B&W CDM1 NT

A

amoustakas

Guest
Σε άριστη κατάσταση. Διαθέσιμα για ακρόαση. Ανταλλάσσονται με ίδιας κατηγορίας ηχεία δαπέδου. Θεσσαλονίκη.
Άλλες προτάσεις για ανταλλαγές με κάτι που θα με ενδιέφερε σε ενισχυτή ή πηγή ή κάτι άλλο δεκτές.

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: B&W CDM1 NT

Αυτό είναι το ηχείο. Επειδή δεν το πουλάω (=σκοτώνω) γι' αυτό δεν βάζω τιμή. Θα προτιμηθούν ανταλλαγές από Θεσσαλονίκη. Το ηχείο πωλείται απ' ότι είδα μέχρι και σήμερα (link).

A

amoustakas

Guest

Τα ηχεία ανταλλάχθηκαν. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις σας.

A

amoustakas

Guest

Η αγγελία επανέρχεται λόγω ανεπάρκειας ενισχυτικών του φίλου μου για ένα τόσο απαιτητικό ηχείο. Αναμένω και νέες προτάσεις ανταλλαγών. Σε περίπτωση πώλησης μόνο Θεσσαλονίκη στα 500€ με απλές καλαίσθητες βάσεις. Εννοείται ακρόαση δεκτή στο χώρο σας για να δοκιμαστεί με τα ενισχυτικά σας. Προτάσεις και λεπτομέρειες παρακαλώ με πμ.

A

amoustakas

Guest

Τιμή χωρίς τις βάσεις 400 ΕΥΡΩ. Δεν υπάρχουν τα κουτιά, γι αυτό κατά προτίμηση από Θεσσαλονίκη.

Reaction score
66
Παρέλαβα σήμερα τα ηχεία και είναι άριστα όπως ακριβώς μου έλεγες φίλε Αργυρη. Παίζουν τέλεια και τα πακεταρες τέλεια. Σε Ευχαριστώ για την άψογη συναλλαγη

A

amoustakas

Guest

Να ευχαριστείς τον Κώστα (rider79) που μου τα έδωσε σε τιμή χώμα αναλογιζόμενος την άψογη κατάσταση των ηχείων. B&W, DALI, τώρα Monitor Audio. 2-3 βδομάδες κάθε ηχείο... Παράλληλα λάμπες, καλωδιάκια, στήσιμο, αλλαγή ενισχυτικών... Γουστάρω καταστάσεις. Πάμε για νέες τράμπες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.