Ableton Live 8

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.821
Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το Ableton έχει κερδίσει μεγάλη φήμη, λόγω κυρίως της υποδοχής που είχε από την πλειοψηφία των ερασιτεχνών και όχι μόνο DJs και music makers.

Στη Namm 2009 παρουσιάστηκε το Ableton Live 8 με πολλές και εντυπωσιακές νέες λειτουργίες.

Επίσης, η AKAI ανακοίνωσε την κυκλοφορία του APC40, ενός controller ειδικά κατασκευασμένου για το χειρισμό του Ableton Live.

Reaction score
148
καλα ενταξει η ableton ειναι πολυ μπροστα.ειναι τοσο ευκολο να χειριζεσαι το live.ξεκινησα να το μαθαινω απο το 5,τωρα εχω την 7.0.3 και ολα ειναι τοσο ευκολα.ολα drag and drop.

cubase και οτιδηποτε μου φαινεται απλα γολγοθας.για ενα πραγμα που πρεπει να κανεις στο live Πατωντας 3-4 κλικ στα αλλα θες 15!!

Reaction score
6
καλα ενταξει η ableton ειναι πολυ μπροστα.ειναι τοσο ευκολο να χειριζεσαι το live.ξεκινησα να το μαθαινω απο το 5,τωρα εχω την 7.0.3 και ολα ειναι τοσο ευκολα.ολα drag and drop.

cubase και οτιδηποτε μου φαινεται απλα γολγοθας.για ενα πραγμα που πρεπει να κανεις στο live Πατωντας 3-4 κλικ στα αλλα θες 15!!
Γιατι εμενα. γαμ@ το μπελα μου. μου φενεται το ακριβως αντιθετο ;;;

Τελικα καλα λενε..........το καλυτερο προγραμμα ειναι εκεινο που ξερεις να δουλευεις....:135:

Reaction score
6
Ρε παναθεμα το κεφαλι σου ξου-φαντερ..

Μας φτιαχνεις καλα, καλα......αλλα δεν μας δινεις και κανενα λινκ να τα κατεβασουμε...(τα προγραμματα).....clopyrighted φυσικα. :135:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.821
Απάντηση: Re: Ableton Live 8

Ρε παναθεμα το κεφαλι σου ξου-φαντερ..

Μας φτιαχνεις καλα, καλα......αλλα δεν μας δινεις και κανενα λινκ να τα κατεβασουμε...(τα προγραμματα).....clopyrighted φυσικα. :135:
Εδώ είμαστε σοβαρό και νόμιμο site Βασίλη! :107:
Αυτά τα πράγματα μπορείς να τα ψάξεις σε άλλες γειτονιές... :144:

Reaction score
6
Ειπα εγω οτι δεν ειμαστε ;;;;; :105:

Λινκ σου ειπα να δωσεις, οχι να τα ανεβασεις εδω..:136::136::136:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Ableton Live 8

Και αυτό απαγορεύεται εκ της διευθύνσεως ! :137:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο διοικητης φταιει δηλαδη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :133:

Κατι ειχα υποψιασθει. Χμ !!!

Αντε καλα. Τι να του κανεις τωρα. Διοικητης ειναι ... οτι θελει κανει... :127:

Reaction score
148
Απάντηση: Ableton Live 8

δεν εχει "βγει" ακομα!εγω παντως οταν το δουλεψα για πρωτη φορα βρηκα πολλα πραγματα που ηθελα να κανω ευκολα.στο cubase?το χαος το απολυτο!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Ableton Live 8

δεν εχει "βγει" ακομα!εγω παντως οταν το δουλεψα για πρωτη φορα βρηκα πολλα πραγματα που ηθελα να κανω ευκολα.στο cubase?το χαος το απολυτο!
Γιατι ρε γαμωτο σας φενετε τοσο δυσκολο το καυμενουλι το Cubase.

Ειναι πολυ γλυκουλι και πολυ ευκολο, αν φυσικα καποιος δωσει εναν μπουσουλα.

Λοιπον, μολις τελειωσω με τις κονσολες, θα γραψω τα βηματα στο Cubase, με εικονιτσες, για να δειτε ποσο ευχριστο ειναι, τοσο στο σεταρισμα του, οσο και στη γενικοτερη λειτουργεια του.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ableton Live 8

...
..
Λοιπον, μολις τελειωσω με τις κονσολες, θα γραψω τα βηματα στο Cubase, με εικονιτσες, για να δειτε ποσο ευχριστο ειναι, τοσο στο σεταρισμα του, οσο και στη γενικοτερη λειτουργεια του.
Ναι.., πις οφ κεικ :116:

Κάποτε το πάλεψα αλλά κέρδισε !

Reaction score
0

Γιατι ρε γαμωτο σας φενετε τοσο δυσκολο το καυμενουλι το Cubase.

Ειναι πολυ γλυκουλι και πολυ ευκολο, αν φυσικα καποιος δωσει εναν μπουσουλα.

PLEASE καντο...................Εγω καπως το ψιλοπαλεύω αλλα....:122: πολύ ψιλο....

Reaction score
6

Μέχρι να βρει χρόνο ο noizmaker, voila ένα διαθέσιμο με videos. :107:
Thank you Δημητρη................

Εισαι εκπληκτικος. Θα βοηθησει και εμενα σε οτι εχει σχεση με τη δομη της παρουσιασης....Αψογος......Υποβαλω τα σεβη μου..:624:

Reaction score
6
Παιδοπουλα, ειδα τα tutorials του cubase τα οποια ειναι καταπληκτικα.
Δεν ξερω αν θα μπορεσω να κανω κατι καλυτερο. Αν τα δειτε και δεν ειναι κατανοητα, τοτε μου λετε να τα κανω εγω. Αν καινομιζω οτι ειναι πολυ απλα και κατανοητα απο μονα τους.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.821
Απάντηση: Ableton Live 8

Βασίλη,

ειδικά για το Cubase υπάρχουν πάρα πολλά tutorials και δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς για κάτι καλύτερο.

Ευχαριστούμε και τον Δημήτρη (anemelos) γιατί αυτά που πρότεινε είναι μέσα στα top 3 και γλίτωσε πολλούς από χρονοβόρο ψάξιμο. :107:

Reaction score
6

Βασίλη,

ειδικά για το Cubase υπάρχουν πάρα πολλά tutorials και δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς για κάτι καλύτερο.

Ευχαριστούμε και τον Δημήτρη (anemelos) γιατί αυτά που πρότεινε είναι μέσα στα top 3 και γλίτωσε πολλούς από χρονοβόρο ψάξιμο. :107:
Ετσι πιστευω κι εγω Αλεξανδρε. Ετσι κι αλλιως, δεν θα ηταν κατι καλυτερο. Αυτα ειναι παρα πολυ καλα....:105:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam