Aγορά midrange κινητού.

Reaction score
4.673
Κάποια άποψη υπέρ η κατά ανάμεσα στα παρακάτω;
Θέλω οπωσδήποτε οθόνη έως 6.4 , καλά χαρακτηριστικά και σχετικά αξιόπιστη εταιρεία.

1752576974514.png

Reaction score
731
Ερώτηση πρώτη: iOS ή ANDROID προτιμάς;
Μην πάρεις κάτι με λιγότερο από 256GB μνήμης

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.683
Midrange και 600 -700 ευρώ δεν ξέρω πως πάνε μαζί. Εγώ πρόσφατα πήρα το Samsung Galaxy A56 8/256 στα 370 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το προηγούμενο Α52 έβγαλε πενταετία άνετα.

Reaction score
4.673
Ερώτηση πρώτη: iOS ή ANDROID προτιμάς;
Μην πάρεις κάτι με λιγότερο από 256GB μνήμης
Προς android αν και δεν εχω κολλήματα , αλλά κάποια δοκιμή ίσως δεν βλάψει κάποια στιγμή. Το κακό είναι το υπόλοιπο οικοσύστημα σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσει (τουλάχιστον στα κοντά).
Midrange και 600 -700 ευρώ δεν ξέρω πως πάνε μαζί. Εγώ πρόσφατα πήρα το Samsung Galaxy A56 8/256 στα 370 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ε ναυαρχίδα δεν τα λες , οπότε κάπως έπρεπε να ορίσω την κατηγορία. Γενικώς είμαι ευχαριστημένος απο κινητά αυτής της κατηγορίας και θέλω να συνεχίσω να τα έχω.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.940
Το iPhone κακώς το έχεις βάλει στη λίστα.
Αυτός που θέλει iPhone δεν το συγκρίνει με τα άλλα, απλά πάει και το παίρνει.
Αυτός που κάπως το σκέφτεται αλλά και δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται και λίγο από δω λίγο από κει δεν πρόκειται να καταλήξει σε αυτό.
Με άλλα λόγια είναι μια κατηγορία μόνο του.

Reaction score
4.200
Πέραν απο Pixel δεν θα κοίταγα τίποτα άλλο, έχω Oneplus 10 pro και έχω αρκετά θέματα σε android 15 μάλιστα.

Αν τα Google Services και κυρίως το Google Wallet δεν σε ενδιαφέρουν να πας αβλεπει για Huawei.
Έχει η γυναίκα το Pura 70 Pro απο πέρυσι και είναι απίστευτο. Δεν είναι midrange όμως.

Τα Honor (Huawei) έχουν Gservices και είναι εξαιρετικά επίσης

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.850
Φίλε από αυτά που έβαλες μόνο το iPhone 16e τρέχει iOS. Τα άλλα τρέχουν αυτό το τζάμπα που το δίνουν δωρεάν με τον όρο να αφήνεις μια διαφημιστική εταιρία (Google) να ξέρει και πότε έκλασες.

BTW: εδώ και ένα μήνα κάτοχος του iPhone 16e. Αναβάθμισα από το 13 pro max που είχα πάρει τότε 1500€. Το 16e έχει:

- Εξίσου καλή μπαταρία
- Ακόμη καλύτερη κάμερα
- Σωστό βάρος. Δεν είναι σαν να έχεις ένα τούβλο στην τσέπη σου.
- Ταχύτατο σε όλα
- 40% του κόστους
- Το σημαντικότερο; Υπέροχα μικρόφωνα & ηχεία. Άριστο για όσους μιλάνε πολύ σε ανοιχτή ακρόαση. Πεντακάθαρες ομιλίες. Απόλαυση.

Δεν υπάρχει κάτι πιο value for money στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Και για να μην πουν τίποτα τα android fanboys.

Ναι το Google σας παρακολουθεί.
Όχι η Apple δεν σας παρακολουθεί.

Ναι και η Apple "κακή πολυεθνική" είναι. Δεν διαθέτει όμως ούτε μηχανή αναζήτησης ούτε διαφημιστικό δίκτυο όπως το Google Ads. Άρα δεν έχει κανένα οικονομικό κίνητρο να καταγράφει το τι κάνουν οι χρήστες.

Αντιθέτως το 80% των εσόδων του Google προέρχεται από διαφημίσεις. Θα ήταν τρελοί να μην σας παρακολουθούν. Αν δεν με πιστεύετε κάντε μια σχετική έρευνα σε τεχνολογικά sites και θα τα δείτε και μόνοι σας.

Reaction score
4.673
Πέραν απο Pixel δεν θα κοίταγα τίποτα άλλο, έχω Oneplus 10 pro και έχω αρκετά θέματα σε android 15 μάλιστα.

Αν τα Google Services και κυρίως το Google Wallet δεν σε ενδιαφέρουν να πας αβλεπει για Huawei.
Έχει η γυναίκα το Pura 70 Pro απο πέρυσι και είναι απίστευτο. Δεν είναι midrange όμως.

Τα Honor (Huawei) έχουν Gservices και είναι εξαιρετικά επίσης
Έχω το p40 τώρα και παρόλο που πάει εξαιρετικά τα gservices μου βγάζουν την ψυχή και δυστυχώς τα χρειάζομαι. Κάποιες εφαρμογές δεν παίζουν καθόλου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.513
Πέραν απο Pixel δεν θα κοίταγα τίποτα άλλο,
Ούτε γω.

Για όλα τα λεφτά, πίξελ.

ΥΓ. Ακόμα έχω το πίξελ 6 προ, με android 16, παίρνει όλες τις αναβαθμίσεις, δουλεύουν όλα σωστά και απροβλημάτιστα, και σωστή διαχείριση μπαταρίας (σοφτγουερ) οπότε αντέχει μια χαρά ακόμα. Η γυναίκα, από σαμσουνγκ πήγε σε πίξελ 9, πολύ καλύτερες φωτογραφίες (αυτό ήθελε), λόγω εξαιρετικού σοφτγουερ και ΑΙ.
Αν έπαιρνα σήμερα, θα διάλεγα ως πιο οικονομική επιλογή το pixel 8 pro με μεγάλη μνήμη. Το pro έχει καλύτερες κάμερες για φωτογραφία, με δυνατό ζουμ.

Last edited:

Reaction score
4.200
Έχω το p40 τώρα και παρόλο που πάει εξαιρετικά τα gservices μου βγάζουν την ψυχή και δυστυχώς τα χρειάζομαι. Κάποιες εφαρμογές δεν παίζουν καθόλου.
Ειχε η γυναίκα το p40 pro και το δώσαμε στον πεθερό.
Πλην wallet Όλα τα άλλα δουλευουν εξαιρετικά μέσω gbox app.
Ψαχτο λίγο ;)
Υπάρχουν λύσεις αλλα δεν συστήνονται για google wallet/pay

Υγ: Κατά σειρά είχαμε: P20 Pro, P40 pro και τώρα το Pura 70 Pro, η Huawei πραγματικά τους κατ0υρ@ όλους.. Τι με έπιασε εμένα να πάρω την κάποτε φοβερή Oneplus δεν ξέρω..

Reaction score
4.673
Ειχε η γυναίκα το p40 pro και το δώσαμε στον πεθερό.
Πλην wallet Όλα τα άλλα δουλευουν εξαιρετικά μέσω gbox app.
Ψαχτο λίγο ;)
Υπάρχουν λύσεις αλλα δεν συστήνονται για google wallet/pay

Υγ: Κατά σειρά είχαμε: P20 Pro, P40 pro και τώρα το Pura 70 Pro, η Huawei πραγματικά τους κατ0υρ@ όλους.. Τι με έπιασε εμένα να πάρω την κάποτε φοβερή Oneplus δεν ξέρω..
Επειδή το έχω ξεζουμίσει το gbox έχει άπειρα θέματα.
Πλέον έχει τρελά bugs στο gmaps, δεν περνάνε καν εφαρμογές πχ payzy και πολλές άλλες. Σε επαλήθευση ασφαλείας δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις και πρέπει να μπαίνεις μέσα στο gbox που σέρνεται και πολλά άλλα.
Αλλιώς δεν θα το άλλαζα.

Reaction score
2.194
Απαιτητικό χρήστη δεν με λες, τα 600-700€ δεν θα έλεγα ότι αντιστοιχούν σε midrange κινητό, προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το (στο δικό μου μυαλό midrange) OnePlus Nord 2T μου που το έχω 3 χρόνια και αν άλλαζα δεν θα κοίταζα αλλού, οπότε θα πρότεινα να τους ρίξεις μία ματιά.

Huawei πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα έπαιρνε κάποιος που δεν ζει στην Κίνα σήμερα, όσο καλές συσκευές και να είναι.

iphone στα 650€ ίσως είναι δελεαστικό για κάποιον που δίνει τα χρήματα, τα 128gb μνήμης όμως είναι λίγα.

740€ δεν θα έδινα για Xiaomi και τα κινητά της Samsung τα απεχθάνομαι.

Reaction score
4.673
Πολύ μεγάλο το nord 4 όπως και το pixel 8 pro.
Το πολύ 6.3 θέλω μετά καταντάει τούβλο.
Τώρα έχω 6.1 και αν γινόταν πάλι τόσο θα έπερνα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.861
Πάρτο και συνήθισέ το. Σπάσε τη ρουτίνα, ξεβολέψου. Η βολή είναι επικίνδυνο πράγμα, (δεν είναι αστείο).

Να μη μιλήσω για το OnePlus 13, που έχει τη νεοφερμένη silicon carbon battery, με μικρό όγκο και βάρος και μεγάλη χωρητικότητα, που οι apple και samsung μπορούσαν να βάλουν εφέτος στις κορυφαίες συσκευές τους, αλλά φαίνεται πως οι πελάτες τους δεν κρίθηκαν άξιοι για κάτι τέτοιο.

Reaction score
4.673
Είχα 2 κινητά πριν από αυτό με 6.7 ιντσες. , και έφτανα σε σημείο να μου πέφτουν τα παντελόνια απο το βάρος και να μην χωρούν στις τσέπες . Θέλω κάτι να είναι ελαφρύ και ευέλικτο . Το μέγεθος είναι το νο1 φίλτρο της επιλογής μου σε αυτήν την αγορά.

• Like
Reactions: TGD

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.728
Members
38.485