ATC- 19

Sokovb

"Επαγγελματίας"
Reaction score
252
Στην συσκευασία του με τα χαρτια του στην εγγύηση ακόμα, λόγω μη χρήσης ..900€ . Δεκτός έλεγχος - ακρόαση ..τηλ. 6936839131

Attachments

Reaction score
781
Καλησπερα ανθρωπε μου...Τι να σου κανω που θελω να τα ακουσω και εισαι μακριά και δεν εχω τον χρονο.Τα ζαχαρωνω παντος να ξερεις τα συγκεκριμένα

Sokovb

"Επαγγελματίας"
Reaction score
252
Είναι τα ίδια που πουλούσατε παλιότερα;

http://www.avsite.gr/forum/threads/atc-19.131993/
Οχι βέβαια .... Τα προηγούμενα έχουν δοθεί στο μέλος thantono σαν ανταλλαγη πριν πολύ καιρό
Καλησπερα ανθρωπε μου...Τι να σου κανω που θελω να τα ακουσω και εισαι μακριά και δεν εχω τον χρονο.Τα ζαχαρωνω παντος να ξερεις τα συγκεκριμένα
Αν είστε Αθήνα κάτι μπορεί να γίνει ...

Last edited by a moderator:

Reaction score
781
Ναι Αθηνα είμαι εχουμε μιλησει και τηλ.για τα περιβόητα interconnect ελπιζω να με θυμήθηκες

Reaction score
781
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας στον Σωκράτη που μου έφερε τα ηχεια και εκανε ταξιδι ολόκληρο. Τα ηχεια ειναι απιστευτα σε ολους τους τομείς και αριστη κατασταση και ο Σωκρατης σαν αθρωπος δεν παίζεται και λογο ανθρωπιας και τρελας! Σωκρατη ξεχασες το cd σου στην πηγη μου αυτο το καλο το 40λεπτο.αχαχα.Θα στο φερω μαζι με το κερασμα απο μεριας μου φιλε.

Sokovb

"Επαγγελματίας"
Reaction score
252
Νίκ καλές ακροάσεις .. Το cd δικό σου .. Αναμένω για προβατινα ..η αγγελία μπορεί να κλείσει ..
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας στον Σωκράτη που μου έφερε τα ηχεια και εκανε ταξιδι ολόκληρο. Τα ηχεια ειναι απιστευτα σε ολους τους τομείς και αριστη κατασταση και ο Σωκρατης σαν αθρωπος δεν παίζεται και λογο ανθρωπιας και τρελας! Σωκρατη ξεχασες το cd σου στην πηγη μου αυτο το καλο το 40λεπτο.αχαχα.Θα στο φερω μαζι με το κερασμα απο μεριας μου φιλε.
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας στον Σωκράτη που μου έφερε τα ηχεια και εκανε ταξιδι ολόκληρο. Τα ηχεια ειναι απιστευτα σε ολους τους τομείς και αριστη κατασταση και ο Σωκρατης σαν αθρωπος δεν παίζεται και λογο ανθρωπιας και τρελας! Σωκρατη ξεχασες το cd σου στην πηγη μου αυτο το καλο το 40λεπτο.αχαχα.Θα στο φερω μαζι με το κερασμα απο μεριας μου φιλε.[/QUOT

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407