32 inch για κρεβατοκαμαρα

Reaction score
21
Καλησπερα , ψαχνω να βρω απαντησεις - λυσεις - προτασεις για την αγορα μια νεας τηλεόρασης 32 ιντσων για χρηση σε κρεβατοκαμαρα .
Ποσο που θελω να ξοδεψω ειναι εως 300 ευρω ταβανι , αλλα βασικα θελω κατι οικονομικο και καλο ( εαν υπαρχει πλεον αυτο ) .

Η χρηση ειναι λιγο τηλεοραση ( καναλια digea ) πολυ θεαση σειρων - ταινιων ( avi - mkv ) μεσω ενος Popcornhour A-300 .
Αποσταση οσο το κρεβατι ( θα ειναι στα "ποδια" του κρεβατιου πανω σε μια σιφονιερα )

Εχω απορρίψει τις Turbo-x ( παθων με αλλο προιον ) και τις πιθανον τις toshiba λογω ανυπαρκτης ή περιφερόμενης αντιπροσωπειας καθως και πολλων αναφορων βλαβων απο οτι διαβαζω εαν κανω λαθος διορθωστε και ρτιχτε και καμμια σφαλιαρα .

Απο οτι εχω καταλαβει ( Πειτε μου εαν κανω λαθος ) δεν θα δω διαφορα απο HD-READY και FULL HD σε αυτες τις inches οποτε 1η επιλογη HD READY ( και πιο οικονομικες )

Μεχρι τωρα ειχα απο το 2009 την Philips 32PFL5604H/12 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με αυτην .
Προσφατα πηρα την SAMSUNG UE42F5000 για το σαλονι αλλα να σας πω την αληθεια δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημενος με αυτην ( αντικατεστησε την SONY 40V2500 που ειχα απο το 2006 και ειμουν απολυτα ευχαριστημενος - μετακομισαν και οι 2 παλιες στο εξοχικο που εγινε ημιμονιμη κατοικια και παιζουν εκει πλεον - )

Εχω πηξει να ψαχνω και ακρη να μην βγαζω ......

Σημερα ειδα στο crazy sunday του eshop αυτες
LG 32LB650V 32'' CINEMA 3D LED SMART TV FULL HD 325€ επομενη τιμη στον τσιγκουνη 395€.
LG 32LB5610 32'' LED TV FULL HD 240€ επομενη τιμη στον τσιγκουνη 269€

Τι λετε για αυτες τις 2 ?

Αξιζει η "υπερβαση" +25€ για να παρεις την 650 με ολα τα καλουδια που εχει ?

Για βοηθηστε βρε παιδια ?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Προσωπικά δε θα αγόραζα HD Ready.
Το αν αξίζει τα παραπάνω η 650 κρίνεται απ' το αν θα χρησιμοποιηθούν τα έξτρα. Σ' ενδιαφέρουν ή μήπως είναι καλύτερα να πάρεις λίγο μεγαλύτερη χωρίς αυτά;

Reaction score
21
Το μονο θεμιτο extra ειναι το 3d .
Ολα τα αλλα ολα τα αλλα τα κανω και με το το Popocorn Hour A300

Γιαυτο και γλυκοκοιταζω την 32LA6130 που ειναι αναμεσα στις 2

Τωρα για το αλλο ερωτημα σου , 40αρα σε υπνοδωματιο ? πολυ δεν πεφτει ?
Δεν το ειχα σκεφτει ποτε αυτο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.999
...40αρα σε υπνοδωματιο ? πολυ δεν πεφτει ?

Όχι.

Αυτά τα περί υπνοδωματίου είναι μύθος.

Reaction score
4.904
Κι εγω ίσως σκεφτω για τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, όταν και εφόσον έρθει κάποτε η επίγεια ψηφιακή στα μέρη μου. Προς το παρόν υπάρχει ακόμη εκει η 33αρα crt μπαούλο 4/3 philips matchline του 1995 και για να έχω αντίστοιχο μέγεθος εικόνας (που ειναι μια χαρα) απο 16/9 τηλεόραση, θα χρειαστει να παω σε 39-40 ίντσες, μόνο που αυτό το πλάτος είναι οριακό στον χώρο μου και πλέον 37αρες 16/9 δεν βγαινουν! Παντως 40αρα σε υπνοδωμάτιο μισο μέτρο πιο πέρα απο τα πόδια του κρεβατιού ειναι μιά χαρα, ακόμη και πιο μεγαλη (42αρα) θα ήταν οκ, αρκει να υπάρχει ο χώρος για την τοποθέτησή της. Οταν ερθει η ώρα θα μετρησω το διαθεσιμο πλάτος και ελπίζω να βρω καποια σλιμ 39-40 ίντσες με ελάχιστο πλαίσιο για να μου χωρέσει...

Reaction score
21
Με ψησατε και εκανα δοκιμη , εβαλα την 42αρα samsung 42F5000 στο υπνοδωμάτιο στην θεση που ειχα την 32αρα .
Στην αρχη σε ξενιζει λιγακι αλλα με τον καιρο συνηθηζεις .
Μονο κακο ειναι πιο μεγαλη απο το επιπλο που την εχω πανω ( συρταριερα ) και εξεχει ......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.965
Members
38.271
Νεότερο μέλος
xardavelas89