Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Εχεις απόλυτο δίκιο.Και τα δύο ηχεία είναι καταπληκτικά.Αλλά με δύο μικρά ζουζουνια στο σπίτι δεν μπορώ ούτε να τα απολαύσω ούτε να αποφύγω την καταστροφή τουςΔεν ξέρω γιατί θέλεις να τα πουλήσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι ξέρεις ότι τέτοια ηχεία δεν φτιάχνονται ποια.
Τουλάχιστον 25 χρόνια με τα TDL και κρυφό όνειρο τα B&W.
Δεν μπορώ να κρίνω τις τιμές, αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιοι τα αγοράσουν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.
![]()
Ακριβώς !!!!Η αγγελία αφορά 2 ζευγάρια ηχείων.Το πρώτο είναι B&W 801 S3 και το δεύτερο είναι TDL Monitor.Μάλλον μπερδεύτηκες επειδή το S3 είναι τύπος του 801.
Αχ αυτά το ζουζουνια, τι τραβάμε για χάρη τους !!!!!!Εχεις απόλυτο δίκιο.Και τα δύο ηχεία είναι καταπληκτικά.Αλλά με δύο μικρά ζουζουνια στο σπίτι δεν μπορώ ούτε να τα απολαύσω ούτε να αποφύγω την καταστροφή τους
Είναι προηγούμενη σειρά τα S3 από τα Nautilus και δεν γνωρίζω αν είναι τα ίδια tweeter. Φωτογραφία θα δείς στη δεύτερη σελίδα αυτής της αγγελίαςαυτα ειναι σειρα Nautilus me to idio tweeter που εχουν τα 802Ν? Μπορω να εχω μια φωτό? χρωμα?
Καλή χρονιά και από εμένα.Τα ηχεία υπάρχουν.Τηλ.επικοινωνίας 6936982326.ΕυχαριστώΚαλησπερα και καλή πρωτοχρονιά. Τά 801 υπαρχουν ακόμα?