ATC Scm-11 1η έκδοση

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
896
Reaction score
902
Πωλούνται τα ηχεία του τίτλου, μεταχειρισμένα οικιακής χρήσης (όχι στούντιο, όχι μαγαζιά) σε χώρο μη καπνιστή.

Ο αντικαταστάτης τους (2η έκδοση) παράγεται έως και σήμερα και έχουν παρόμοιες προδιαγραφές και απόδοση (η νέα έκδοση προφανώς είναι ελαφρώς καλύτερη).
Η τιμή αγοράς καινούριου στο skroutz της 2ης έκδοσης είναι 1.990 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/4982605/AT...00W-2-Dromon-P23-2xV23-6xY38-1ek-Kerasia.html

Η τιμή αγοράς καινούριου της πρώτης έκδοσης που πουλώ εγώ, ήταν περί τα 1.500 ευρώ.

Τα ηχεία της αγγελίας είναι σε άριστη ακουστική κατάσταση και σε μέτρια εμφανισιακή, με μερικές μικρές αμυχές λόγω της παρόδου του χρόνου και της μετακόμισης προ ετών. Στις συνημμένες φωτογραφίες απεικονίζονται τα σημεία των αμυχών. Στις λοιπές πλευρές τους είναι πρακτικά σαν καινούρια. Είναι κατασκευασμένα σαν τανκ, με γερή ξυλοκατασκευή. Ενδεικτικό βάρος 8 κιλά το ένα.

Είναι πολύ αναίσθητα, αλλά με υψηλή και ομαλή αντίσταση, με αποτέλεσμα να είναι εύκολα φορτία για τους ενισχυτές (ξεκινούν ακόμη και με λαμπάτους των 40 βατ ή μικρούς τρανζιστοράτους τύπου rotel ή denon), συνδυάζονται πολύ άνετα με crown ενισχυτές, είναι γλυκόηχα και εύκολα στη συνεργασία λοιπόν, απλώς για να αναδείξουν το μέγιστο των δυναμικών τους χρειάζονται βατ. Είναι ηχεία κλειστής καμπίνας (χωρίς ανάκλαση χαμηλών) με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται αρνητικά από την προσέγγιση τους στον οπίσθιο τοίχο. Μάλλον βελτιώνονται θα έλεγα.

Πωλούνται στην τιμή των 500 ευρώ, τιμή στην οποία γίνονται ένα ιδανικό ζευγάρι για την εισαγωγή κάποιου στο hi end. Δεν υπάρχει σύγκριση με οποιοδήποτε νέο παθητικό ζεύγος ηχείων αντίστοιχης τιμής.

Ενδεικτικό review Stereophile με μετρήσεις και αναλυτικές προδιαγραφές: https://www.stereophile.com/standloudspeakers/atc_scm_11_loudspeaker/index.html

Μαζί με τα ηχεία θα δωθεί κι ένα ζεύγος καλωδίων ultralink 6N 14 gauge μήκους 1,8 μέτρων περίπου (δεν κάθισα να τα μετρήσω!) χωρίς τερματισμό (το ηχείο δέχεται γυμνό καλώδιο και έπαιζε με αυτά, δεν θα χρειαστείτε κάτι καλύτερο).

Δεν είναι δυνατή η ακρόαση, ωστόσο παρέχεται δυνατότητα επιστροφής τους με πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 10 ημερών από την αγορά τους, οπότε θα έχετε όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να διαπιστώσετε την άριστη λειτουργική τους κατάσταση. Εξυπακούεται ότι για την πλήρη επιστροφή χρημάτων θα πρέπει τα ηχεία να επιστραφούν στην κατάσταση που θα παραδοθούν. Εγγύηση το όνομα μου, οι αναρτήσεις μου στο φόρουμ και η επαγγελματική μου ιδιότητα (δικηγόρος).

Δεν έχω κρατήσει την συσκευασία τους λόγω όγκου. Δυνατότητα παραλαβής από Βασιλίσσης Σοφίας κοντά στην Πλατεία Μαβίλη.
 

Attachments



Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.898
Μηνύματα
2.922.007
Members
38.109
Νεότερο μέλος
vichygeo1
Top