1) sennheiser mkh 435 t με Tascam DP008? 2) ένα sampler για beat production

Reaction score
0
Καλησπέρα,
έχω δύο απορίες και ως συνειδητοποιημένος noob, μετά από αρκετό googling, θέλω να πάρω μια τελευταία γνώμη.

1) Έχω ένα Tascam DP-008, το οποίο χρησιμοποιώ για home ηχογραφήσεις. Μπορεί αυτό να χρησιμοποιηθεί με δύο μικρόφωνα sennheiser mkh 435 t που έχω βρει σε φοβερή προσφορά? Διάβασα πως αυτά είναι "T powered" και δεν ξέρω αν είναι συμβατά με το XLR/line in Tascam. Αν υπάρχει μετατροπέας, δεν θα χάνω σε ποιότητα?
2) Γνωρίζει κάποιος ένα οικονομικό sampler/drum machine (αν γίνεται να παίρνει samples από το PC, τόσο το καλύτερο) με το οποίο να βρίσκω γρήγορα και εύκολα patterns για τα indie pop/electronic κομμάτια μου? Έχω δει μεταχειρισμένα Korg Emx, και βλέπω μόνο DJs να τα χρησιμοποιούν. Εκεί το budget μου δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 150 ευρώ.

Ευχαριστώ!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.082
Απάντηση: 1) sennheiser mkh 435 t με Tascam DP008? 2) ένα sampler για beat production

Δεν νομίζω να ταιριάζουν αυτά τα μικρόφωνα, άλλωστε, το T-power προδιαγράφεται με τάση μόλις 12V (αντί 48V). Ένα τέτοιο drum machine νομίζω πως είναι ό,τι πρέπει για ορεκτικό.

Reaction score
0
Απάντηση: 1) sennheiser mkh 435 t με Tascam DP008? 2) ένα sampler για beat production

Ευχαριστώ.
Απλά είχα μια ελπίδα πως θα υπάρχει κάποιο είδος βύσματος-αντάπτορα για T--->XLR.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix