Adcom GFA 5802 gold series

Reaction score
2
Πωλειται τελικος Adcom GFA 5802 gold series 2Χ300 rms στα 8 Ω ειναι η τελευταια αναβαθμιση του ηδη επιτυχημενου απλου 5802 .Το μηχανημα ειναι σε αριστη κατασταση,πρωτο χερι,με κουτια manual κλπ. Πωλειται λογω αναβαθμισης στα 1200 euro
χωρις ανταλλαγες Τηλ. 6946697281 η πμ

Reaction score
29
Απάντηση: Adcom GFA 5802 gold series

Θα μπορούσες να μου δώσεις μερικές συμπληρωματικές πληροφορίες όπως έτος αγοράς, 1ο ή 2ο χέρι, τρέχουσα κατάσταση του ενισχυτή καθώς και με τι συνοδά μηχανήματα τον λειτουργείς.

Ευχαριστώ.

Σπύρος

Reaction score
2

Ο τελικος ειναι πρωτο χερι σε εξαιρετικη κατασταση, αγορασμενος απο Ελλαδα Σεπτεμβριος 2009 εχει παιξει ελαχιστα με το αιολος της audio spectrum τα οποια οδηγει αψογα.

Reaction score
29

Ευχαριστώ. Ρίχνω μια ματία σε reviews και ψάχνω επίσης για προενιχυτή (κάποια σύσταση ?) και επανέρχομαι.

Reaction score
2

Καλησπερα.Θα αναφερω την προσωπικη μου αποψη για προενισχυτες που του ταιριαζουν.Καλο αποτελεσμα σε σχεση με τα λεφτα που κοστιζει και οχι μονο ειναι με τον
"δικο του"προ GFP 750,ακομα καλυτερα με τον electrocompaniet EC 4.8 και το αποκορυφωμα με "λαμπες" και ιδιαιτερα με τον Cary slp 98.
Γενικα εχει ενα τρομερο λογο-τιμης-αποδοσης κατα τα γουστα μου.Η σχεδιαση του συγκεκριμενου ειναι απο τον nelson pass οταν ο pass "κεντουσε"

Φιλικα Yiannis

Reaction score
2

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί 1000 euro!
Το μηχάνημα είναι ολοκαίνουργιο και made in usa.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23