Amoi 37" LC37AF1E Full-HD

Reaction score
0
Έφτασε νωρίτερα τελικά η πιθανή αλλαγή της τηλ μου σε μεγαλύτερη διάσταση, αφού δέχτηκα ένα απρόσμενο δώρο 46". Η 37" λοιπόν δεν μου είναι πια αναγκαία οπότε κ την δίνω. Είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ καλό, χρησιμοποιημένο λίγο αφού δεν είμαι συχνά σπίτι λόγω δουλειάς στο εξωτερικό, πρέπει να έχει παίξει λιγότερο από 500 ώρες.

Την έχω αγοράσει από την ελληνική αντιπροσωπεία που δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Την έχω περίπου 15 μήνες, οπότε ακόμα στην εγγύηση είναι. Μάλιστα δίνει εγγύηση για 0 καμμένα πίξελς.

Τι να πει κανείς για αυτή την τηλ ? Έχουν γραφτεί τόσα πολλά κ καλά, μάλιστα κ από ειδικούς της εικόνας.

Τα χαρακτηριστικά της εν ολίγοις είναι :
* πάνελ 1920*1080 HD
* 550 brightness
* 1000 contrast
* 8ms ταχύτητα πάνελ
* 176 μοίρες γωνία θέασης
* διπλό tuner για δύο τηλεοπτικά κανάλια ταυτόχρονα με εικόνα σε εικόνα (pip, pap, pbp, pop)
* θύρες usb και card reader (cf + sd κάρτες)
* 1 hdmi, 3 scarts, 1 pc, 1 component, 1 s-video
* 1:1 pixel mapping για σύνδεση με υπολογιστή

Η ποιότητα κατασκευής της είναι πάρα πολύ καλή, με μεταλλικό βουρτισμένο αλουμινένιο πλαίσιο.

Το βασικό της όπλο είναι ότι είναι ρυθμισμένη από τον γνωστό Βαγγέλη Λάμπρου (με γεννήτρια ρυθμίσεων), και μετά από τον Μανώλη Καστρουνή(στον δικό μου χώρο πια) κ τα αποτελέσματα είναι πραγματικά απογειωτικά...

Τιμή πώλησης είναι : 750 ευρώ. :cool_4:
Στα μαγαζιά η φθηνότερη που βρήκα είναι 1100 ευρώ.

Reaction score
0
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει γίνει από την ελληνική αντιπροσωπεία κ αναβάθμιση του λογισμικού της κ ότι υπάρχει κ το κουτί της για την μεταφορά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam