A/V Senders?

Reaction score
0
Κύριοι καλησπέρα...
Ψάχνω απεγνωσμένα για ένα καλό a/v sender προκειμένου να στείλω εικόνα & ήχο απο τον δορυφορικό δέκτη μου που έχει ένα tuner (DREAMBOX DM500S) στην TV του υπνοδωματίου μου.Να αναφέρω ότι η απόσταση έιναι περίπου 10 μέτρα και στην κύρια τηλεόραση του καθιστικού έχω συνδέση τον δέκτη με την tv με scart.
Δέν υπάρχει budget...με ενδιαφέρει να είναι ένα καλό προιόν χωρίς απώλειες στην εικόνα ή στον ήχο ,ενα sender που θα μου βγάλει κάποια χρόνια και που θα μου δουλέψει σίγουρα!..ανεξαρτήτως τιμής!
Ευχαριστώ

Reaction score
383
Θελεις να εχεις επιλογη καναλιου απο το αλλο δωματιο, και τη δυνατοτητα να βλεπεις διαφορετικο καναλι απο το σαλονι?

Reaction score
383
Ο μονος τροπος ειναι να βαλεις δευτερο δεκτη, εαν θελεις 2 καναλια διαφορετικα, ταυτοχρονως.
Υπαρχουν κατι wireless συσκευες, αλλα δεν τις εχω δοκιμασει ποτε.

Reaction score
4
Γινεται και διαφορετικα και με χαμηλο budget.
Θελεις δικτυο και σε ένα modάρισμένο xbox θα βάλεις XBMC και απο κει και πέρα είναι ολα εύκολα ...

Reaction score
0
Εγώ φίλε είχα πάρει ένα φτηνιάρικο Sender από Lidl το οποίο συνδέεται στη composite του Dream (7000 έχω εγώ) και παράλληλα στέλνει και το σήμα του remote προς τον δέκτη. Βέβαια σαλόνι και κρεββατοκάμαρα βλέπουν τα ίδια. Αν θες να βλέπεις διαφορετικά...πας αλλού

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members
38.188