Aποριες περι καλωδιωσης

Reaction score
0
Καλησπερα σας

Μετα την αγορα τηλεορασης (LE 46A656)Χρειαζεται ενα ποιοτικο HDMI και ενα COMPONENT.

Το θεμα ομως ειναι το εξης:
Χρειαζομαι καλωδιο HDMI 10 μετρων και εχω βαλει ενα clicktronic στο ματι σε καλη τιμη.Απωλειες εικονας θα υπαρξουν ;(σε direct συνδεση με ΤV) και εναλλακτικα εσεις ποιο καλωδιο μου προτεινετε σ'αυτες τις διαστασεις ;
Οσον αφορα το COMPONENT αρχικα θα πρεπει να παιξει το εξης κουλο σεναριο:
Θελω να παρω COMPONENT για να δεσω το PS2 σε direct συνδεση με ΤV
Αλλα σαφως δεν υπαρχει αναλογο καλωδιο στις διαστασεις που ζηταω οποτε σκεφτομαι να παρω καποιο ανταπτορακι το οποιο να
μου δινει τη δυνατοτητα να δεσω το COMPONENT PS2 με ενα αλλο
COMPONENT στις διαστασεις που χρειαζομαι.καλο Ε!:142:

Σε δευτερη φαση με την αγορα ΑV ενισχυτου Θελω να ρωτησω αν θα υπαρξει καποιο προβλημα με τη συνδεση ενισχυτη ΤV με HDMI (Απωλεια ηχου εικονας και οτι αλλο παλαβο προκυπτει).
Και για να απλοποιησουμε το σεναριο COMPONENT αν συνδεθει το συγκεκριμενο καλωδιο στον ΑV θα μπορει να στειλει σημα μεσω HDMI :609:;Εναλλακτικα προφανως θα χρειαστει ο ΑV να εχει αναλογες COMPONENT θυρες ΙΝ/OUT;

Αυτα και αλλα μπερδεματα

Reaction score
8
Απάντηση: Aποριες περι καλωδιωσης

οποιο καλωδιο HDMΙ και να παρεις, απο την στιγμη που κλειδωνει ειναι μια χαρα. Για το συγκεκριμενο που αναφερεις δεν εχω ακουσει να παρουσιαζει καποιο προβλημα.
Το PS2 βγαζει απο το COMPONENT 5 καλωδια RCA, 3 εικονας και 2 ηχου, υπαρχουν στα καταστηματα ηλεκτρονικων, ειτε ανταπτορες με δυο θηλικσα ακρα, ειτε ετοιμα καλωδια με θηλικα βυσματα στην ακρη τους που θα κουμπωσουν επανω τους τα βυσματα του πι ες 2. Οσο μεγαλυτερο ειναι το μηκος ομως των καλωδιων αυτων, θα υπαρχουν καποιες απωλειες.
Οχι δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα ποιοτητας με τη μελλοντικη συνδεση ενισχυτη ΤV με HDMI .
Αν η COMPONENT συνδεθει με το συγκεκριμενο καλωδιο στον ΑV θα μπορει να στειλει σημα μεσω HDMI, αρκει ο ΑV να εχει αναλογες COMPONENT θυρες ΙΝ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk