altec 816... θα τα αντεξει ο τοιχος ?

Reaction score
1.532
καλησπερα! μετα απο πολυ σκεψη λεω να κανω μεγαλες αλλαγες στα 2 συστηματα μου. το συστημα του σαλονιου μου το οποιο το εχω για να παιζω μουσικη θα μεταφερθει στο μικρο δωματιο μου και το συστημα που εχω στο δωματιο μου με μερικες αλλαγες θα μεταφερθει στο σαλονι για ακουσματα μονο οπως και μαλλον αυτο ειναι το σωστο! Τα 4530 μου δεν χωρανε για κανενα λογο στο δωματιο οποτε σκεφτομαι να χρησιμοποιησω τα 816 μου σαν μονιτορς αλλα στερεομενα στον τοιχο! ακριβες βαρος δεν γνωριζω αλλα ενα 70αρι ειναι σιγουρα μαζι με κορνες ... θα τα κρατησουν 2 καλες γωνιες εκαστος?? αλλες γνωμες? δεν υπαρχει χωρος για βασεις στο πατωμα!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.506
εμενα παντως μ αρεσει να τα βλεπω κι ετσι!
(αν κανεις μια καλη βαση , η μια καλη κατασκευη - υποστηριξη , με γωνιες ισως για τον τοιχο, εννοειται θα τ αντεξει...τι θα γινει δηλαδη θα πεσει ο τοιχος?
ση χειροτερη αν δε τα στερεωσεις καλα, θα πεσουν τα ηχεια η οι βασεις οι ιδιες.)

Reaction score
1.765
Απάντηση: altec 816... θα τα αντεξει ο τοιχος ?

βαλε δυο γωνιες απο κατω και αλλες δυο απο πανω ιδιοκατασκευη με λαμα με 10αρια ουπα και στριφωνια και δεν πανε πουθενα.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.423

Τωρα που το ξαναειδα, λες να τα βαλεις στον τοιχο με γωνιες.
Αν οι 816 ειναι απο mdf τοτε μαλλον ειναι πανω απο 70-80 κιλα συνολικα.
σε τι υψος λες να τα βαλεις? τετοιου μεγεθους κουτι δεν μπορει να παει πολυ ψηλα,
διοτι στο τελος το τουητερ θα φτασει ακομα ψηλοτερα.
Απο τις φωτογραφιες πιστευω οτι αυτο το υψος που εχουν τωρα ειναι καλο, με ισως ακομα
30-40 (το πολυ, γιατι θα χασεις και χαμηλο) εκατοστα πιο πανω.

Reaction score
1.532

τα 816 ειναι κοντρα πλακε ! ειμαι σε σκεψεις για το αν θα μπουν τελικα ψηλα!

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
699

Και καλά κάνεις... Διαφορετικά, πάρε δύο ζευγάρια μεταλλικές βάσεις, από αυτές που στηρίζουν οι aircondition-άδες τις εξωτερικές μονάδες των 18 έως 24 χιλιάδες btu

Reaction score
1.532

ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ! ΘΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ! ξερει κανεις τι ουπα βιδες κλπ να βαλω?

Reaction score
1.532

το ταβανι γερο ειναι ! θελω να βαλω 4 σε καθε καμπινα για να τους κανω κλιση !

Reaction score
15.466
τα ουπα στο ταβανι και αλυσιδες μετα, τα φερνεις σε οτι υψος θελεις και οτι κλιση θελεις

Reaction score
1.765

ναι με μεταλικα ουπα και αλυσιδες.ετσι τα κρεμανε στα club.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.404
Members
38.180
Νεότερο μέλος
Brandonpreaf