16 Blocks

Reaction score
6
Ετσι λέγετε η νέα ταινία του Bruce Willis σε σκηνοθεσία Richard Donner (Timeline - - Conspiracy Theory -
Η ταινια έκανε πρεμιέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μολις πριν από πεντε μέρες Ο Bruse για άλλη μια φορα στον ρόλο του αστυνομικού.
Η διαφορα εδώ είναι πως πρέπει να μεταφέρει μόνος του ένα κατάδικο για 16 οικοδομικά τετράγωνα.
Στην αρχή μπορει να φαίνεται εύκολο ακομα και για αυτόν τον σχετικά ξοφλημένο αστυνομικό Jack Mosley (Willis) αλλα τα πράγματα μαλον δεν είναι τόσο απλά.
Παίζουν ακόμα Mos Def, David Morse, Jenna Stern, Casey Sander

Το τρειλερ δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και μπορείτε να το δειτε από το επίσημο site της ταινίας.

http://www2.warnerbros.com/16blocks/index.html

Reaction score
784
Eιδα την ταινια προχθες και μπορω να πω οτι ο B.Willis κανει ενα παρα πολυ καλο come back...

Reaction score
6
Ε όχι και το είδες προχθές; :twisted:
Πες θα το δω σε 1 μηνα
Πες ότι το είδες στον ύπνο σου
Η έστω ότι το φανταστικές και ότι θα είναι καλο …
Αλλά μην μου λες ότι το είδες προχτές , γιατι θα φαω τις κάλτσες μου
:smile:

Reaction score
6
Χτες λοιπόν ειδα και γω την νεα ταινια του Richard Donner με τον Bruce Willis και πρέπει να πω πως βγαίνοντας από την αίθουσα ειχα την αισθηση της ικανοποίησης .
Μπορει μεν να έχουμε ξαναδεί αστυνομικό τον Willis και μάλιστα πρόσφατα αλλα αυτην την φορα νομίζω πως το αποτέλεσμα ηταν σαφώς καλύτερο από το Hostage και ας ειχε και αυτην την φορα ο Bruse το ιδιο μελαγχολικό βλέμμα.
Έκπληξη ο Donner που σκηνοθετικά μας είχε συνηθίσει σε πιο ελαφρές ταινίες .Παρόλα αυτά δημιούργησε ένα αξιοπρεπέστατο αστυνομικό που άνετα το παρακολουθείς και δεύτερη φορα.
Εντύπωση μου έκανε το γεγονος πως αν και Τετάρτη η αίθουσα του Ster ηταν γεμάτη σε μια ταινία που οπου και αν παίχτηκε ( παγκοσμίως) ειχε σχετικά χαμηλών τόνων υποδοχή

Reaction score
7
Οι καταχρήσεις...Μου είχαν κόψει οι γοναίοι το τηλ λόγω μεγάλων λογαριασμών.Αλλά από δευτέρα κάνω αίτηση για dsl οπότε δεν πρόκειται να με ξαναχάσετε:p

Reaction score
6
Νομιζω πως οι αναγγελίες για το τι κυκλοφορεί στα newsgroups εχουν σταματήσει εδώ και καιρο σε αυτό το foroum.
Καλο είναι λοιπον να συνεχίσουμε να μην αναφερόμαστε σε πράγματα που πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο Avsite.

Reaction score
14
Νωμιζω πως οι αναγγελίες για το τι κυκλοφορεί στα newsgroups εχουν σταματήσει εδώ και καιρο σε αυτό το foroum.
Καλο είναι λοιπον να συνεχίσουμε να μην αναφερόμαστε σε πράγματα που πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο Avsite.
Νομίζω Ανδρέα δεν έπιασες καθόλου το χιουμορ σε αυτά που έγραψα!!!! Πήγες σε 100% λάθος σκέψη...

Reaction score
6
Οπαδός της μαύρης μουσικής πράγμα που δεν το έχει κρύψει ποτέ ως τώρα , ο Bruce Willis ισως είναι ο ηθοποιός που έχει συμπρωταγωνιστήσει τις περισσότερες φορές με έγχρωμο ηθοποιό.

Πρωτη φορα στο Die hard - Πολυ σκληρος για να πεθανε και το Reginald VelJohnson

και ακολουθούν
Die hard 2
Die hard 3 με τον Samuel L. Jackson

UNBREAKABLE ξανα με τον Samuel L. Jackson

και τωρα με το 16 Blocks και τον Mos Def

Reaction score
6

Αυτή η φάτσα δεν εχει λήψη από ταινια του Richard Donner .
Ακομα και για λιγα δευτερόλεπτα η εστω για μια στιγμή εχει εμφανιστεί σε οποια ταινια του Doner και αν εχω δει.
Ετσι και στην τελευταία του (16 Blocks) κανει την εμφανίσει του προς το τελος για μερικά δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα
Superman (1978) ως Detective Armus
Inside Moves (1980) ως Burt
Lethal Weapon φυσικα και στα τεσσερα ως Captain Ed Murphy
Radio Flyer (1992) ως Coffee shop manager
Maverick (1994) ως Dealer
Assassins (1995) ως Alan Branch
Conspiracy Theory (1997) ως Mr. Wilson
Timeline (2003) ως Baker

Και ενώ δεν είμαι ιδιαίτερα παρατηρητικός αυτό μου ήρθε σαν φλας όταν τον ξαναείδα αυτήν τη φορά στο τέλος του 16 Blocks ως Restaurant Owner
Το όνομα αυτού Steve Kahan

Πρέπει να εχει κάποια συγγένεια με τον σκηνοθέτη δεν εξηγείται αλλιώς.
:wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads