Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
αυτό που λες, ναι, είναι ένας παράγοντας της σύγκρισης..., το ποιό ενδιαφέρων για μένα είναι το ακουστικό μέρος.Το ένα ηχείο σε μορφή κιτ, χωρίς καν συσκευασία, και με άβαφες τις καμπίνες είναι πολύ ακριβότερο από το άλλο που είναι συναρμολογημένο και έτοιμο.
Μπορεί να σταθεί τέτοια σύγκριση?:112::112::112:
...σωστά..!!!!!:126:ε δε νομιζω απλα να ρωτησε για κοστος ο φιλος μας... μαλον ηχητικα τον νοιαζει...τα ακουσα τα ArcosX σε χωρο του κου Τζωρτζακη και απλα ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!
μήπως τον ρώτησες αν πουλά το ηχείο και έτοιμο;ε δε νομιζω απλα να ρωτησε για κοστος ο φιλος μας... μαλον ηχητικα τον νοιαζει...τα ακουσα τα ArcosX σε χωρο του κου Τζωρτζακη και απλα ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!
Νομίζω πρέπει να το λάβει κανείς στα σοβαρά εκτός και αν ο φίλος του αρέσει πολύ περισσότερο το κιτ, αλλά λαμβάνοντας υπ'όψην ότι η αξία μεταπώλησης είναι σχεδόν παρλεθόνΤο ένα ηχείο σε μορφή κιτ, χωρίς καν συσκευασία, και με άβαφες τις καμπίνες είναι πολύ ακριβότερο από το άλλο που είναι συναρμολογημένο και έτοιμο.
Μπορεί να σταθεί τέτοια σύγκριση?:112::112::112:
Το Arcos X δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα Audio Spectrum.Καλησπέρα,
όπως θα καταλαβαίνεται και από τον τίτλο, θα ήθελα να παραθέσετε, όσοι έχουν προσωπική εμπειρία, την γνώμη σας για τα συγκεκριμένα ηχεία, όπως, πλεονεκτήματα μειονεκτήματα, σε ποιά σημεία κερδίζει το ένα το άλλο κ.α.
ευχαριστώ