7 Σπαθια (7 Swords)

Reaction score
6

ΥΠΟΘΕΣΗ
1600, Δυναστεία Τσινγκ. Εφτά μετρ των πολεμικών τεχνών ενώνουν δυνάμεις για να σώσουν το τελευταίο οχυρό, πριν πέσει στα χέρια της νέας Κυβέρνησης, που θέλει να ελέγχει όλη την επικράτεια. Αφού μεταφέρουν τους κατοίκους του σε ασφαλές μέρος, τα `Εφτά Σπαθιά` νιώθουν παγιδευμένα. Δηλητηριασμένο νερό και ίχνη που οδηγούν τον εχθρό καταπάνω τους, κινούν υποψίες ότι κάποιος κατάσκοπος βρίσκεται ανάμεσά τους. Αυτοθυσία, ιδανικά και απαράμιλλες σκηνές πολεμικής δεξιοτεχνίας από έναν δάσκαλο του είδους... στην πιο ακριβή κινέζικη ταινία όλων των εποχών.

Reaction score
5
Το είδα ξέροντας τι να περιμένω.

Προσωπικά το απόλαυσα και το θεωρώ ΚΟΡΥΦΑΙΟ στις πολεμικές τέχνες (χορευτικά) συγκριτικά με τα υπόλοιπα αδελφάκια του

Reaction score
0
Eγω αντιθετα-Sorry Stelio-νομιζω οτι η ταινια ειναι "αδυναμη".
Επειδη μου αρεσουν αναλογου περιεχομενου ταινιες και επειδη εχω δει και αλλες ταινιες του Tsui Hark κατα την προσωπικη μου αποψη παντα , η ταινια καπου "πασχει".
O Ηark εχασε τον ελεγχο προσπαθωντας να παντρεψει την εικονοπλαστικη αισθηση του Crouching Tiger, Hidden Dragon και του Flying Daggers με την δικη του γνωριμη αποψη στις ταινιες πολεμικων τεχνων .
Το αποτελεσμα δεν με ικανοποιησε.
Ισως κατα βαθος να την περιμενα καλυτερη.

Reaction score
62
Για να πώ την αλήθεια μετά τον Τίγρη και Δράκο όλα αυτού του στύλ ίδια μου φαίνονται. Πάντως μ' αρέσουν!

Reaction score
0
Την ειδα εχθες.Αρκετα καλη αν και την περιμενα ποιο γρηγορη.Σε πολλα σημεια εκανε "κοιλια".Θα μπορουσε να ηταν λιγο ποιο μικρη και να σε κρατησει καλυτερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.256
Νεότερο μέλος
dimtsibos