Audio Spectrum Greek Club

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.509
Όταν μιλάμε για οποιοδήποτε ηχείο που έχει βγει από την παραγωγή για πάνω από 20 χρόνια, καλό είναι να είμαστε σίγουροι για τις μονάδες που φοράει.
Τα μεγάφωνα που φορούσαν τα Audio Spectrum είχαν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα παραγωγής. Μικρές διαφορές μεν αλλά κρίσιμες. Μια από αυτές είχε να κάνει με την ευαισθησία τους.
Επειδή τα tweeters είναι ευαίσθητα, είναι και τα πρώτα που παραδίνουν πνεύμα στο ζόρισμα.
Δεν είναι καθόλου λίγα τα ηχεία της Audio Spectrum που <<κυκλοφορούν>> αυτή την στιγμή με μονάδες μεταγενέστερες, με διαφορετικά βέβαια χαρακτηριστικά, ή επισκευασμένα με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Reaction score
831
Ανάθεμα τις εμμονές και τα κόμπλεξ μου….
Δεν κατάφερα να κρατήσω κανένα από τα τρία αυτά υπέροχα ζεύγη ηχείων του πιο σπουδαιου Έλληνα κατασκευαστή ηχείων.
Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια , παρ ότι τα τωρινά μου epos m22i τα λατρεύω.
Και ευτυχώς έδωσε ο Θεός , ναι ποτέ δεν είναι αργά, διόρθωσα ένα λάθος μου , και βρέθηκαν τα αγαπημένα μου xanadu και πήραν την θέση των epos , τα οποία φυσικά και δεν εχω σκοπό να δώσω.
Πετάω από χαρά το παλληκάρι που τα πήρα από εδώ μέσα τα είχε σε υπέρ-άριστη κατάσταση…..και φυσικά δεν τσιρίζουν για να πειράξω τον φίλο από την Ρόδο.

Reaction score
278
Και ευτυχώς έδωσε ο Θεός , ναι ποτέ δεν είναι αργά, διόρθωσα ένα λάθος μου , και βρέθηκαν τα αγαπημένα μου xanadu και πήραν την θέση των epos , τα οποία φυσικά και δεν εχω σκοπό να δώσω.
Πετάω από χαρά το παλληκάρι που τα πήρα από εδώ μέσα τα είχε σε υπέρ-άριστη κατάσταση…..και φυσικά δεν τσιρίζουν για να πειράξω τον φίλο από την Ρόδο.
Τα διδρομα ενδεχόμενος να παίζουν. Τα τρίδρομα του δεν ήταν καλά . Καλό παιχτα να είναι. Αν έρθεις Ρόδο, Ελα να ακούσεις καμία λαμπιτσα ... Δυστυχώς τα genelec θα τα στείλω στο φίλο μου τον καινούργιο χρόνο. Για να ξέρεις το στορυ. Όταν τα έδωσα τα σπεκτρουμ, είχα μπει σε ένα στουντιακι ενός φίλου εδώ στη Ρόδο ,που έπαιζαν ενα ζευγάρι genelec 1032a. Μόλις τα άκουσα μόνο που δεν έκλαψα. Τσάμπα τα 50 κιλα που ήταν ο κάθε Ορφέας και οι δύο πρίζες του parasaound που τράβαγαν ένα σκασμό ρεύμα. για να ακούσω τι; Τα έδωσα ανταλλαγή για ένα genelec 8050 καθώς είχα ήδη πάρει το σαμπ τους 7070α. Εκατό φορές καλύτερο σύστημα. Μετά που πήγα σε μεγάλο σπίτι τα έδωσα και αυτά γιατί εκεί δεν έπαιζαν . Στο μεγάλο σαλόνι χάθηκαν , είναι για κοντινές αποστάσεις μόνιτορ. Στη φωτό στο προφίλ μου τα έχω ..

Reaction score
3.897
Το μεγάλο σπίτι θέλει πολλά ηχεία και πολλά subwoofers.
Ρώτα οποιονδήποτε πολυκάναλο , το ίδιο θα σου πει και θα σου λέει μέχρι να πεθάνει , που ψόφο δεν έχει ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.033
Members
38.639
Νεότερο μέλος
pablonou