AS Artemis Transmission line VS AS Artemis v4 ;

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: AS Artemis Transmission line VS AS Artemis v4 ;

Εγω θελω τον ορφεα για να δουμε που θα καταληξουμε...

Reaction score
19

Μίλησα σήμερα με τον "Θωδορή" που μάλλον είναι ο τεχνικός που τα φτιάχνει για να του ζητήσω σφουγγαράκια για το TLS μου και μου είπε πως δεν έχουν χώρο για ακρόαση λόγω του ότι μετακόμισαν, ούτε ηχεία για να δώ-ακούσω... Μάλλον είναι σε "μεταβατική" περίοδο η aspectrum:idk: . Μου είπε να κοιτάξω σε καταστήματα μήπως βρώ κάτι αλλά μέχρι τώρα δεν...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Μίλησα σήμερα με τον "Θωδορή" που μάλλον είναι ο τεχνικός που τα φτιάχνει για να του ζητήσω σφουγγαράκια για το TLS μου και μου είπε πως δεν έχουν χώρο για ακρόαση λόγω του ότι μετακόμισαν, ούτε ηχεία για να δώ-ακούσω... Μάλλον είναι σε "μεταβατική" περίοδο η aspectrum:idk: . Μου είπε να κοιτάξω σε καταστήματα μήπως βρώ κάτι αλλά μέχρι τώρα δεν...
Μπα βρηκες καποιον και μιλησες?
Καταλαβα ελπιζω να μην μεινουν μονο στη μεταβατικη περιοδο....

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Μπα βρηκες καποιον και μιλησες?
Καταλαβα ελπιζω να μην μεινουν μονο στη μεταβατικη περιοδο....

Reaction score
19

θα ήθελα πολύ να ακούσω ξανά τον Ορφέα και τον Ερμή HPCM που είχα με κάποιο σύγχρονο διακοπτικό ενισχυτικό.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον το άκουσμα!

Πάντως πιστεύω ότι ο Ορφέας ήταν πιο ισορροπημένο ηχείο από τον Ερμή.
Τώρα τα TLS μου παίζουν με εναν Omega 2Χ280/8ωμ 2Χ560/4ωμ classD ...κελαϊδάνε!!

Reaction score
1.187

...και μου είπε πως δεν έχουν χώρο για ακρόαση λόγω του ότι μετακόμισαν, ούτε ηχεία για να δώ-ακούσω... Μάλλον είναι σε "μεταβατική" περίοδο η aspectrum:idk:
Πάει; Φαλιμέντο και η A.S.;

Reaction score
1.815

Όχι Τάσο!
Πήγαν σε νέες εγκαταστάσεις στο Μενίδι.

Έχω πάει και έχω δει τι "παίζει" από κοντά.
Ούτως ή άλλως τα παιδιά, πριν από περίπου 4 μήνες, μου κατασκεύασαν το ολοκαίνουριο Artemis που έχω.

Απλά η αγορά του Hi-Fi στην Ελλάδα είναι σκληρή και μάλλον ανύπαρκτη.
Μην κοιτάς που έχουμε μαζευτεί όλοι εμείς "οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού" σε δυό forum.
Απλά ...ΔΕΝ υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον από κανένα και πάει κατά διαόλου το θέμα "ήχος" για όσους ασχολούνται.

Ο Πετρόπουλος έπρεπε να βγει έξω και να πουλήσει.
Αυτό που κάνει σήμερα να είναι σε αναμονή είναι μέγα λάθος.
Λεφτά όμως ...υπάρχουν?

(Κουφ@λ@ Γιωργάκη! Αντί να σου δώσουν τίποτα...
σου έδωσαν έδρα σε πανεπιστήμιο!
Μη χέσω!)

Reaction score
1.187

Εδρα στο πανεπιστήμιο για να διδάσκει το πώς να βυθίσετε μια χώρα, ο ΑΛΗΤΗΣ, το ΚΑΘΙΚΙ που θα έπρεπε να του έχουμε πάρει το κεφάλι και να το έχουμε κρεμάσει στο Σύνταγμα...

Reaction score
19

Εδρα στο πανεπιστήμιο για να διδάσκει το πώς να βυθίσετε μια χώρα, ο ΑΛΗΤΗΣ, το ΚΑΘΙΚΙ που θα έπρεπε να του έχουμε πάρει το κεφάλι και να το έχουμε κρεμάσει στο Σύνταγμα...
Γουατ;;;:O_o:

Reaction score
19

Να πώ, πως μετά απο επικοινωνία με τον Γιώργο απο την Audio spectrum,μου βρήκε σφουγγαράκια για την "'Αρτεμη" και μου τα έφερε(άνευ χρεώσεως..)!! Τον Ευχαριστώ πάρα πολύ!:thumbsup:

Reaction score
362
Re: Απάντηση: AS Artemis Transmission line VS AS Artemis v4 ;

Να πώ, πως μετά απο επικοινωνία με τον Γιώργο απο την Audio spectrum,μου βρήκε σφουγγαράκια για την "'Αρτεμη" και μου τα έφερε(άνευ χρεώσεως..)!! Τον Ευχαριστώ πάρα πολύ!:thumbsup:
Και εγώ πριν αρκετά χρόνια βρήκα σφουγγαράκια για τα δικά μου Artemis TLS. Πολύ εξυπηρετικοί τότε στην εταιρία.
Τελικά γιατί τα πουλάς;

Reaction score
19
Απάντηση: Re: Απάντηση: AS Artemis Transmission line VS AS Artemis v4 ;

Και εγώ πριν αρκετά χρόνια βρήκα σφουγγαράκια για τα δικά μου Artemis TLS. Πολύ εξυπηρετικοί τότε στην εταιρία.
Τελικά γιατί τα πουλάς;
Άλλαξα το χώρο και είναι πολύ μεγάλος τώρα(60τμ).. κοιτάζω για μεγάλύτερα (Ερμής η κάτι αντίστοιχο..) Τα άρτεμις είναι άψογα κατα τι γνώμη μου, ιδιαίτερα στα λεφτά τους! Έχω και τις Σειρήνες στο μικρότερο συστημα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516