Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Οχι βέβαια .... Τα προηγούμενα έχουν δοθεί στο μέλος thantono σαν ανταλλαγη πριν πολύ καιρό
Καλησπερα ανθρωπε μου...Τι να σου κανω που θελω να τα ακουσω και εισαι μακριά και δεν εχω τον χρονο.Τα ζαχαρωνω παντος να ξερεις τα συγκεκριμένα
Αν είστε Αθήνα κάτι μπορεί να γίνει ...Καλησπερα ανθρωπε μου...Τι να σου κανω που θελω να τα ακουσω και εισαι μακριά και δεν εχω τον χρονο.Τα ζαχαρωνω παντος να ξερεις τα συγκεκριμένα
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας στον Σωκράτη που μου έφερε τα ηχεια και εκανε ταξιδι ολόκληρο. Τα ηχεια ειναι απιστευτα σε ολους τους τομείς και αριστη κατασταση και ο Σωκρατης σαν αθρωπος δεν παίζεται και λογο ανθρωπιας και τρελας! Σωκρατη ξεχασες το cd σου στην πηγη μου αυτο το καλο το 40λεπτο.αχαχα.Θα στο φερω μαζι με το κερασμα απο μεριας μου φιλε.
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας στον Σωκράτη που μου έφερε τα ηχεια και εκανε ταξιδι ολόκληρο. Τα ηχεια ειναι απιστευτα σε ολους τους τομείς και αριστη κατασταση και ο Σωκρατης σαν αθρωπος δεν παίζεται και λογο ανθρωπιας και τρελας! Σωκρατη ξεχασες το cd σου στην πηγη μου αυτο το καλο το 40λεπτο.αχαχα.Θα στο φερω μαζι με το κερασμα απο μεριας μου φιλε.[/QUOT