4Χ4 Testdrive...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στα πλαίσια της φετινής ΔΕΘ, οργανώθηκαν κάποια test drives επίδειξης τετρακίνητων οχημάτων. Δεν ήθελε ούτε χρήματα ούτε τύχη καθώς όποιος πήγαινε έπερνε μια πρόσκληση δωρεάν και περίμενε με την σειρά του για την βόλτα.

Audi Allroad
Pajero Wagon
Grand Cherokee
Kia Sorento

ήταν μόνο μερικά από τα διαθέσιμα αυτοκίνητα τα οποία φυσικά και δεν οδηγούσε ο ενδιαφερόμενος αλλά ένας έμπειρος οδηγός 4Χ4...

Το πιο ωραίο κομάτι της διαδρομής ήταν μια τεράστια σε ύψος ράμπα στην οποία ανέβαινες με μια απίστευτη - γωνία πρέπει να ήταν περίπου 60 μοίρες :shock: ... -, (ούτε με σφαίρες δεν το κάνεις μόνος σου...), κοιτώντας μόνο ουρανό και αντίστοιχα μετά από 10 μέτρα ισιάδι κατέβαινες σε ίδια και παραπάνω κλίση. Εντελώς απίστευτο εγχείρημα, κάτι που αν δεν το δεις δεν πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει από αυτοκίνητο...

- Το μόνο που έχω να πω ήταν ότι όλοι έκαναν κακά :lol: και ότι το allroad τελικά είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥ αμάξι.... :wink:

Reaction score
5
Έχω κάνει ένα 4x4 course στην Ουαλία με Land Rover Discovery. Εκεί να δεις αυτοκίνητο!

Reaction score
5
Άσχετο αλλά θυμάστε το barchetta που είχα ? Πάει αυτό πια ........... οικογενειάρχης άνθρωπος.....

Πήρα ένα cherokee του 2003 και όπως σωστά είχε πει ο φίλος μου ο Μπάμπης , δεν ξαναγυρνάω σε αμάξι !!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5
Αλήθεια? Λέω να αγοράσω το Discovery III. Είναι πολύ καλό..?
Πρέπει να δεις το βιντεάκι του Top Gear (BBC) που ανεβαίνει ένα βουνό (καλά λόφο) στην Σκωτία. Τράβηξε ευθεία προς την κορυφή!
Βέβαια δεν ήταν και ο Όλυμπος, ούτε καν η Πάρνηθα, αλλά το σύστημα Terrain Response αλλάζει ανάρτηση/μετάδοση/mapping μηχανής/traction control δυναμικά ανάλογα με το τι terrain είσαι επάνω. Ιδιαίτερα με την πνευματική ανάρτηση, που και αυτή αλλάζει ανάλογα με το πόσο γέρνει το αυτοκίνητο κλπ, περνάς πάνω από οτιδήποτε...
Βέβαια οι περισσότεροι που το παίρνουν πάνε μέσα στην πόλη από το σπίτι στη δουλειά και πίσω, αλλά αυτό το κάνουν οι περισσότεροι με μεγάλα 4χ4.

Reaction score
51
Εγώ επιμένω στα.....χαμηλού υψομέτρου οχήματα......
Ανεξάρτητα αν είναι μοτοσυκλέτες ή αυτοκίνητα.........
Και ιδιαίτερα στα 4τροχα, επιβάλλεται και ένα χαμηλοματάκι 3 πόντων!! :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.849
Members
38.623
Νεότερο μέλος
parkrou