Apple Ιphone 16gb 1.1.4 ολοκαίνουριο

Reaction score
0
Τιμή : 530€
Firmware : 1.1.4
Περιοχή : Αθήνα
Παράδοση : Χέρι με χέρι (ή Courier εκτος Αθηνών)
Κατάσταση : Σφραγισμένο στο κουτί του - Δεν έχει ανοιχτεί ποτέ(ζελατίνες)
Λεπτομέρειες : Δωρεάν ξεκλείδωμα (αν θέλετε)
Πληροφορίες : Μέσω πμ

L

LLLEFTERIS

Guest
Όχι !
Στην Ελλάδα δεν το πουλάνε..Τουλαχιστον όχι επίσημα.
Με μια αναζητηση στο Skroutz θα δεις πολλα μαγαζια που τα πουλανε! Δεν ξερω αν ειναι παραεισαγωγης αλλα τουλαχιστον σου δινουν 1 χρονο εγγυηση.

Reaction score
1
Δεν ξέρω πόσο το πήρες και το δίνεις 530 ευρώ... αλλά στο ebay εύκολα το βρίσκεις 400 ευρώ με παράδοση στην πόρτα σου. Ρίξε μια ματιά για του λόγου του αληθές...
Αν μπορείς να το δώσεις σε καλύτερη τιμή απο αυτή το συζητάμε....

Reaction score
0
Εγγύηση σου δίνει η Apple για ένα χρόνο που σημαίνει οτι και αυτό που πουλάω έχει ένα χρόνο εγγύηση.
Αν σου χαλάσει μέσα στον χρόνο ανεξαρτήτως από που το έχεις πάρει και επειδή δεν υπάρχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα πρέπει να το στείλεις έξω..
Ρε Σάββα πλάκα μας κάνεις? Στο eBay μπορεί να το βρεις και 200-500-1500 αν το θες από ebay πόρτο από εκεί τι γ@μ@ς την αγγελία?
Η τιμή που το δίνω είναι χαμηλότερη από αυτές του skroutz(εκτός από τον πρώτο που πρέπει λέει να κάνεις και σύνδεση στην vodafone)

Reaction score
1
Εγώ πιστεύω οτι εσύ μας κάνεις πλάκα ή ψάχνεις για κορόιδα στο avsite.
Προφανως το αγόρασες κι εσυ απο ebay και κοιτάς να βγάλεις καμιά 200 ευρώ προμήθεια!!
Άσε τώρα ρε μεγάλε......................................

Reaction score
164
Κάθε ένας έχει το δικαίωμα να πουλάει ό,τι θέλει, όσο θέλει. Internet έχουμε και μπορούμε να κρίνουμε αν μία αγορά μας συμφέρει ή όχι. Επίσης κάθε ένας μπορεί να βγάζει ή να χάνει από μία πώληση όσα θέλει και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος. Πέρα από τα καλόπιστα σχόλια πάνω στην τιμή, καλό είναι όλα τα άλλα να λείπουν και να σταματήσει εδώ η συζήτηση.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Εγώ πιστεύω οτι εσύ μας κάνεις πλάκα ή ψάχνεις για κορόιδα στο avsite.
Προφανως το αγόρασες κι εσυ απο ebay και κοιτάς να βγάλεις καμιά 200 ευρώ προμήθεια!!
Άσε τώρα ρε μεγάλε......................................
Γεια να σου πω την αλήθεια αυτό μου το έκαναν δώρο..
Οπότε αυτήν την στιγμή κοιτάω να βγάλω προμήθεια 530Ε και όχι 200 που λες.
Σε αυτήν την τιμή το δίνω που είναι καλή
Αν θες εσύ επειδή φαίνεσαι εξυπνάκιας παρε αυτό που είναι ποιό φτηνό(http://www.youtube.com/watch?v=f_8wuVEYMZ8)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.692
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis