDMI 1.3
http://forums.audioholics.com/forums/showthread.php?t=22061

Reaction score
4
This week I spent some time at D&M Holdings (Umbrella Company of Denon and Marantz among other companies)

Παιδια το διαβασατε αυτο στο Link ???
UMBRELLA COMPANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα βγουν τα ζομπι και τα undead και θα μας κυνηγαν...

Λετε να κρυβετε η Umbrella corporation πισω απο ολα αυτα ?

Reaction score
3
Χαχαχα,είσαι απίστευτος ρε!
Αν έπιασα την ταινία,ας μου στείλουν εμένα την Milla και καλύφτηκα,ΔΕΝ θέλω άλλα μαραφέτια :p

Reaction score
4

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid