AS Artemis σε εντάσεις δωματίου;

Reaction score
539
Χαιρετώ την παρέα. Άλλο ένα θέμα γι'αυτό το ηχείο έχω κι εγώ λοιπόν.

Πήρα πρόσφατα ένα σετ Artemis v2, σχεδόν άστρωτα. Παίζουν με έναν HK970 και αντικατέστησαν ένα σετ b&w. Το upgrade που έγινε στον ήχο μου είναι αδιαμφισβήτητο, είμαι ενθουσιασμένος με την απόδοσή τους.

Ο χώρος είναι δύσκολος, αλλά με κάποιες παραχωρήσεις στήθηκαν καλά.
Η μουσική που ακούω είναι blues/rock/hard rock/metal.
Τα Artemis παίζουν καλύτερα, είναι πιο αναλυτικά, έχουν πολύ πλουσιότερα μεσαία (ίσως παραπάνω απ'όσα χρειάζονται για τα γούστα μου) και ένα απίστευτο σφικτό μπάσο απαραίτητο για τα πιο σκληρά μου ακούσματα.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Όλα αυτά τα εξαιρετικά συμβαίνουν όταν τα ηχεία παίζουν σε ένταση που είναι απαγορευτική όταν υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στο σπίτι.
Σε μικρότερες εντάσεις το ηχείο ξεψυχάει, ξεκινώντας από τα χαμηλά, μετά τα υψηλά και μένουν μόνο τα μεσαία που χτυπάνε κατά πρόσωπο.

Μπορώ να φέρω τον ήχο καααααπως στα ίσα του με μια ισοστάθμιση από το amarra στο imac (που είναι η κύρια πηγή μου), αλλά δε θα ήθελα να μπλέξω με το equilizer, αφού θα πρέπει να το ανοιγοκλείνω ανάλογα την ένταση που ακούω…

Σημειωτέον, δεν είχα τέτοιο θέμα με τα b&w τα οποία έπαιζαν σχεδόν το ίδιο καλά σε μικρές και μεγάλες εντάσεις

Και η ερώτηση.
Ένας δυνατότερος ενισχυτής (ή ίσως ένας τελικός αφού ο hk970 έχει pre out) θα έκανε κάτι;

Αν όντως πιστεύετε ότι ένας δυνατότερος/ποιοτικότερος τελικός θα έδινε αυτό που θέλω σε χαμηλότερες εντάσεις, θα δω για budget και θα το ψάξω, αν και έχω ήδη κάνει μια έρευνα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση

Reaction score
4
Απάντηση: AS Artemis σε εντάσεις δωματίου;

χμ... έχουν αντίσταση 6Ω οπότε είναι δύσκολο φορτίο
το έχουν αυτό τα audio spectrum
είναι καταπληκτικά ηχεία και τρομερό μπάσο
αλλά θέλουν ισχύ για να αποδώσουν τα μέγιστα

τώρα είδα ότι ο ενισχυτής σου είναι 2Χ70 άρα ψιλοχλωμός
τώρα για αλλαγή ενισχυτή ή για τελικό θα σου απαντήσουν πιο έμπειροι από μένα

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου το θεμα ειναι ο ενισχυτης. Ενα ηχειο σαν το αρτεμις, υποοδηγειται και γενικα υπολειτουργει οταν οδηγειται απο εισαγωγικους ενισχυτες. Στο πως οδηγειται ενα ηχειο το τελευταιο που εχει σημασια ειναι τα Watt του ενισχυτη. Πρεπει να πας σε ενισχυτη στην κατηγορια τιμης του ηχειου σου γυρω στα 1500 ευρω, κ αν η πηγη σου ειναι επισης υποδεεστερη, να κοιταξεις ο ενιχυτης που θα παρεις να εχει ενσωματωμενο dac για να την αναβαθμισει. Πιστεψε με τα ηχεια σου δεν τα χεις ακουσει ακομα να παιζουν, με το που θα κανεις την αλλαγη θα καταλαβεις τι εννοω

Reaction score
864

Με τον parasound 1000a που τα έπαιζα είχα χορταστικό χαμηλό ακόμα και στις πιο χαμηλές εντάσεις.

Σε μεγάλες εντάσεις κούναγε τα έπιπλα.

Σε πολύ μεγάλες εντάσεις ο parasound τα έφτυνε.

Reaction score
539

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις guys.
Απ'ότι καταλαβαίνω, μάλλον δεν είναι θέμα ονομαστικής ισχύος αλλά ποιότητος. Αν ο ενισχυτής ήταν αδύναμος, τότε τα ηχεία δε θα έπαιζαν καλά ούτε σε μεγάλες εντάσεις. Σύμφωνοι, ένας καλύτερος ενισχυτής θα αναβάθμιζε ακόμη περισσότερο το ηχείο. Αυτό όμως συμβαίνει φαντάζομαι με όλα τα ηχεία.

Το κακό είναι ότι οι δυνατότητες για δοκιμές στο χώρο μου είναι δύσκολες.
Τί θα πω στον άλλον; Φέρε μου τον ενισχυτή σου σπίτι μου να τον ακούσω κι αν μ'αρέσει τον παίρνω;
Το να ακούω σβάρνα ενισχυτές σε μαγαζιά το ξεχνάω, ποτέ δεν σχημάτισα άποψη στο παρελθόν μ'αυτό τον τρόπο.
Αν δεν το ακούσω σπίτι μου, δε μπορώ να καταλάβω τίποτα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις guys.
Απ'ότι καταλαβαίνω, μάλλον δεν είναι θέμα ονομαστικής ισχύος αλλά ποιότητος. Αν ο ενισχυτής ήταν αδύναμος, τότε τα ηχεία δε θα έπαιζαν καλά ούτε σε μεγάλες εντάσεις. Σύμφωνοι, ένας καλύτερος ενισχυτής θα αναβάθμιζε ακόμη περισσότερο το ηχείο. Αυτό όμως συμβαίνει φαντάζομαι με όλα τα ηχεία.

Το κακό είναι ότι οι δυνατότητες για δοκιμές στο χώρο μου είναι δύσκολες.
Τί θα πω στον άλλον; Φέρε μου τον ενισχυτή σου σπίτι μου να τον ακούσω κι αν μ'αρέσει τον παίρνω;
Το να ακούω σβάρνα ενισχυτές σε μαγαζιά το ξεχνάω, ποτέ δεν σχημάτισα άποψη στο παρελθόν μ'αυτό τον τρόπο.
Αν δεν το ακούσω σπίτι μου, δε μπορώ να καταλάβω τίποτα.
οι ενισχυτες εκτος απο την ισχυ εχουν και αλλα χαρακτηριστικα ποιοτητας τα οποια εχουν να κανουν με τον ηχο. Μια υλοποιηση των 500 ευρω εχει διαφορα αρχικα οσον αφορα τα υλικα σε κρισιμα σημεια, στην τροφοδοσια και στον ιδιο το σχεδιασμο, που εχουν αντικτυπο συνολικα στον ηχο του. Μεγαλυτερο ρολο παιζει η δυνατοτητα παροχης στιγμιαιας ισχυος απο εναν ενισχυτη πραγμα που τον καθιστα ικανο να παραμενει μουσικος κ υγιης οταν διαχειριζεται δυσκολα μουσικα προγραμματα, μεταβατικα κλπ. Τα βατ τα επιλεγουμε αναλογα με την ευαισθησια του ηχειου και το χωρο που θελουμε να καλυψουμε. Ενας σοβαρος ενισχυτης των 2χ50 μπορει να ακουγεται πολυ πιο δυναμικος και πιο ρωμαλεος απο εναν 2χ70 εισαγωγικης κατηγοριας, παραδειγμα το τι μπασο βγαζει και ποσο ρυθμικος και ακριβης ειναι ενας Naim 5i. Επισης ενας ΗΚ970 ειναι 2χ70W, την ιδια ισχυ ακριβως εχει και ενας Leema Pulse ή ενας Hegel H70. Η διαφορα που θα ακουσει αν συνδεσεις πανω εναν απο αυτους , θα ειναι χαωδης.
Παντως οτι και να αγορασεις απο την κατηγορια των 1500 περιπου, θα χει τεραστια διαφορα απο τον 970, απλα ψαξε τηλεφωνικα γιατι υπαρχουν σιγουρα Αρτεμις στημενα προς επιδειξη οποτε καπου θα βρεις να ακουσεις εξω. Η ιδια η AS, νομιζω οτι τα χει σε επιδειξη με ενισχυτικα Advance acoustic. Καλυτερα να τα ακουσεις εξω παρα καθολου.

Reaction score
539

Καμιά γνώμη για τον XTZ A100D3, μιας και το budget δε μπορεί να ξεπεράσει τα 800 ευρώ;
Κάποια άλλη αντιπρόταση σε αυτά τα λεφτά;

Για ότι μετράει, ο χώρος είναι περίπου 20 τετραγωνικά, και παίζω σε εντάσεις σχετικά λογικές, συνήθως στο 50% της διαδρομής έντασης του HK970, -35db. Ο ήχος που μ'αρέσουν όμως τα Artemis είναι πάνω από τα -20db...

Ηχητικά δε μπορώ να πω ότι ψάχνω κάτι συγκεκριμένο ή ότι με χαλάει κάτι στον hk970. Το πρόβλημά μου είναι αυτό που ανέφερα στην αρχή. Μ'αρέσει ο μαλακός χαρακτήρας των ηχείων που δεν κουράζουν ακόμα και σε πολύ μεγάλες εντάσεις, και δε θα ήθελα να το χάσω αυτό. Απλά θα ήθελα να κελαηδάνε από πιο χαμηλά. Τίποτε άλλο.

Θα υπάρχει κάποια αναβάθμιση με ενισχυτές αυτής της τιμής ή να το αφήσω καλύτερα;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

value for money σε αυτη την κατηγορια ειναι ολοι αυτοι οι Κινεζικοι. O XTZ στα λεφτα του και για αρκετα παραπανω ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα. Διαβασε και συ το τεστ του Σταματακου http://www.avmentor.gr/reviews/group_test_integrated_amps_2010_12.htm.

επισης σε αυτα τα χρηματα μπορεις να κοιταξεις μεταχειρισμενα απο αντιπροσωπειες ή στις αγγελιες του φορουμ κυκλοφορουν πολυ καλες ευκαιριες σε καλες τιμες και προσεγμενα λογω της "αρρωστιας" μας μηχανηματα.

Αναβαθμιση υπαρχει αλλα για μενα θα ταν καλυτερα να κινηθεις μια και καλη σε ανωτερη κατηγορια τιμης που αρμοζει στο ηχειο σου, και αυτη τη στιγμη μπορεις να το κανεις μονο αν πας σε καλο μτχ

ο Xindak XA6950 εδω http://www.auditorium.gr/index.php?show_page=100&PHPSESSID=999c69b8ceb6c5c12e81a46c0d512d93 σαν ex-demo, αξιζει.

επισης αν θυμαμαι καλα υπαρχει ενας Leema Pulse III στις αγγελιες, καθως και 1 σφραγισμενo κομματι Leema Pulse II στην stepcom http://www.stepcom.gr/Offers.html

οπως βλεπεις αν εχεις υπομονη σιγουρα κατι θα βρεις:126:

Reaction score
791

Δες και κάτι σε τάξη D. Είτε έτοιμο, είτε diy(απλή συνδεσμολογία είναι).

Reaction score
249

συμφωνω με το προλαλησαντα για την κλαση d
κοιταξε να παρεις πολλα βατ ενισχυτη
πολλα απο τα παιδια που κανουν ιδιοκατασκευες θα ξερουν και για τιμες σε σχεση με ποιοτητα

Reaction score
539

Ένας τέτοιος class D τελικός με pro τον hk970 τί θα έλεγε;
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=1450

Αν και το path μετά γίνεται μεγάλο....
iMAC->optical σε HD970->rca σε HK970->rca σε τελικό->ηχεία

Με τοσες συνδέσεις μάλλον περισσότερες απώλειες θα έχω παρά κέρδος...

Γι'αυτό κοίταγα τον XTZ, για να ελαχιστοποιήσω τα connections, μιας και διαθέτει optical in, και μπορώ να το χρησιμοποιήσω χωρίς να περνάω από το dac του hd970.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το θεμα ματσαρισματος προ κ τελιkου διαφορετικης εταιριας ειναι επιφοβο γιατι εκτος απο την πιθανοτητα να μην πετυχεις τον ηχο, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να μην πετυχεις τη μεταξυ τους συνεργεια και ο προ να υποοδηγει τον τελικο. Υπαρχουν τιμες ευαισθησιας εισοδου τελικου, και εξοδου προ που πρεπει να ταιριαζουν.

Και ο Leema Pulse εχει ενσωματωμενο dac, γιαυτο τον ανεφερα παραπανω.

Βασικα αυτη τη στιγμη εχεις ενα ενισχυτη με ολα τα μειονεκτηματα της κατηγοριας του και κθριοτερο την περιορισμενη αναλυση και την "θολουρα" στα μεσαια καθως και τις αναιμικες χαμηλες, και ενα ηχειο που ειναι υπεραναλυτικο κλπ κλπ. Αυτη τη στιγμη ειναι πολλα πραγματα που δεν ακους (αναλυση) και για να σου δωσω να καταλαβεις, τα ηχεια σου ειναι τοσο καλα σε σχεση με τον ΗΚ που αυτη τη στιγμη περιοριζεται το potential τους απο τον ενισχυτη.

ειναι σαν να χεις πλαισιο-στησιμο-αμαξωμα Subaru αγωνιστικου και να του χεις μοτερ 1400 τογιοτα πχ.

Ψαξε να βρεις demo των Αρτεμις (υπαρχουν), να τα ακουσεις με αλλης κλασης ενισχυτες για να δεις απο πρωτο χερι τις διαφορες, για να χεις μια εικονα του τι θα αγορασουν τα χρηματα σου σε σχεση με το παρον setup.

Reaction score
864

Κοίτα για κανένα parasound στις αγγελίες.

Παίζουν θαυμάσια σαν ζευγάρι.

Reaction score
539

το θεμα ματσαρισματος προ κ τελιkου διαφορετικης εταιριας ειναι επιφοβο γιατι εκτος απο την πιθανοτητα να μην πετυχεις τον ηχο, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να μην πετυχεις τη μεταξυ τους συνεργεια και ο προ να υποοδηγει τον τελικο. Υπαρχουν τιμες ευαισθησιας εισοδου τελικου, και εξοδου προ που πρεπει να ταιριαζουν.

Και ο Leema Pulse εχει ενσωματωμενο dac, γιαυτο τον ανεφερα παραπανω.

Βασικα αυτη τη στιγμη εχεις ενα ενισχυτη με ολα τα μειονεκτηματα της κατηγοριας του και κθριοτερο την περιορισμενη αναλυση και την "θολουρα" στα μεσαια καθως και τις αναιμικες χαμηλες, και ενα ηχειο που ειναι υπεραναλυτικο κλπ κλπ. Αυτη τη στιγμη ειναι πολλα πραγματα που δεν ακους (αναλυση) και για να σου δωσω να καταλαβεις, τα ηχεια σου ειναι τοσο καλα σε σχεση με τον ΗΚ που αυτη τη στιγμη περιοριζεται το potential τους απο τον ενισχυτη.

ειναι σαν να χεις πλαισιο-στησιμο-αμαξωμα Subaru αγωνιστικου και να του χεις μοτερ 1400 τογιοτα πχ.

Ψαξε να βρεις demo των Αρτεμις (υπαρχουν), να τα ακουσεις με αλλης κλασης ενισχυτες για να δεις απο πρωτο χερι τις διαφορες, για να χεις μια εικονα του τι θα αγορασουν τα χρηματα σου σε σχεση με το παρον setup.
Το'χω καταλάβει αυτό, και το ήξερα από τη στιγμή που το αγόρασα το ηχείο.

Μπαίνω στο trip αυτό της αναβάθμισης, δεν το αρνούμαι, ιδιαίτερα αφού ξέρω ότι το ηχείο έχει potentials. Αλλά δε σκοπεύω να κάνω υπερβολές.

Και το θέμα είναι αν πράγματι αυτό το παραπάνω που θα πάρω με έναν νέο ενισχυτή θα αντικαποτροπτίζει τα λεφτά που θα μου κοστίσει.
Διότι, με την αγορά των Artemis, η αναβάθμιση στον ήχο ήταν μεγαλύτερη από τα λεφτά που έδωσα. Θα συμβεί μια εξίσου μεγάλη αλλαγή και με έναν ενισχυτή των 800 ευρώ; Ας ελπίσουμε ναι.

Θα δω κάποιες επιλογές, θα προσπαθήσω να ακούσω κάποια πράγματα και βλέπουμε.

Κοίτα για κανένα parasound στις αγγελίες
Δε βλέπω κάτι, τουλάχιστον στις σχετικές πρόσφατες...

Ευχαριστώ πολύ guys

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

θα ναι σαν να αλλαξεις μοτερ στο αυτοκινητο...

Για μενα μην κινηθεις σε κατι στην κατηγορια των 800 ευρω πριν ασχοληθεις λιγο με την αγορα των μεταχειρισμενων στην οποια μπορεις καλλιστα να βρεις μηχανακι σαν καινουριο, και με 800 ευρω να αγορασεις κατι που ανηκει στην κατηγορια των 850 ευρω.

Και κατι αλλο, η αλλαγη των ηχειων παντα επιφερει μεγαλυτερη διαφορα στο πρωτο ακουσμα. Δεν ξερω τι ηχεια ειχες πριν, αλλα αν πας πχ απο ενα ηχειο των 500 ευρω στο Αρτεμις, ειναι αναμενομενο να ακουσεις και την αναλογη διαφορα. Αυτο που εχω πει και παραπανω ειναι οτι ακριβως το ιδιο να κανεις κ στον ενισχυτη. Αν πας πχ απο ενα μοντελο των 400 ευρω σε ενα των 1500 (πχ Pulse), θα ακουσεις και την αντιστοιχη διαφορα.

το εγχειρημα σου να πας απο τον 970 των 400 περιπου ευρω (ενδεικτικα) σε ενα ενισχυτη των 800, αναμενεται να εχει αναλογο αποτελεσμα.

πηγαινε στην Audio spectrum να ακουσεις τα ηχεια σου με ενισχυτικα που θα βρεις στημενα εκει

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

...για παραδειγμα, μτχ ενισχυτης (στατικο demo) ο οποιος ειναι γλυκοηχος μεσουψηλα και αρκετα βαρυς στις χαμηλες

http://www.highendshop.gr/Primare-I21-Black.html

νομιζω οτι πλεον εχεις ενα πλανο να κινηθεις κ να ψαξεις οποτε τωρα μενει να αναλαβεις δραση :605:

Reaction score
539

Ευχαριστώ πολύ ξανά όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις.

Tyler ανέλαβα ήδη δράση :102:

Άκουσα έναν Rega Mira 3 που ένα καλό παιδί είχε την καλοσύνη να φέρει σπίτι μου όταν πέρασε για άσχετο λόγο.
Είναι 2x60 και είναι ενισχυτής διπλάσιας σχεδόν τιμής.

Το πόρισμα έδειξε ότι hk970 παίζει οριακά καλύτερα, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. Εκτός ότι οδηγεί τα Artemis πιο άνετα (παρά τη μικρή διαφορά ισχύος), είχε το ίδιο χαρακτηριστικό. Έπρεπε να τον τσιτώσω για να ακούσω αξιοπρεπώς.
Πέραν αυτού αντελίφθην μια ελαφρά μουντάδα στα μεσαία και ίσως λίγο πιο "απόμακρα" υψηλά, αλλά απ'την άλλη, λίγο πιο πλούσιο χαμηλό.

Το κακό είναι ότι πίστευα ότι θα ακούσω μεγάλες διαφορές με έναν ενισχυτή διπλάσιας τιμής, κάτι που δε συνέβη. Αντιθέτως, θα τολμούσα να πω ότι σε A/B σύγκριση σε κάποιο μαγαζί, μάλλον τον 970 θα διάλεγα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δοκίμασε να παίξεις με τις θέσεις των ηχείων στον χώρο προτού κάνεις οποιαδήποτε αγορά.

Reaction score
124

Εχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα της ικανοποιητικής απόδοσης στις πιό χαμηλές εντάσεις, δεν έχει να κάνει τόσο πολύ (άν και σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο) με την ενίσχυση και ακόμη λιγότερο με τα διάφορα DAC κλπ, αλλά με την σχεδίαση του ηχείου και το τι ήθελε να πετύχει ο σχεδιαστής του. Αν αυτός είχε στόχο την ισορροπημένη απόδοση στα 100 db ας πούμε, μάλλον δύσκολα το δημιούργημά του θα αποδώσει το ίδιο καλά και "γεμάτα" στα 85. Το (κατά γενική ομολογία μη επιθυμητό) Loudness ή τα ρυθμιστικά τονικότητας ίσως είναι η ενδεδειγμένη λύση, εφ΄ όσον τα ηχεία σου είναι νέο απόκτημα και προφανώς κατά τα άλλα σε ικανοποιούν. Μερικά δείγματα: Accuphase, Luxman, McIntosh και άλλα, λιγότερο ηχηρά. Ακόμη και η Parasound που έχει αναφερθεί πιό πάνω, διαθέτει προενισχυτή με ανάλογα ρυθμιστικά. Επιπρόσθετα, τα περισσότερα από τα είδη της μουσικής που ανέφερες ότι προτιμάς, νομίζω ότι δεν βλάπτονται από την ρύθμιση τονικότητας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία απ΄ αυτές τις ηχογραφήσεις είναι λίγο ή πολύ, ισοσταθμισμένες κατά την παραγωγή τους. Εγώ, αυτή την λύση θα ακολουθούσα για να έχω αποτέλεσμα (με δεδομένο το συγκεκριμένο ηχείο. Άλλο ηχείο, άλλη συζήτηση).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ευχαριστώ πολύ ξανά όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις.

Tyler ανέλαβα ήδη δράση :102:

Άκουσα έναν Rega Mira 3 που ένα καλό παιδί είχε την καλοσύνη να φέρει σπίτι μου όταν πέρασε για άσχετο λόγο.
Είναι 2x60 και είναι ενισχυτής διπλάσιας σχεδόν τιμής.

Το πόρισμα έδειξε ότι hk970 παίζει οριακά καλύτερα, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. Εκτός ότι οδηγεί τα Artemis πιο άνετα (παρά τη μικρή διαφορά ισχύος), είχε το ίδιο χαρακτηριστικό. Έπρεπε να τον τσιτώσω για να ακούσω αξιοπρεπώς.
Πέραν αυτού αντελίφθην μια ελαφρά μουντάδα στα μεσαία και ίσως λίγο πιο "απόμακρα" υψηλά, αλλά απ'την άλλη, λίγο πιο πλούσιο χαμηλό.

Το κακό είναι ότι πίστευα ότι θα ακούσω μεγάλες διαφορές με έναν ενισχυτή διπλάσιας τιμής, κάτι που δε συνέβη. Αντιθέτως, θα τολμούσα να πω ότι σε A/B σύγκριση σε κάποιο μαγαζί, μάλλον τον 970 θα διάλεγα.
ο καθε ενισχυτης εχει τα χαρακτηριστικα του το και ο Rega ειναι ενας soft και "στρογγυλος" ενισχυτης και σιγουρα οχι αυτο που χρειαζεσαι. Η ισχυς του δεν ειναι ικανη για τα ηχεια σου οποτε καταλαβαινω. Αυτο δεν σημαινει οτι ενας αλλος ενισχυτης αυτης της κλασης με τα χαρακτηριστικα που θες δεν θα δωσει καλυτερα αποτελεσματα. Ο ΧΤΖ πχ ειναι πιο ικανος οδηγικα και πιο macho απο τον rega και τον 970 ειδικα χαμηλα. Εχε στη λιστα σου και τον Musical Fidelity M3i. Συνεχισε την αναζητηση και θα βρεις το ζητουμενο, εξαλλου δεν χρειαζεται να αγχεσαι γιατι μουσικουλα ακους και σ'αρεσει και ως εχουν τα πραγματα.

Για να ακουσεις τις αρετες ενος αλλου ενισχυτη και να καταληξεις σε ασφαλη συμπερασματα, χρειαζεσαι μεγαλυτερο χρονο ακροασης. Πολλες φορες τα μηχανηματα που ακουγοναι εντυπωσιακα απ την πρωτη στιγμη, αποδεικνυονται κουραστικα σε μακροχρονη συμβιωση.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef