2 ενισχυτες, τι προτεινετε;

Reaction score
0
Φίλοι γειά σας,

Πανε 4 μήνες που πήρα τα Mordαunt Short 914i ηχεία και τον Cambridge Audio 540a v2 ενισχυτή.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που αποφάσισα να φορέσω ενα ζευγάρι Roister SilkII 100. Και την έπαθα. Μιλάμε για γλυκό ήχο! Όλα τέλεια.

Μετά δοκίμασα Audio Spectrum s37-2. Και μπροστά μου είχα ένα σύστημα που ακουγόταν το ίδιο με τα MS914i!!!

Μου την έδωσε! Ο ενισχυτής τελικά χρωματίζει τον ήχο στις ψηλές συχνότητες! Νεύρα αξίας 500 ευρώ!

Οπότε αποφάσισα να κρατήσω τα MS και να τσιμπήσω έναν γλυκό all rounder.

Διάβασα για τους επόμενους 2:
Naim Nait XS,
Primare I30.

Μήμπως τους έχετε ακούσει;
Έχετε κατι άλλο να προτείνετε;

H μουσική της επιλογής μου ειναι απο ατμοσφαιρική POP μέχρι μελωδικό Death Metal. Px. Secret Garden, u2, In Flames, Desmond Child, Gary Moore, Σπανός, Λοίζος, Dream Theater.

Είναι οπως καταλάβατε παράξενο μείγμα, κ ο ενισχυτής πρεπει να τα καταφέρνει καλά σε διάφορα είδη.

Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.

Να'στε καλά.

Reaction score
0
Απάντηση: 2 ενισχυτες, τι προτεινετε;

Φίλοι γειά σας,

Πανε 4 μήνες που πήρα τα Mordαunt Short 914i ηχεία και τον Cambridge Audio 540a v2 ενισχυτή.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που αποφάσισα να φορέσω ενα ζευγάρι Roister SilkII 100. Και την έπαθα. Μιλάμε για γλυκό ήχο! Όλα τέλεια.

Μετά δοκίμασα Audio Spectrum s37-2. Και μπροστά μου είχα ένα σύστημα που ακουγόταν το ίδιο με τα MS914i!!!

Μου την έδωσε! Ο ενισχυτής τελικά χρωματίζει τον ήχο στις ψηλές συχνότητες! Νεύρα αξίας 500 ευρώ!

Οπότε αποφάσισα να κρατήσω τα MS και να τσιμπήσω έναν γλυκό all rounder.

Διάβασα για τους επόμενους 2:
Naim Nait XS,
Primare I30.

Μήμπως τους έχετε ακούσει;
Έχετε κατι άλλο να προτείνετε;

H μουσική της επιλογής μου ειναι απο ατμοσφαιρική POP μέχρι μελωδικό Death Metal. Px. Secret Garden, u2, In Flames, Desmond Child, Gary Moore, Σπανός, Λοίζος, Dream Theater.

Είναι οπως καταλάβατε παράξενο μείγμα, κ ο ενισχυτής πρεπει να τα καταφέρνει καλά σε διάφορα είδη.

Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.

Να'στε καλά.
Εχεις δικιο ο cambridge τονιζει τα πριμα το επαθα και εγω με τον Α5rc παλαιοτερα. Εχω τα mordaunt short 906i που επισης τονιζουν τα πριμα αλλα με marantz pm7200 ειναι ξεκουραστα.
Προτεινω να ακουσεις marantz pm7001 και pm6002.
Οι ΝΑD εχουν γλυκο ηχο ακου τον new 326bee.

Reaction score
0

Να εισαι καλά. Εχω ακούσει τους Marantz και μου εχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Ο 7001 εχει περισσοτερο ζωντανια σε σχεση με τον 7200 που εχω .
Ακου και τους καινουργιους pm7003 pm8003 αν και δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτους. Ο 6002 εχει λιγοτερα βαττ αλλα μπορει να σου κανει την δουλεια σου.

κοιτα και αυτο το αρθρο για τους marantz και τα mordaunt short.
http://www.marantzphilips.nl/interview_with_ken_ishiwata/

Reaction score
0

χμμμ..
Παντα είχα την εντύπωση πως η Mordaunt Short ανήκε στο ίδιο γκρούπ με την Cambridge Audio.

Reaction score
2

NAIM NAIT XS. Απιστευτος ετσι απλα. Ακουσε τον οπωσδηποτε. Δυστυχως η ευτυχως καμια σχεση με marantz, denon, yamaha, και λοιπα πλαστικα κονσουμεραδικα μηχανακια...

Reaction score
7.012

Oι nad δεν εχουν πια γλυκο ηχο,αλλαξαν οι εποχες,ειδικα στα πριμα ειναι αρκετα τσιμπημενοι,αν εχεις αναλογο προβλημα μακρυα.

Οι επιλογες απο ψαγμενους κατασκευαστες ειναι σαφως καλυτερες αλλα και πιο ακριβες,ειδικα ο naim ειναι τρομερο μηχανακι. Κοιτα και τιποτα σε creek,musical fidelity αλλα και audio analogue

Reaction score
0

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Κ μόνο που βρήκατε το χρόνο να απαντήσετε, με υποχρεώσατε.

Κοίταξα όλες τις προτάσεις σας και αυτήν τη στιγμή είμαι μεταξύ του Naim κ του Roksan.

Naim εχω ακούσει το 5i το περασμένο μοντέλο στην Αγγλία κ είχα μεινει εντυπωσιασμένος, και τον Roksan τον LII παλιότερα με κάτι Mission ηχεία.

Αααχ Aγγλία, ο παράδεισος του Audiophile. Περνάγαμε τις ώρες κάνοντας ακροάσεις πάνω σε Arcam και Linn, αναμνήσεις...

Reaction score
4.247

Τον συγκεκριμενο ROKSAN τον εχει φιλος μου και τον τον ακουει με τα ηχεια της B&W 683. Ο ενισχυτης παρα πολυ καλος οπως τον ακουσα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.222
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος