3 επιλογές ενισχυτών για παρτενέρ στα B&W 686...

Reaction score
0
Χαιρετώ την όμορφη παρέα...

Ενημερώνομαι συχνά για τον κόσμο του AV μέσω του avsite και ήρθε η στιγμή που έχω και εγώ ένα ερώτημα να θέσω...

Πρόσφατα φίλος μου αποφάσισε να στήσει ένα συστηματάκι, αρχικά με 2 ηχεία και έναν ραδιοενισχυτή AV και στο προσεχές μέλλον να προσθέσει και τα υπόλοιπα περιφερειακά....O χώρος του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος και η μουσική του βιβλιοθήκη περιέχει πολλά CD (αυθεντικά πάντα)...Στην παρέα θα προστεθεί και μία tv αργότερα, ίσως....

Tα ηχεία λοιπόν που κατέληξε και στων οποίων την παραγγελία έχει προχωρήσει, είναι τα B&W 686...

Οι μνηστήρες λοιπόν που τα φλερτάρουν (λόγω περιορισμού τιμής) είναι οι :

Denon AVR-1509

Pioneer VSX-818V

Yamaha RX-V463

Με τα τρία μοντέλα στα ίδια περίπου χαρακτηριστικά, αλλά και ίδιο επίπεδο τιμής, το μόνο που κατάφερα να διακρίνω είναι η ελαφρά υπεροχή ισχύος (στα χαρτιά) υπέρ του Pioneer...

Δεδομένου λοιπόν του σετ των ηχείων θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας, αλλά και τις προσωπικές σας εμπειρίες σε περίπτωση που έχετε κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα ενισχυτών....

Ποιός δένει καλύτερα με τα συγκεκριμένα ηχεία, αν κάποιος υπερέχει σε κάτι που μου διαφεύγει, ποιός είναι πιό μουσικός, πιό κινηματογραφικός, αν αναπτύσσει θερμοκρασίες, καθώς και για το αν κάποιος από αυτούς έχει κάποια ελλατωματική παρτίδα να κυκλοφορεί στην αγορά, ή έστω κάποιο γνωστό ελλάτωμα...

Οι συμβουλές σας πολύτιμος βοηθός...

Ευχαριστώ...

Reaction score
6
Με 84 dB ευαισθησία, θα κοίταζα κάποιον που όταν κληθεί να οδηγήσει 5 από αυτά, να είναι εκείνος που χάνει τη λιγότερη ισχύ στα πολλά κανάλια.

Συγκεκριμένα στοιχεία δεν έχω, αλλά μάλλον προς Denon θα πήγαινα δεδομένου ότι σε συγκριτικά τεστ περιοδικών έχω δει καλύτερη συμπεριφορά σε αυτό το σημείο από αυτούς απ' ότι στους Yamaha.
Ο Pioneer αυτός έχει PHA ολοκληρωμένα στην έξοδο και ως κάτοχος τέτοιας τεχνολογίας Pioneer Α/V (κάπου περιμένει κι αυτός ηχεία) έχω να πω πως ο ήχος είναι σκληρός ή μαλλον στεγνός σε σχέση με άλλους.

Reaction score
784
δες αν μπορεις να βρεις τον 1708 σε καμμια καλη τιμη, αλλιως τον 1905 πο αναφερεις.
Ο pioneer εχει οντως πιο σκληρο ηχο αλλα δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο.Θα οδηγησει και καλυτερα τα ηχεια σου απο αποψη ισχυος.

Reaction score
0
@vadergr : τον 1509 είχε υπόψιν

Τελικά, αποκτήθηκε ο Yamaha...του έγινε δώρο, οπότε δεν έγινε επιλογή...ελπίζω να δικαιωθεί η επιλογή του δωροθέτη...

Όταν μου δοθεί χρόνος & τον ακούσω κι εγώ ( μάλλον θα τον σετάρουμε παρέα ) θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87