Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188
Στο κουτι τους ,σφραγισμενα,απο την επισημη αντιπροσωπεια.
Αγορασθησαν για συστημα που τελικως δεν στηθηκε.
Εγγυηση . Στα 650 ευρω τιμη μη διαπραγματευσιμη μετρητοις.

Reaction score
0
Απάντηση: Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

Στο κουτι τους ,σφραγισμενα,απο την επισημη αντιπροσωπεια.
Αγορασθησαν για συστημα που τελικως δεν στηθηκε.
Εγγυηση . Στα 650 ευρω τιμη μη διαπραγματευσιμη μετρητοις.

https://www.skroutz.gr/s/1563824/ATC-SCM7.html?keyphrase=Atc+SCM+7+

690 απο μαγαζι στον πειραια με τις καλυτερες εγγυησεις στο σκρουτζ !
κ θα τα παρει ο αλλος απο ιδιωτη ετσι για την πλακα του !
εννοειται πως οσο γουσταρει ο καθενας πουλαει !
ΟΜΩΣ
αν θελετε πραγματικα να πουλησετε κατι να εχετε στην ακρη του μυαλου σας οτι δεν απευθηνεστε σε κοροιδα !
αν κανετε πλακα τοτε οκ πασο ..
μη διαπραγματευσιμο ..

Reaction score
433

αν θελετε πραγματικα να πουλησετε κατι να εχετε στην ακρη του μυαλου σας οτι δεν απευθηνεστε σε κοροιδα !
αν κανετε πλακα τοτε οκ πασο ..
μη διαπραγματευσιμο ..
καλο θα ηταν να μην χαλας καθε αγγελια ως αλεξιπτωτιστης... και πολυ περισσοτερο να μην προσβαλεις το οποιονδηποτε χωρις λογο . Εχεις γραψει 6 μηνυματα και ολα ειναι προσωπικα και με επιθετικο τονο. Μηπως να κουλαρεις λιγο?

Reaction score
7.101

αν οντως ειναι σφραγισμενα και αμεταχειριστα και σε εγγυηση δεν ειναι τοσο κακη τιμη.Βεβαια μου φαινεται περιεργο καποιος να αγοραζει ενα τοσο καλο ηχειο,να το πηγαινει βολτα στο σπιτι του,να το αφηνει στο κουτι και μετα να το πουλαει. Αν υπαρχει αποδειξη 2-3 ημερων αυτο στεκει,διαφορετικα ......:thumbsdown:

Reaction score
3.093

συμφωνω.....!!!!!!
Πουλάς και εσύ έναν Τσακιρίδη!!
Για δες πόσο έχει καινούργιος(δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν κρατούσες)

Reaction score
0

κοιτα! το να σου ευχομαι ολοψυχα να πουληθουν τα ηχεια σου κ να με λες επιθετικο μαλλον σε στεκει κ πολυ !
δε προσβαλω ποτε κανεναν ! οι αγγελιες μπορει να προσβαλουν το κοσμο καποιες φορες !!!
μαλλον εσυ πρεπει να κουλαρεις λιγο κ να αναλογιστεις μηπως φταιει κατι αλλο που δε φευγουν ?
και οχι τα ηχεια και η τιμη τους ... ?

Reaction score
156

δεν θελω να συνεχισω αυτο που γινεται αλλα στειλε μου ενα site που να πουλαει τον ιδιο ενισχυτη 280 ευρω.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Η αγγελια μου ειναι απολυτως τιμια.
Μου κανει εντυπωση πως εχει στηθει χορος αντιπαραθεσης πανω στην αγγελια αυτη.
Παροτι μπορω να απαντησω σε καθε τι που γραφεται δεν θα το κανω,επιφυλασομαι ομως.
Τονιζω οτι τα ηχεια ειναι αγορασμενα με επισημη αποδειξη απο τον αντιπροσωπο Location Sound.
Φυσικα εχουν την εγγυηση του και οχι δικια μου.
Μπορει να μου πει καποιος που ειναι το μεμπτον ?

Reaction score
0

φιλε μου θα σε ρωτισω κατι και θα μου απαντησεις ειλικρινα !
εσυ αν ηταν να διαθεσεις 700 ευρο για ηχεια απο που θα τα επαιρνες? 690 απο
(κανονικο μαγαζι οχι on -line στον πειραια με 1000 αριστες αξιολογησεις στο σκρουτζ και με δοσεις, η απο ιδιωτη 650 ?
που στα ζηταει μαλιστα μετριτης και αδιαπραγματευτα .. που μπορει να τα εχει βαλει ευκολα στο κουτι τους (δε λεω πως το εχεις κανει λεω πως μπορει να γινει) και οπως και να εχει απ την εγγυηση που θα σου δωσει θα εχουν περασει καποιες μερες .. εννω αν το παρεις απ το καταστημα θα ειναι 100% πρωτο χερι με εγγυηση απ την πρωτη ωρα)
αν μου απαντησεις ειλικρινα θα δεις που ειναι το μεμπτον ισως ...

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Οι αγγελιες δεν ειναι για να ρωτας και να πρεπει να σου απαντησω "ειλικρινα".
Τι εισαι ? Ο αυτοκλητος πολιτζμανος του avsite ?
Τα ηχεια ειναι σφραγισμενα με ειδικα κλιπς που αν τα τραβηξεις δεν μπαινουν ξανα και φαινεται.
Το μαγαζι στον Πειραια περαν οτι μπορει να μην τα εχει , τα πουλαει ακριβοτερα απο εμενα !
Επισης η εγγυηση που δινει ειναι ιδια με αυτην που δινω και εγω (εκτος εαν ειναι παραεισαγωγη,πραγμα που δεν υπαινισσομαι).
Το ηθος μου σε οποια συναλλαγη στο avsite μπορει να κριθει απο αυτους που με εχουν γνωρισει και εχουν συναλλαγει μαζι μου.
Δεν θα ηταν ποιο σωστο μετα απο μια μονο εβδομαδα εγγραφης σου στο avsite να εισαι λιγο ποιο μετριοπαθης στις διατυπωσεις
και εκφρασεις ?

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Οι αγγελιες δεν ειναι για να ρωτας και να πρεπει να σου απαντησω "ειλικρινα".
Τι εισαι ? Ο αυτοκλητος πολιτζμανος του avsite ?
Τα ηχεια ειναι σφραγισμενα με ειδικα κλιπς που αν τα τραβηξεις δεν μπαινουν ξανα και φαινεται.
Το μαγαζι στον Πειραια περαν οτι μπορει να μην τα εχει , τα πουλαει ακριβοτερα απο εμενα !
Επισης η εγγυηση που δινει ειναι ιδια με αυτην που δινω και εγω (εκτος εαν ειναι παραεισαγωγη,πραγμα που δεν υπαινισσομαι).
Το ηθος μου σε οποια συναλλαγη στο avsite μπορει να κριθει απο αυτους που με εχουν γνωρισει και εχουν συναλλαγει μαζι μου.
Δεν θα ηταν ποιο σωστο μετα απο μια μονο εβδομαδα εγγραφης σου στο avsite να εισαι λιγο ποιο μετριοπαθης στις διατυπωσεις
και εκφρασεις ?

Reaction score
2

παρακαλω αφηστε την αγγελια να παρει ροη ,ο καθε ενας μας,ας κρινει και αναλογα θα πραξει .ο καθε ενας πουλα οσο θελει ,αν η αγγελια παγωνει τοτε αναλογα θα φερθει και ο πωλητης .Αφηστε τον ανθρωπο να πουλησει οσο θελει.ξερουμε οτι ολοι μας παντα παμε στο σκρουτζ για συγκριση .αφηστε να το κανει ο καθε ενδιαφερομενος ,απλα αναφερετε το παραπονο σας δεν ειμαστε δικαστηριο εδω και δεν χρειαζετε να απολογηθει κανεις για το ποσα ζηταει.

Reaction score
111

Αγαπητοί συμφορουμίτες, δεν θέλω να συμμετάσχω στην κόντρα, ούτε να πάρω θέση, αλλά επειδή έχω συναλλαγεί με τον OPTIMIST θά' θελα να εκφέρω την άποψή μου για την ακεραιότητά του, το ήθος του, την ντομπροσύνη του στις συναλλαγές του. Είναι άριστος.

Reaction score
5.880

+1
Δεν εχω συνναλαγει εγω με τον συμφορουμιτη OPTIMIST,αλλα πολυ καλος μου φιλος μεσω εμενα,και ακουσα τα καλυτερα σχολια.
Ας αφησουμε την αγγελια να κυλησει ομαλα,και οποιος ενδιαφερεται για τα ηχεια ας αποφασισει απο που θα τα αγορασει.

Reaction score
0

ολα καλα οσα λες δε μου απαντησες ομως απο που θα ψωνιζες !
ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΙΣΑ Κ οχι ολα οσα μου ειπες !
λοιπον για να τελειωνει το παραμυθι τελευταιο μνμ αυτο που στελνω κ βαλε τα ηχεια σου οσο θελεις . ακου ! απ την στιγμη που τα αγορες κ τα πουλας απ την πρωτη στιγμη χανεις ενα σεβαστο ποσο ! τελος ! οι νομοι της αγορας το λενε αυτο κ οχι εγω !
εγω αγορασα πριν μισο μηνα καρτα ηχου 130 ευρο
http://www.msystems.gr/index.php?category=1710&product=13649
δε μου εκανε κ την πουλησα 60 ! εκανα λαθος .. το πληρωσα .. τελός !
θα μπορουσα να την βαλω αγγελια οσο γουσταρω και ακομη ποιο ακριβα απο οσο την πηρα !
και αδιαπραγματευτα !!!!!!!!!!!
αν δε πουλουσα ομως η αν επαιρνα σχολια οπως εσυ εδω δε θα παραπονιομουν !

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Να σου δωσω την απαντηση και σε αυτην την ερωτηση, το διασκεδαζω βλεπεις και ειμαι χαριτωμενα ευγενης.
Θα αγοραζα απο τον optimist !!!!
Ποσες φορες αγορασμενα καινουργια πραγματα δεν ειναι της "επιδειξης" και δεν εχουν μπει ξανα στα κουτια !!!!
Οτι λεει ο Optimist ειναι η αληθεια 100% και επειδη εγω ειμαι αυτος ,με ξερω πολυ καλα.
Welcome to the club ,my friend Enantia.

Reaction score
38

Χωρίς να μου πέφτει λόγος, μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες για να ξεκινήσει ψηλά κάποιος μια αγγελία.

Κάποιοι απο αυτούς είναι για δει τη δυνατότητα τράμπας με κάτι άλλο που έχει ήδη τσεκάρει ή να μετρήσει το ενδιαφέρον για το προϊόν ή για να έχει περιθώρια up, με πιθανή μείωση τιμής ή για καλύτερη θέση σε προσωπική διαπραγμάτευση κλπ.

Κάθε αγγελία τελειώνει εκεί που θέλει ο αγοραστής και ως εκ τούτου όπως όλες και αυτή θα βρει το δρόμο της σε αυτή τη τιμή ή άλλη. Ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα του καθορισμού της τιμής, όποιο και αν είναι αυτό και δεν υπάρχει κανονισμός για αυτό. εννοείται ότι αν δεν θέλει - απλά δεν πουλάει.

Δε βλέπω το λόγο "παρενόχλησης" της αγγελίας. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν το προιόν δεν ήταν σε εγγύηση και η τιμή ήταν υψηλότερη απο τη λιανική σε 10 μαγαζιά.

sorry για την παρέμβαση

Reaction score
0

οκ ! τα ξαναλεμε λοιπον του χρονου θα σε βρω εδω να προσπαθεις να τα πουλησεις μετρητης και αδιαπραγματευτα mister optimist !
σοβαρα παντως σου ευχομαι να τα πουλησεις κ τι λεω ειλικρινα αυτο !
κ γω το διασκεδαζω φιλε μου και ειμαι το ιδιο χαριτωμενα ευγενης !
κ μονο που ασχολουμε την επισκεψιμότητα της αγγελιας σου ανεβαζω
- να στο πω και αυτο αν δε το καταλαβες -
αντε τα λέμε ..

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Χωρίς να μου πέφτει λόγος, μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες για να ξεκινήσει ψηλά κάποιος μια αγγελία.

Κάποιοι απο αυτούς είναι για δει τη δυνατότητα τράμπας με κάτι άλλο που έχει ήδη τσεκάρει ή να μετρήσει το ενδιαφέρον για το προϊόν ή για να έχει περιθώρια up, με πιθανή μείωση τιμής ή για καλύτερη θέση σε προσωπική διαπραγμάτευση κλπ.

Κάθε αγγελία τελειώνει εκεί που θέλει ο αγοραστής και ως εκ τούτου όπως όλες και αυτή θα βρει το δρόμο της σε αυτή τη τιμή ή άλλη. Ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα του καθορισμού της τιμής, όποιο και αν είναι αυτό και δεν υπάρχει κανονισμός για αυτό. εννοείται ότι αν δεν θέλει - απλά δεν πουλάει.

Δε βλέπω το λόγο "παρενόχλησης" της αγγελίας. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν το προιόν δεν ήταν σε εγγύηση και η τιμή ήταν υψηλότερη απο τη λιανική σε 10 μαγαζιά.

sorry για την παρέμβαση
Ωραιος!!:thumbsup:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas