Audio out από LG 50UH635V: Αδύνατον!

Reaction score
23
Ό,τι κι αν έκανα δεν κατάφερα να πάρω έξοδο ήχου από την τηλεόραση (από τις εξόδους stereo RCA) προς τον (κλασσικό) προενισχυτή μου που έχει RCA audio in και καμία ψηφιακή δυνατότητα.
Όταν έκανα το ίδιο από την έξοδο ακουστικών (headphones) της τηλεόρασης με ένα καλώδιο 3.5" to RCA, δούλεψε.
Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό με τηλεόραση LG; Είναι το πρώτο μοντέλο LG που παίρνω, γι' αυτό κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ

Reaction score
23

Αν είναι αυτή, τα RCA είναι είσοδος.
Ναι, αυτή είναι. Χμμμ, δικό μου λάθος λοιπόν. Κρίμα να μην υπάρχει RCA έξοδος. Θα πρέπει να ικανοποιηθώ με την έξοδο των ακουστικών, που τελικά αποδείχτηκε ότι δουλεύει...
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
ει σαι ευχαριστημενος με από την lg 50uh635v θέλω να την αγοράσω και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την Samsung UE49K5500
o media player ειναι καλος?

Reaction score
23
ει σαι ευχαριστημενος με από την lg 50uh635v θέλω να την αγοράσω και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την Samsung UE49K5500
o media player ειναι καλος?
Να πω την αλήθεια, είμαι πιο πολύ του ήχου (hi-end) παρά της εικόνας. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω λοιπόν για τη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι ότι (στο απαίδευτο μάτι μου) φαίνεται να έχει μεγάλη καθαρότητα, λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα, χωρίς να είναι υπερβολικά.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.258
Optical out, μονοδρομος κ εισοδος στο dac.
Aν το dac δεν εχει εισοδο optical παρεμβαλεις εναν κονβερτορα optical to coaxial..βρισκεις απο 20-30 euro..

Reaction score
23
Optical out, μονοδρομος κ εισοδος στο dac.
Aν το dac δεν εχει εισοδο optical παρεμβαλεις εναν κονβερτορα optical to coaxial..βρισκεις απο 20-30 euro..
Επειδή ο προενισχυτής μου είναι 'παλιάς κοπής', λαμπάτος, δεν έχει ούτε DAC ούτε optical in, ούτε άλλες ψηφιακές δυνατότητες. Ο μόνος τρόπος είναι να πάρω το σήμα από την έξοδο ακουστικών της τηλεόρασης για να τροφοδοτήσω το line-in (RCA) του προενισχυτή μου.

Reaction score
6.845
Επειδή ο προενισχυτής μου είναι 'παλιάς κοπής', λαμπάτος, δεν έχει ούτε DAC ούτε optical in, ούτε άλλες ψηφιακές δυνατότητες. Ο μόνος τρόπος είναι να πάρω το σήμα από την έξοδο ακουστικών της τηλεόρασης για να τροφοδοτήσω το line-in (RCA) του προενισχυτή μου.
παρε ενα προσιτο dac ,γιατι το να παιρνεις σημα απο την εξοδο ακουστικων δεν ειναι και οτι καλυτερο. Στις αγγελιες εχει ενα προσιτο dac,κοιταξε το λιγακι,θα παρεις σημαντικα καλυτερο ηχο.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.258
παρε ενα προσιτο dac ,γιατι το να παιρνεις σημα απο την εξοδο ακουστικων δεν ειναι και οτι καλυτερο. Στις αγγελιες εχει ενα προσιτο dac,κοιταξε το λιγακι,θα παρεις σημαντικα καλυτερο ηχο.
+1
Υπαρχει κ optical to rca..για κατευθειαν στον προενισχυτη .. στην ιδια τιμη..κ παει μεχρι οπου θελεις..
Ενα dac ειναι απαραίτητο πλεων..
(Πιστευω καλητερο αποτέλεσμα απο rca jack..δεν το εχω δοκιμασει βεβαια)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao