5 Λεπτά ακόμα

Reaction score
6

Υποθεση
Ο Τάσος είναι μεχρι θανάτου ερωτευμένος με την Αλίκη. Μια ακόμα σκηνη ζήλιας του θα κατάληξη με τον Τασο φαρδύ πλατύ κατω από την μοτοσικλέτα του.
Το φάντασμα του όμως εχει αλλά σχέδια και επιστρέφει στην γη σωματοποιημενος αλλα αόρατος όπως σύντομα θα ανακαλύψει για να προλάβει την αγαπημενη του πριν τον αντικαταστήσει.
Εχει 5 λεπτα για να αποτρέψει τη σχεση που μαγειρεύεται μεταξυ της Αλίκης και του φιλου του

Πρόκειται για μια μεταφυσική κωμωδία Made in Greece με θέμα την ζηλια.
Αυτήν την φορά δεν έχουμε τον Μιμη Φωτόπουλο στην δεκαετια του 50 ,ντυμένο στα λευκα να προσπαθεί ως στοργικός πατέρας ακομα και αφου εχει αφήσει τουτο το μάταιο κοσμο να προσπαθεί να φέρει σε τάξη την οικογένεια του.
Τα πράγματα στις μερες κινούνται σε αλλα κύματα.
Οι σχεσεις λοιπον είναι το θεμα στην νεα ταινία του Γιαννη Ξανθόπουλο που υπογράφει μαζι με την σκηνοθεσία και το σεναριο και που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 19 του άλλου μηνα ( 19/10/06)
Στους πρωταγωνιστικούς ρολους συναντάμε τον Βασιλη Χαραλαμπόπουλο ( ως τον πολύ ζηλιάρη) την Παναγιώτα Βλαντη , τον Φάνη Μουρατίδη .
Επισης συμμετέχουν ο Δημήτρης Πιατας και ο Χρήστος Βαλαβανιδης στους ρόλους του Μιχαήλου και του Γαβριήλου στο πιο τρελο δίδυμο αρχαγγέλων.

Η επίσημη σελίδα της ταινίας είναι εξαιρετική και ιδιαίτερα προσεγμένη.
Σπάνια παιρνω τοση ωρα χαζεύοντας σελιδα κινηματογραφικής ταινιας , και πραγματικά χαίρομαι που τα τελευταία χρονια γίνονται τόσο καλές δουλειες και σε αυτόν το τομεα
Επισκεφτείτε το αξίζει τον κόπο

VG

Reaction score
0
Κατι μεταξυ συγχρονου ελληνικου σηριαλ και παλιας ελληνικης κωμωδιας μοιαζει,ελπιζω να εχω πολυ αδικο.

Reaction score
5
Ωραιο site...!!

θα ηθελα να τη δω μια και τον παω πολυ το Χαραλαμποπουλο, αλλα εχω ενα.. κολλημα να μην πηγαινω σε Ελληνικες ταινιες στον κινηματογραφο....

Reaction score
6
Ένα από τα καλύτερα ανοίγματα για ελληνική ταινία κατάφερε τελικά το Πέντε Λεπτά Ακόμα
Μετα από τέσσερις μερες προβολής εκοψε 91,700 εισιτήρια.
No bad

Reaction score
3
Το όλο πρόβλημα με τις εΛληνικές ταινίες είναι ότι δεν ξέρεις τι θα σου βγει.
Δυστυχώς, όσες πήγα και είδα στον κινηματογράφο με απογοήτευσαν στην πλειοψηφία τους.
Και χωρίς να κάνω σύγκριση με τον παλιό καλό γνωστό ελληνικό κινηματογράφο.

K

katerinaki

Guest
με αφορμή τα σχόλιά σας για τις ελληνικές ταινίες, θα καταθέσω και την δική μου θλιβερή εμπειρία....πριν δυο-τρία χρόνια περίπου ίσως και κάτι παραπάνω είχα πάει να δω με μια φίλη μου μια ταινία που πρωταγωνιστούσε ο Αλέξης Γεωργούλης και Μαρίνα Καλογήρου....ό,τι και να πω είναι λίγο.....σενάριο-σκηνοθεσία-εικονοληψία-ερμηνεία τα πάντα ΧΑΛΙΑ....το μόνο ήταν που γελάσαμε πάρα πολύ(όχι δεν ήταν κωμωδία) επειδή διακωμωδήσαμε την όλη κατάσταση.....τέτοια αποτυχημένη επιλογή δεν έχω ξανακάνει :shock: :lol:

Reaction score
50
Τελικά το 5 λεπτά ακόμα το είδε κανείς; Απ' ό,τι βλέπω το κοινό του Αθηνοράματος το εκθειάζει (σε αντίθεση με τον κριτικό του, ως συνήθως...).

Reaction score
50
Λοιπόν αφού δεν το'δε κανείς πήγα εγώ και το είδα :) Ωραία ταινία, δεν μπορώ να πω, σε μερικά σημεία χιουμοριστική, σε άλλα πολύ συγκινητική. Μ' άρεσε επίσης το ότι δημιουργούσε κλίμα που σ' έβαζε μέσα στην ατμόσφαιρα των διαδραματισθέντων γεγονότων. Χωρίς να είναι αριστούργημα, σίγουρα μια καλοφτιαγμένη ταινία.

Reaction score
6
KATERINAKI said:
με αφορμή τα σχόλιά σας για τις ελληνικές ταινίες, θα καταθέσω και την δική μου θλιβερή εμπειρία....πριν δυο-τρία χρόνια περίπου ίσως και κάτι παραπάνω είχα πάει να δω με μια φίλη μου μια ταινία που πρωταγωνιστούσε ο Αλέξης Γεωργούλης και Μαρίνα Καλογήρου....ό,τι και να πω είναι λίγο.....σενάριο-σκηνοθεσία-εικονοληψία-ερμηνεία τα πάντα ΧΑΛΙΑ....το μόνο ήταν που γελάσαμε πάρα πολύ(όχι δεν ήταν κωμωδία) επειδή διακωμωδήσαμε την όλη κατάσταση.....τέτοια αποτυχημένη επιλογή δεν έχω ξανακάνει :shock: :lol:
Κατερίνα να υποθέσω πως ήταν το Αύριο θα ΄Ναι Αργά; :wink:

K

katerinaki

Guest
Ακριβώς!!! :lol: :lol: :lol:

Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο...ακόμα γελάω με το γέλιο και τα σχόλια μας :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk