24 Ιουνίου 2024 #2 daharis666 Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ Moderator Μηνύματα 39.025 Reaction score 79.662 το μόνο αρνητικό ότι εστιάζουν με έμφαση σε τιμές λες και αποτελούν εγγύηση απόδοσης... αλλά ομολογώ είναι ένα ευχάριστο βίντεο...από τα ελάχιστα ελληνικά που έχω δει επόμενη επίσκεψη στο σπίτι του εαρ
το μόνο αρνητικό ότι εστιάζουν με έμφαση σε τιμές λες και αποτελούν εγγύηση απόδοσης... αλλά ομολογώ είναι ένα ευχάριστο βίντεο...από τα ελάχιστα ελληνικά που έχω δει επόμενη επίσκεψη στο σπίτι του εαρ
24 Ιουνίου 2024 #3 wizzy Music is our (Supernatural) friend! Μηνύματα 14.640 Reaction score 21.464 Μπορεί το παρόν thread να συνενωθεί με αυτό;
25 Ιουνίου 2024 #4 M MakisGer Μηνύματα 809 Reaction score 1.313 Kotsidis John said: Click to expand... Αυτός τώρα βγάζει βίντεο και για HiFi? Που είναι το χάος?
25 Ιουνίου 2024 #5 K kl1 Μηνύματα 179 Reaction score 87 Ωραίο βίντεο, ωραία παρουσίαση sonus Faber και mcindosh ωραία μηχανήματα και ωραίο μαγαζί προσεγμένο περιβάλλον.
Ωραίο βίντεο, ωραία παρουσίαση sonus Faber και mcindosh ωραία μηχανήματα και ωραίο μαγαζί προσεγμένο περιβάλλον.
25 Ιουνίου 2024 #6 M MakisGer Μηνύματα 809 Reaction score 1.313 MakisGer said: Που είναι το χάος? Click to expand... Αναφέρομαι στο ελληνικό superdupercar που είμαι σίγουρος ότι υπάρχει.. (πωπω ανθελληνας που είμαι ουυυυ)
MakisGer said: Που είναι το χάος? Click to expand... Αναφέρομαι στο ελληνικό superdupercar που είμαι σίγουρος ότι υπάρχει.. (πωπω ανθελληνας που είμαι ουυυυ)