A.S - XANADU

Reaction score
193
Δινονται τα ηχεια του τιτλου με τις original βασεις τους 450e , δεκτες ανταλλαγες με dac συν διαφορα απο μερους μου αν υπαρχει.Ευχαριστω.

Attachments

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
193
Ισχυει . δεκτη ανταλλαγη με preamp (κατα προτιμηση λαμπα) η dac συν διαφορα απο μερους μου.

• Like

Reaction score
193
Ισχυει , δεκτη ανταλλαγη με αξιολογο phono συν διαφορα απο μερους μου . Ευχαριστω.

• Like

Reaction score
193
Ισχυει , δεκτη ανταλλαγη με αξιολογο phono συν διαφορα απο μερους μου . Ευχαριστω.
ΙΣΧΥΕΙ ανταλλαγη εκτος απο phono & με καλωδια ηχειων .

• Like

Reaction score
15
Θα σε ενδιέφερε η ανταλλαγή με προενισχυτή Magnum MP330 με ενσωματωμένο ένα πολύ αξιόλογο phono stage?

LINK

Reaction score
193
Θα σε ενδιέφερε η ανταλλαγή με προενισχυτή Magnum MP330 με ενσωματωμένο ένα πολύ αξιόλογο phono stage?

LINK
Καλημερα , οχι , ευχαριστω για τη προταση.(τις προτασεις σας προτιμοτερο με p.m)

• Like

Reaction score
193
Ισχυει , ανταλλασονται με phono.
Νεα τιμη 400e.Ισχυει ανταλλαγη με phono - κεφαλη - καλωδιο με οποια διαφορα υπαρξει εκατεροθεν.

Reaction score
193
Νεα τιμη 400e.Ισχυει ανταλλαγη με phono - κεφαλη - καλωδιο με οποια διαφορα υπαρξει εκατεροθεν.
Ισχυει, ανταλλαγη με phono δεν ισχυει , δεκτες αλλες προτασεις. Ευχαριστω.
[DOUBLEPOST=1493965267][/DOUBLEPOST]
Ισχυει, ανταλλαγη με phono δεν ισχυει , δεκτες αλλες προτασεις. Ευχαριστω.

Reaction score
193
Ισχυει, δεκτη ανταλλαγη με dac + διαφορα απο μενα.
Nεα τιμη, μονο για πωληση 350ευρω.(ανταλλαγη με dac ισχυει με την πρωην τιμη.Ευχαριστω.

Reaction score
193
ΙΣΧΥΕΙ, δεκτη αντταλλαγη με ολοκληρωμενο ενισχυτη- dac + διαφορα απο μερους μου αν προκυψει .Γιωργος.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm