2015 BMW M4 Iconic Lights Concept

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.352
Reaction score
4.512
Νέα γενιά φωτιστικών σωμάτων παρουσίασε η BMW

Στην έκθεση ηλεκτρονικών -Consumer Electronics Show- του Λας Βέγκας, η BMW παρουσίασε το M4 Concept Iconic Lights, ένα πρωτότυπο όχημα που πηγαίνει το ζήτημα «φωτισμός» ένα βήμα παραπέρα. Βλέπετε, η BMW i8 ήταν το πρώτο όχημα παραγωγής με (προαιρετικά) φώτα laser.
Η εν λόγω τεχνολογία εξελίσσεται περαιτέρω και επιδεικνύεται μέσω του M4 Concept Iconic Lights, το οποίο φέρει τη νέα γενιά φωτιστικών σωμάτων laser που προσφέρουν ακτίνα ορατότητας 600 μέτρων.
Είναι πάντα αναμμένα και διαθέτουν σύστημα αποφυγής της τύφλωσης των άλλων οδηγών τη νύχτα.
Επιπλέον, τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας OLED, τα οποία παράγουν φως μέσω οργανικού υλικού, ενώ ίδια είναι και τα πίσω φλας, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.
Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, η πρώτη BMW που θα αποκτήσει OLED πίσω φώτα θα είναι ένα Μ μοντέλο κάποια στιγμή μέσα στο 2016.


http://www.newsbeast.gr/car/arthro/775537/oratotita-600-metron-me-fota-laser/


 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.933
Μηνύματα
3.067.436
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou
Top