Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αν αξίζει η αγορά του και να παίζει για στέρεο σπίτι σαν κεντρική πηγή ήχου. Είναι αξιόπιστος? Με δύο ηχεία 100w.Πόσο μπορεί να "αξίζει" ένας κοινός ραδιοενισχυτής 40+ ετών;
Αν παίζει και θες να τον πάρεις με μηδέν έξοδα ή μια φτηνή αναγέννηση, ΟΚ για στέρεο.
Για HC, δεν νομίζω να ταιριάζει
Τον έχω βρει γύρω στα 230,δεν με ενδιαφέρει καθόλου για HCΤον έχεις βρει κάπου; πόσο;
-Όταν λες δεν θα ταιριάζει HC τι εννοείς?
home cinema
Αν είσαι ευχαριστημένος με τον Marantz 1090 ο οποίος είναι και αυτός παλιός του 1977 αν είδα καλά το μοντέλο,
γιατί να πάρεις πάλι παλιό ενισχυτή.
Για ποια ηχεία 100 watt μιλάμε ?
Τα ηχεία είναι τα roister ds 100.Το ότι είναι παλιά μοντέλα δεν λέει κάτι. Υπάρχουν πολύ καλά και αξιόπιστα μοντέλα τα οποία είναι πολύ καλύτερα από σημερινά, επίσης την δεκαετία 70s, 80s βγήκαν μηχανήματα πολυ καλα μηχανήματα. Γιατί να πάρω παλιό ενισχυτή?Αν είσαι ευχαριστημένος με τον Marantz 1090 ο οποίος είναι και αυτός παλιός του 1977 αν είδα καλά το μοντέλο,
γιατί να πάρεις πάλι παλιό ενισχυτή.
Για ποια ηχεία 100 watt μιλάμε ?
4καναλικός είναι, έχει δυνατότητα για 4 ανεξάρτητα κανάλια για τις 4 γωνίες στον ίδιο χώρο.....
(Γιατί 4 ηχεία ο Άκάης;
Ήταν το multiroom της εποχής; )
.....
Το χόμπι πληρώνεται και το αν αξίζει θα το δεις στην πράξη.... και επειδη υπάρχει και το μεράκι. Το θέμα είναι αν θα αποδίδει ωραία ή όχι.
Αν ήταν το multiroom της εποχής δεν ξέρω. Τετραφωνικος ο akai. Ο ενισχυτης (marantz) παίζει μια χαρά δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα και είμαι και πάρα πολυ ευχαριστημένος. Απλά επειδή θέλω να πάω λίγο σε ένα άλλο mood εμφάνισης θέλω να ξέρω αν αξίζει και θα αποδόσεις το εν λόγω μοντέλο.AKAI με Roister αποτελούν έναν ωραίο συνδυασμό του ενδοξου παρελθόντος.
(Γιατί 4 ηχεία ο Άκάης;
Ήταν το multiroom της εποχής; )
Είσαι και τυχερός που έχεις αξιόλογα μηχανάκια. θα μπορούσαν να ναι καλύτερα μοντέλα αλλά κ πάλι..
Άραξε κ άκου την μουσικουλα σου.
Αν δεν ακούγεται κάποιο πρόβλημα απ'τον ενισχυτή ίσως δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα ακόμα. Μιλάμε για δικαναλη στέρεο ακρόαση.
Το ότι τα Ρόιστερ είναι πιο ευαίσθητα είναι ο λόγος που τα ακούς πιο δυνατά στην ίδια ένταση.
Μπορώ να τον ακούσω πριν την αγορά αλλά όχι με τα δικά μου ηχεία διότι δεν θα είναι στον χώρο μου και δεν γίνεται να κουβαλάω τα ηχεία τώρα. Απλά θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος για το συγκεκριμένο μοντέλο κάτι. Χόμπι είναι αυτά τι να κάνεις, πόσο μάλλον τώρα που είμαστε όπως είμαστε, έχουμε χρόνο για λίγο ψάξιμο, να γεμίζει λίγο ο χρόνος και να έχουμε την ευκαιρία να ακούμε και άλλα μηχανήματα. Ευχαριστώ.4καναλικός είναι, έχει δυνατότητα για 4 ανεξάρτητα κανάλια για τις 4 γωνίες στον ίδιο χώρο.
Τα πρώτα surround συστήματα.
Το χόμπυι πληρώνεται και το αν αξίζει θα το δεις στην πράξη.
Υπάρχει η δυνατότητα να τον ακούσεις πριν την αγορά με τα ηχεία σου;
Ευχαριστω για τις προτάσεις, αλλά από εξωτερικό χωρίς να τα δεις από κοντά, το εμπιστεύεσαι? Εγώ εννοούσα αν έχει κάποιος από εδώ που πωλούσε, και το μπάτζετ να μην φεύγει πάνω από 250.(Από όλους ο yamaha είναι πιο κοντά στην αισθητική που θελω)Yamaha CR 1020 Stereo Receiver Top Zustand | eBay
Entdecken Sie Yamaha CR 1020 Stereo Receiver Top Zustand in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Yamaha Natural Sound Stereo Receiver CR-620 | eBay
Finden Sie Top-Angebote für Yamaha Natural Sound Stereo Receiver CR-620 bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Rotel RX 803 Stereo FM-AM Receiver Tuner Receiver 1976-81 vintage hifi | eBay
Entdecken Sie Rotel RX 803 Stereo FM-AM Receiver Tuner Receiver 1976-81 vintage hifi in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
ROTEL RX-603 Stereo Receiver RX 603 | eBay
Finden Sie Top-Angebote für ROTEL RX-603 Stereo Receiver RX 603 bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
AM/FM Stereo Receiver Rotel RX-603 - AV002103 | eBay
Finden Sie Top-Angebote für AM/FM Stereo Receiver Rotel RX-603 - AV002103 bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Stereo Receiver Tuner Amplifier Pioneer SX-750 AM FM Radio Vintage Hifi 1976-78 | eBay
Finden Sie Top-Angebote für Stereo Receiver Tuner Amplifier Pioneer SX-750 AM FM Radio Vintage Hifi 1976-78 bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Pioneer SX-590 Stereo Receiver 210 Watt - 70er Jahre - Vintage | eBay
Finden Sie Top-Angebote für Pioneer SX-590 Stereo Receiver 210 Watt - 70er Jahre - Vintage bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Pioneer SX-1050 Stereo Receiver - serviced & aligned + documents mint condition | eBay
Finden Sie Top-Angebote für Pioneer SX-1050 Stereo Receiver - serviced & aligned + documents mint condition bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Το vintage είναι πολύ μοδάτο και πολύ in και πολύ πιασάρικο, εξ ου και οι υψηλές τιμές. Ό,τι παλιό έχει επιζήσει και μπορεί να πουληθεί, βγαίνει στη φόρα και πωλείται, ας ήταν ακόμη και κάτω του μετρίου κατά την εποχή του. Αν θέλετε να πάρετε κάτι που να αξίζει, πάρτε αυτόν τον Yamaha. Με 250€ -και εντός της χώρας- πάρτε αυτόν τον 4κάναλο Akai.και το μπάτζετ να μην φεύγει πάνω από 250
Καλή τιμή αν δεν έχει θέματα.Τον έχω βρει γύρω στα 230,δεν με ενδιαφέρει καθόλου για HC
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.Υπάρχουν πολύ καλά και αξιόπιστα μοντέλα τα οποία είναι πολύ καλύτερα από σημερινά, επίσης την δεκαετία 70s,