Atlantic Technology System 6200e THX Ultra 2

Reaction score
1
Όλο το ηχοσύστημα μαζί με τον ενισχυτή 4500,00.
Χωρίσ 4000

Το δίνω λόγο μετακόμισης στο εξωτερικό.

Reaction score
3.332
Απάντηση: Atlantic Technology System 6200e THX Ultra 2

Καλησπέρα θα μπορούσατε να δώσετε χωριστά το κεντρικό και το sub ?

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
154
Απάντηση: Re: Atlantic Technology System 6200e THX Ultra 2

κανε κ ενα home cinema κ στο στρουμφοχωριο

Reaction score
3.332
Απάντηση: Atlantic Technology System 6200e THX Ultra 2

Ευχαριστώ τον φίλο Αντρέα για την δοκιμή για το κεντρικό και το sub .Δυστηχως είναι μεγάλοσ ο χώρος για το sub και το κεντρικό δεν ταίριαξε με τα δικά μου.
βεβαίως τα ηχεία είναι πραγματικά πολύ δυνατά και παραμετροποιήσημα.
Κυριότερα δίνοντε τσάμπα για την καταστασή τουσ και για το πωσ παίζουν...ναι παίζουν.

ΥΓ. Αντρέα περαστικά

Reaction score
3
Καλα εσυ εξαφανιστηκες στο τηλεφωνο?
Ακομη περιμενω να μου στειλεις το προγραμμα για το remote control του ORIGEN S16T.
Δυστυχως δεν επρεπε να παρω το HTPC,αφου χωρις το remote control,ειναι δωρο αδωρο.
Θα το φαω στη καμπουρα μου.
Το ξεφορτωθηκες εσυ,και το φορτωθηκα εγω.
Δεν γινονται ετσι οι δουλειες, φιλε Ανδρεα μας ...................................

melina

Cargo 200
Reaction score
43.482
Δεν ξέρω τι νόημα έχει να βγάζει κανείς στη σέντρα κάποιον για ένα θέμα που θα μπορούσε να επικοινωνηθεί με pm.
Και θα αναρωτηθεί κανείς εσύ τι ανακατεύεσαι ρε φίλε.
Λοιπόν τα 4200eSR τα πήρα εγώ από τον Ανδρέα. Τον γνώρισα σήμερα, κάναμε τις δοκιμές μας σε διάφορα από αυτά που έχει και κατέληξα να πάρω μόνο τα surround ηχεία γιατί μόνο αυτά μου έκαναν και σε αυτά τα βρήκαμε. Οχι μόνο δεν έννοιωσα ότι κάποιος προσπαθεί να ξεφορτωθεί κάτι και να μου το φορτώσει εμένα, ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα. Και επειδή το παιδί όντως φεύγει για εξωτερικό την άλλη βδομάδα, κατά τη γνώμη μου όποιος ψάχνεται για ηχεία του τύπου που δίνει ο Ανδρέας να πάει να τα δει και να τα πάρει, τέτοιες ευκαιρίες δεν βγαίνουν κάθε μέρα στο φορουμ. Ο Ανδρέας είναι μια χαρά παιδί! Αυτά από εμένα και ευχαριστώ τον Ανδρέα για την άψογη συναλλαγή που είχαμε.

Reaction score
3.332
Δεν ξέρω τι νόημα έχει να βγάζει κανείς στη σέντρα κάποιον για ένα θέμα που θα μπορούσε να επικοινωνηθεί με pm.
Και θα αναρωτηθεί κανείς εσύ τι ανακατεύεσαι ρε φίλε.
Λοιπόν τα 4200eSR τα πήρα εγώ από τον Ανδρέα. Τον γνώρισα σήμερα, κάναμε τις δοκιμές μας σε διάφορα από αυτά που έχει και κατέληξα να πάρω μόνο τα surround ηχεία γιατί μόνο αυτά μου έκαναν και σε αυτά τα βρήκαμε. Οχι μόνο δεν έννοιωσα ότι κάποιος προσπαθεί να ξεφορτωθεί κάτι και να μου το φορτώσει εμένα, ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα. Και επειδή το παιδί όντως φεύγει για εξωτερικό την άλλη βδομάδα, κατά τη γνώμη μου όποιος ψάχνεται για ηχεία του τύπου που δίνει ο Ανδρέας να πάει να τα δει και να τα πάρει, τέτοιες ευκαιρίες δεν βγαίνουν κάθε μέρα στο φορουμ. Ο Ανδρέας είναι μια χαρά παιδί! Αυτά από εμένα και ευχαριστώ τον Ανδρέα για την άψογη συναλλαγή που είχαμε.
+++100000

Reaction score
3
Εγω δεν ειπα οτι ο Αντρεας δεν ειναι καλο παιδι.
Ειναι αριστος,και τον γνωρισα απο κοντα.
Οσο για τα p.m , που αναφερεις, σου λεω οτι αφου δεν μου στελνει e-mail για να λυθει το προβλημα μου,ουτε και απαντα στα συνεχη τηλεφωνηματα μου, ειπα μηπως ,μεσω αυτο του thread, κανει το κοπο να απαντησει,.

Για αυτο φιλέ μου εαν δεν ξερεις,μην μπαινεις στη μεση............
Φιλικοτατα Βαγγελης και καλες γιορτες σε ολους σας........................

Reaction score
1
Εχεις PM. Πραγματικα δε σε αγνοησα απλα σε ξεχασα διοτι τρεχω και δε φτανω.
Οσο για το προβλημα σου εγω σου εδωσα κατι το οποιο λειτουργικα ειναι 100% ΟΚ.
Στο PM εχω ολα τα links και tutorials το πως να λειτουργησεις το Eventghost και τους οδηγους για το remote οι οποιοι ειναι ανεβασμενα στο site της Origen.

Ελπιζω να σε κάλυψα.
Καλες γιορτες και οτι αλλο θες ειμαι εδω.

Αντρεας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.387
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa