ALFA ROMEO SOUND

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας. Θέλω να αλλάξω τα μαμά ηχεία που έχει η Alfa Romeo 146 της οποίας είμαι κάτοχος. Συγκεκριμένα έχει δύο ηχεία στις μπροστινές πόρτες, δύο στις πίσω και άλλα δυο μικρούλια σε κάθε πόρτα στο ύψος του τιμονιού. Το μόνο που έχω αλλάξει είναι το CD Player και έχω βάλει αυτό: http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-2000MP/index.html.

Έχετε καμιά πρόταση; Δε θέλω να το κάνω κινούμενο club. Απλώς θέλω να έχω τη μέγιστη απόδοση (χωρίς ενισχυτές και sub-woofer) χωρίς να αλλιώνεται ο ήχος μου.

Υ.Γ. Διαθέτω μέχρι 200 euros.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ALFA ROMEO SOUND

Εχουμε το ιδιο αυτ/το (μαλλον τωρα με τον γιο μου εχετε) και πριν 2 χρονια εκανα ολοκληρωμενη ηχοεγκατασταση. Ως μπροστινα ηχεια εβαλα τα SEAS (μιντ+τουιτερ) με φοβερη αποδοση. Εαν μπορεις να βρεις αυτα η τα Focal θα μεινεις ευχαριστημενος. Κανε μια επισκεψη σε αναλογα καταστηματα (πχ.kalogerοpoulos.gr), αλλα αν μπορεις βαλε ενισχυτη και σαμπ. Αλλο πραγμα!

Reaction score
0

Το ξέρω ότι με ενισχυτή και sub θα είναι άλλο πράγμα, αλλά όπως είπα θέλω απλως να έχουν πολύ καλή ποιότητα και να μην αλλοιώνουν τον ήχο σε λίγο υψηλότερα volume. Δε θέλω να τρέμει ο τόπος... :126:

Reaction score
0

Α και κάτι άλλο, επειδή είμαι λίγο άσχετος, που παίζει ρόλο ο αριθμός των "δρόμων" των ηχείων;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το ξέρω ότι με ενισχυτή και sub θα είναι άλλο πράγμα, αλλά όπως είπα θέλω απλως να έχουν πολύ καλή ποιότητα και να μην αλλοιώνουν τον ήχο σε λίγο υψηλότερα volume. Δε θέλω να τρέμει ο τόπος... :126:
Ουτε εγω ειμαι αυτου του στυλ- αλλα εχει εντελως αλλη ποιοτητα ο ηχος!
Για την ερωτηση, περιληπτικα: στην πληρη, ξεκουραστη και ποιοτικη καλυψη των συχνοτητων

Reaction score
4

και εγω ετσι νομιζα για το sub οτι το βαζουν τα καγκουρια.
ελα ομως που εχει δωσει τρελή ποιότητα στον ηχο και χωρις να ακουγεσαι απο τους εξω.
με 120 ευρω που πηρα το woofer ηταν τρελή τρελή αναβάθμιση

Reaction score
0

Απλώς υπάρχει μια πιθανότητα να πουλθεί το αυτοκίνητο μέσα στο χειμώνα, οπότε δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είχα σκεφτεί και τη λύση της εταζέρας....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS