- Reaction score
- 77.763
Μην το κλείνεις λοιπόν.Όχι, σκ που βρίσκομαι σπίτι και δεν κλείνω το πολύμπριζο λειτουργεί κανονικά.
Μην το κλείνεις λοιπόν.Όχι, σκ που βρίσκομαι σπίτι και δεν κλείνω το πολύμπριζο λειτουργεί κανονικά.
Ενα zyxel που υποστηριζει vdsl ειναι. Το εστειλε η wind. Asus router προτεινει το playfi. Εχω iphone, ipad και android αλλα οχι παντα στο δικτυο. Με restart το router στρωνει. Μπελα που βρηκαμε....Τι router εχεις; Εχεις συσκευες apple στο σπιτι;
reset στον router εχεις κανει;
Καταλαβαινω οτι ειναι θεμα της συσκευης η ιδιοτροποια της ,και εχω αντιμετωπισει πολλες φορες με router προβλημα οταν συνδεονται συσκευες android και apple ταυτοχρονα το οποιο λυνεται απενεργοποιωντας καποιες υπηρεσιες απο το menu του router. Σε καποιες περιπτωσεις απλα μειωνεται η συχνοτητα που συμβαινει,και το εχω αντιμετωπισει κυριως με τα νεα router του οτε(αυτα που στεκονται ορθια).
Το ιδιο συμβαινει ειτε εχεις στατική είτε αυτόματη. Είτε συνδέεται με wifi είτε με ethernet.Μήπως να δοκιμάζατε να βάλετε στατική διεύθυνση στον ενισχυτη και όχι dhcp μπας και σας λύσει κάπως το πρόβλημα;
Αφού δεν έχει πρόσβαση!View attachment 132024
Ένας φίλος γνωστό μέλος (χωρίς πρόσβαση)που τον πήρε είπε ότι γ@μεί & δέρνει!
Περισσότερα αναμείνατε απ'τον ίδιο![]()
![]()
Για να τον πήρε του άρεσεView attachment 132024
Περισσότερα αναμείνατε απ'τον ίδιο![]()
![]()
το αυτό το μέλος ξερ να τραβεί βίντεο ή μπααα?View attachment 132024
![]()