43"

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
Θα αγοραστεί μια τηλεόραση κουζίνας :D

Οι επιτρεπτές διαστάσεις εκεί που θα μπει είναι τέτοιες που εξετάζουμε 40-43" τηλεοράσεις σύγχρονου σχεδιασμού (θα αντικαταστήσει μια πιο παλιά 40" Sony).
Απαραίτητη προϋπόθεση να δικτυώνεται (ethernet). Τα λοιπά δεν με νοιάζουν (3Δ...)
Επίσης η βάση της πρέπει να είναι κολωνάτη ώστε να περιστρέφεται σε ένα εύρος γωνίας.
Εχω πολύ καλή εμπειρία σε samsung που διαβάζουν τα πάντα από το NAS, με υπότιτλους και τέτοια.

Βρίσκω σε μια πρώτη αναζήτηση στο public (προτιμάτε γιατί παίρνει paypal)

μια hitachi (42", HD, €399)
μια LG (43", HD, €499)
μια Samsung (40", HD, €499)
και αναρωτιέμαι για ποιο λόγο θα μπορούσα να καταλήξω σε μια άλλη Samsung (43", UHD, €630) ?

Reaction score
818
Βασίλη, αν η απόσταση είναι σχετικά μικρή, δεν βλέπω γιατί να δώσεις τα επιπλέον χρήματα για την 43άρα. Πήγαινε για τη Samsung τη 40άρα - ούτως ή άλλως κι αυτή 4Κ είναι.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
Βασίλη, αν η απόσταση είναι σχετικά μικρή, δεν βλέπω γιατί να δώσεις τα επιπλέον χρήματα για την 43άρα. Πήγαινε για τη Samsung τη 40άρα - ούτως ή άλλως κι αυτή 4Κ είναι.
Ναι το έχω γράψει λάθος, είναι UHD και η 40αρα :oops:
Δεν ψάχνω αποστάσεις και τέτοια, τηλεόραση που ανοίγει όταν τρώει η κυρά και καμιά φορά τα παιδιά να κάτσουν να δουν κανά παιδικό.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.020
Εκείνο το γράφημα που είχε ποστάρει ο Ζιζικ, μου έβγαζε το συμπέρασμα οτι 40in UHD, δεν εχει νόημα, εκτός και αν κάθεσαι σε παρά παρά πολυ μικρη αποσταση...Μηπως να έπαιρνες απλή HD, και τα ρέστα ενα χρονο Tidal?

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
Δεν έχω σιγουρευτεί ότι η LG περιστρέφεται πάνω στη βάση της. Στο μανιουαλ δεν αναφέρει και δεν δείχνει κάτι και δεν υπάρχει υλικό στο νετ, μάλλον είναι πολύ καινούργι μοντέλο.
Πρέπει να τη δω από κοντά.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
χαα...στο τηλέφωνο ο πωλητής από το public μου είπε ότι καμία τηλεόραση από το 2014 και μετά δεν περιστρέφεται στη βάση της ακόμα και αν είναι ¨κολωνάτη". Ολο και καλύτερο γίνεται...

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
βάση ή τηλεόραση; :p

γιατί περικαλώ;
γιατι το καλυτερο ποτε δεν απογοητευσε κανεναν! ασε που μετα σε ποιανει το ψυχολογικο και λες....ελα μωρε λιγα ακομα τα δινα! σιγα! ;)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
γιατι το καλυτερο ποτε δεν απογοητευσε κανεναν! ασε που μετα σε ποιανει το ψυχολογικο και λες....ελα μωρε λιγα ακομα τα δινα! σιγα! ;)
σκίσ' με ετσ' μ' αρέσ' :hi:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan