Audio Epilog Issa

Status
Not open for further replies.
D

Deleted member 38719

Guest
Πωλούνται τα ηχεία δαπέδου Audio Epilog Issa (Black piano)

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 8/10 (το χτύπημα της φωτογραφίας)

Εξαιρετικά εύηχα ηχεία, μπορούν να οδηγηθούν και από καλούς λαμπάτους ενισχυτές.
Τα δίνω λόγο αναβάθμισης και για όσο υπάρχουν αυτά που έχω βάλει στο μάτι...

Εδώ ο κατασκευαστής: http://www.audioepilog.eu/history-product/51

Τιμή 600 ευρώ
Επικοινωνία με pm
Περιοχή : Δραπετσώνα
DSC_1413.JPG
Σάλα 035.JPG
038 Β&W.JPG
DSC_5529.JPG

Last edited by a moderator:

D

Deleted member 38719

Guest
Μείωση της τιμής και τελική στα 500€.

Σημ. η φωτογραφεία με το χτύπημα είναι τραβηγμένη από τα 10cm ! Το έχω περάσει με λίγο ξυλόστοκο - μαύρο χρώμα - και από 'κει και πέρα δεν φαίνεται τίποτα...

Αν μου επιτρέπετε εδώ ένα link: http://www.positive-feedback.com/Issue39/rmaf089.htm από την RMAF 2008 και τη βράβευση του Issa στα 10 καλύτερα της έκθεσης (φυσικά συμπεριλαμβάνοντας και το υπόλοιπο σύστημα)

D

Deleted member 38719

Guest
Ισχύει.
Ο ήχος του είναι σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απ' αυτή την τιμή.
Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά μπορεί να κανονιστεί ακρόαση.

D

Deleted member 38719

Guest
Ισχύει.
Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά μπορεί να κανονιστεί ακρόαση.

D

Deleted member 38719

Guest
Διαθέσιμα ακόμα, αυτά τα υπέροχα σε όψη και ήχο ηχεία. Η τιμή που τα δίνω είναι χάρισμα...
Κατασκευασμένο από μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας η οποία συμπληρώνεται από ένα εξωτικό ξύλο προερχόμενο από την ακτή της Νέας Γουινέας, το Okume. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Okume διαθέτει μεγάλη ακαμψία και σχετικά μικρό βάρος. Το Issa είναι ηχείο δύο δρόμων, δύο μεγαφώνων, με εμπρόσθια οπή ανάκλασης χαμηλών. Το tweeter είναι θόλου μίας ίντσας από μετάξι και χρησιμοποιεί σασί από αλουμίνιο, ενώ το midwoofer είναι 6.5 ιντσών και εχει κώνο κατασκευασμένο από χαρτί. Η εσωτερική καλωδίωση γίνεται με αγωγούς Albino της ίδιας της Audio Epilog και οι πυκνωτές προέρχονται από την Mundorf. Με απόκριση 30hz - 32khz, αντίσταση που δεν πέφτει κάτω από 6Ω.
Θα εκπλαγείτε μόλις τ' ακούσετε!

D

Deleted member 38719

Guest
Διαθέσιμα.
Δεκτές και ανταλλαγές με μεγαλύτερα ηχεία και διαφορά από μένα.

D

Deleted member 38719

Guest
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συμφορουμήτες, διαχειριστές, θα ήθελα εδώ να σταματήσω την πώληση των ηχείων μου... το εν λόγω εγχείρημα έλαβε τέλος -όχι θετικό.... δεν μπορώ να δώσω περισσότερα χρήματα για ηχεία που ουσιαστικά δεν παίζουν καλύτερα από τα Issa... θα πρέπει ν΄ανέβω πολύ ψηλά -χρηματικά! Δυστυχώς τα audio epolog πέφτουν θύμα της μη εμπορικότητα τους... όσοι τα γνωρίζουν και τα έχουν ακούσει μου λέγανε πως είμαι κουτός που τα δίνω και μάλιστα στη τιμή των 500€, μάλλον είχαν δίκιο! Τέλος λοιπόν, να κλείσει η αγγελία, πάμε γι' άλλες αναβαθμίσεις... Ευχαριστώ!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος