A/v Ενισχυτης Στα Καρφουρ...

Reaction score
784
Μαρκας ... Bluesky 5χ50watt.
Τιμη ... :arrow: 129ευρω!
Δεν τον ακουσα,απλα τον ειδα στο ραφι.Αν ξερει κανεις παραπανω...

Reaction score
416
Αυτά τα μηχανήματα τα αγοράζει κάποιος αποκλειστικά για την τιμή. Η ποιότητα έρχεται σε δεύτερη φάση. Τώρα αν τύχει να σου βγει καλό σου βγήκε.
Μετά έχει να κάνει και με τις απαιτήσεις που έχεις.
Γνωστός μου που αγόρασε ένα σύστημα νομίζω firstline 5.1 όταν το σύνδεσε, ξετρελλάθηκε. Εγώ δεν μπόρεσα να ακούσω (την ταινία) ούτε για 5 λεπτά. Μια φασαρία από εφέ είχε κάνει καζάνι το κεφάλι μου.

Reaction score
784
Δεν θα τον αγοραζα,απλα ανεφερα την ...υπαρξη του!
Τολμω ν πω οτι αναμεσα στα sony dvd players που εχω, υπαρχει και ενα bluesky (h&b inside) το οποιο παιζει αξιοπρεπεστατα...
Αλλα ο ενισχυτης ειναι αλλη υποθεση.Περα απο την ποιοτητα ηχου, θεωρω οτι υπαρχει πιθανοτητα να καταστραφουν και τα ηχεια που θα μπουν πανω του οποτε εχει και ρισκο η αγορα του...

Reaction score
784
Νομιζω δεν ειναι Τουρκικες αλλα εχουν εδρα στην Τουρκια για φθηνοτερα εργατικα χερια.
Μπορεις καλλιστα να το δεις σαν εκμεταλλευση δικια μας ως προς αυτους.. :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
αν κατάλαβα καλά μιλάμε για το BLUE SKY SYSTEM ONE 5.1 & BMC (Σύστημα ενεργών ηχείων 5.1 με εξωτερικό ελεγκτή).

Υπάρχει τεστ για το συγκεκριμένο στο καινούριο Hitech... (τα συμπεράσματα δικά σας)

Reaction score
784
Αν εννοεις all in one home cinema dvd reciever και 5.1 μικρα ηχεια τοτε λεμε αλλο.
Αναφερομαι σε κανονικο ενισχυτη (μονο)

Reaction score
41
αν κατάλαβα καλά μιλάμε για το BLUE SKY SYSTEM ONE 5.1 & BMC (Σύστημα ενεργών ηχείων 5.1 με εξωτερικό ελεγκτή).

Υπάρχει τεστ για το συγκεκριμένο στο καινούριο Hitech... (τα συμπεράσματα δικά σας)
Σπύρο αποκλείεται να μιλάμε για κάτι τέτοιο.....
Κατ' αρχήν γιατί είναι ένα πακέτο κόστους πάνω από τα........5000 ευρώ (άρα, εξ ορισμού αποκλείεται να είναι σε ράφι του καρφουρ....)
Εδώ ο vadergr μιλάει για απλό ενισχυτή.........

Δεύτερο γεγονός ότι το πακέτο (των 5000 ευρώ ) είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Αμέρικα (συνεργασία των εταιριών: Group One & Audio Design Labs), και στο HITECH γράφουν ότι παίζει πολύ καλά

vadergr αν σκεφθείς ότι με καμιά 300αριά ευρώ παίρνεις επώνυμο μηχανάκι, μάλλον θα ήταν καλύτερα να τον.....αφήσεις στο ράφι του!!

Reaction score
784
Μα δεν σκεφτηκα ποτε να τον παρω...
Εχω αποφασησει για τον ηχο μου.Η εικονα με μπερδευει.Αλλα θα σας απασχολησω αλλη ωρα για αυτο στο αλλο τοπικ που εχω ανοιξει...

Staff online

• spylab
    Shalom
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893