PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.874
Απάντηση: AS Artemis Transmission line VS AS Artemis v4 ;
Εγω θελω τον ορφεα για να δουμε που θα καταληξουμε...
Εγω θελω τον ορφεα για να δουμε που θα καταληξουμε...
Μπα βρηκες καποιον και μιλησες?Μίλησα σήμερα με τον "Θωδορή" που μάλλον είναι ο τεχνικός που τα φτιάχνει για να του ζητήσω σφουγγαράκια για το TLS μου και μου είπε πως δεν έχουν χώρο για ακρόαση λόγω του ότι μετακόμισαν, ούτε ηχεία για να δώ-ακούσω... Μάλλον είναι σε "μεταβατική" περίοδο η aspectrum. Μου είπε να κοιτάξω σε καταστήματα μήπως βρώ κάτι αλλά μέχρι τώρα δεν...
Μπα βρηκες καποιον και μιλησες?Μίλησα σήμερα με τον "Θωδορή" που μάλλον είναι ο τεχνικός που τα φτιάχνει για να του ζητήσω σφουγγαράκια για το TLS μου και μου είπε πως δεν έχουν χώρο για ακρόαση λόγω του ότι μετακόμισαν, ούτε ηχεία για να δώ-ακούσω... Μάλλον είναι σε "μεταβατική" περίοδο η aspectrum. Μου είπε να κοιτάξω σε καταστήματα μήπως βρώ κάτι αλλά μέχρι τώρα δεν...
Τώρα τα TLS μου παίζουν με εναν Omega 2Χ280/8ωμ 2Χ560/4ωμ classD ...κελαϊδάνε!!θα ήθελα πολύ να ακούσω ξανά τον Ορφέα και τον Ερμή HPCM που είχα με κάποιο σύγχρονο διακοπτικό ενισχυτικό.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον το άκουσμα!
Πάντως πιστεύω ότι ο Ορφέας ήταν πιο ισορροπημένο ηχείο από τον Ερμή.
Πάει; Φαλιμέντο και η A.S.;...και μου είπε πως δεν έχουν χώρο για ακρόαση λόγω του ότι μετακόμισαν, ούτε ηχεία για να δώ-ακούσω... Μάλλον είναι σε "μεταβατική" περίοδο η aspectrum![]()
Γουατ;;;Εδρα στο πανεπιστήμιο για να διδάσκει το πώς να βυθίσετε μια χώρα, ο ΑΛΗΤΗΣ, το ΚΑΘΙΚΙ που θα έπρεπε να του έχουμε πάρει το κεφάλι και να το έχουμε κρεμάσει στο Σύνταγμα...
Και εγώ πριν αρκετά χρόνια βρήκα σφουγγαράκια για τα δικά μου Artemis TLS. Πολύ εξυπηρετικοί τότε στην εταιρία.Να πώ, πως μετά απο επικοινωνία με τον Γιώργο απο την Audio spectrum,μου βρήκε σφουγγαράκια για την "'Αρτεμη" και μου τα έφερε(άνευ χρεώσεως..)!! Τον Ευχαριστώ πάρα πολύ!![]()
Άλλαξα το χώρο και είναι πολύ μεγάλος τώρα(60τμ).. κοιτάζω για μεγάλύτερα (Ερμής η κάτι αντίστοιχο..) Τα άρτεμις είναι άψογα κατα τι γνώμη μου, ιδιαίτερα στα λεφτά τους! Έχω και τις Σειρήνες στο μικρότερο συστημα!Και εγώ πριν αρκετά χρόνια βρήκα σφουγγαράκια για τα δικά μου Artemis TLS. Πολύ εξυπηρετικοί τότε στην εταιρία.
Τελικά γιατί τα πουλάς;
Τα greeklish απαγορεύονται.pare ena palio ermi tls