Accustic Arts Power I

Reaction score
650
ACCUSTIC ARTS POWER I

Integrated stereo power amplifier with high output performance

8 selected MOS-FET output transistors of highest quality

Exclusive usage of Burr Brown ICs

Magnetically shielded and encapsulated 550 VA toroidal core transformer
of premium quality for high output reserves; separate windings for preamp section, for power amp section and for left and right channel

Integrated protective circuit switches ascents off when clipping, HF oscillations or too high DC offset occurs

Constant low operating temperature due to generously dimensioned heat sink integrated in housing

3 x unbalanced inputs (RCA)/1 x balanced input (XLR)

2 x preamplifier-outputs (1 x balanced/1 x unbalanced)

REVIEW:
http://www.positive-feedback.com/Issue16/accusticartspower1.htm

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Καινούρια (από το 1996 αν δεν κάνω λάθος) εταιρία από την Γερμανία.
Στο hitech έχει review του κου Κατσένη για τον ACCUSTIC ARTS AMP II-AC BALANCED, Τελικός ενισχυτής 2x200W, και από ότι είδα γράφονται καλά λόγια.

Τους αντιπροσωπεύει η Ηχέκφραση, ίσως κάποιος μπορεί να μας πει περισσότερα.

Reaction score
650
Ναι καλό θα ήταν να έχουμε περισσότερη ενημέρωση. Έχω ξαναβάλει θέμα για τα
Accustic Arts νομίζω για τον τελικό Amp II-AC.
Ίσως εκείνος ο φίλος που ενδιαφερόταν για καλό ολοκληρωμένο ενισχυτή για τα Aeolos της Audio Spectrum που έχει, ας έχει κι αυτόν στα υπόψη.

Gio

Reaction score
185
Πληροφοριες σχετικα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα, μπορειτε να βρειτε στο site της εταιρειας www.accusticarts.com
Αυτο που εγω μπορω να σας μεταφερω, ειναι οι δικες μου εντυπωσεις, οι οποιες ομως επειδη δεν ξερω αν μπορουν να χαρακτηριστουν αντικειμενικες, αφηνω σε σας να μου πειτε αν θελετε να τις ακουσετε.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Εγώ είχα ακούσει τον μικρό τελικό της accustic με τον προενισχυτή και το cd player της εταιρίας να παίζουν συντροφιά με ένα ζεύγος ΤΑΝΝΟΥ ΤD12 και είχα μείνει εντυπωσιασμένος. Πάρα πολύ καθαρό -αναλυτικό- αποτέλεσμα σε όλες τις εντάσεις, όχι όμως monitor άκουσμα , με αρκετή ισχύ...

Ο μικρός τελικός απ' ότι ξέρω είναι ο ίδιος με το τελικό στάδιο του ολοκληρωμένου ενισχυτή.

Τώρα επί του προκειμένου... Αν έψαχνα για ενισχυτή θα τον είχα μέσα στην λίστα μου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Ρε συ φίλε Gio, άσε τα ρητορικά ερωτήματα :lol:
Και τίποτα να μην μας πεις, ξέρεις καλά ότι κάποιοι μπορεί να σούρουν ότι θέλουνε. Αλίμονο αν σκεφτόμαστε αυτούς και όχι το χόμπι μας. Και επειδή εδώ μέσα γενικώς είμαστε απελευθερωμένοι και έτσι πρέπει να μείνουμε, δεν θέλω να κολάει κανένας.

Όποιος έχει άποψη, να τη λέει ασχέτως αν έχει και άλλου είδους επαφή με το άθλημα.

Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η άμεση διαφήμιση. Σαφώς και είναι θεμιτό εφόσον έχουμε συννοηθεί με τον Γενικό Διαχειριστή.

- Πες μας λοιπόν τις εντυπώσεις σου από τις ακροάσεις γιατί είναι πραγματικά ενδιαφέρον να ακούμε απόψεις, ειδικά για νέες συσκευές.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon