B&W CDM1-NT

Reaction score
66
Καλησπέρα σε όλους,
δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχωριστώ τα ηχεία μου.
Πωλούνται λοιπόν (με μισή καρδιά) τα b&w cdm1-nt
Η κατάστασή τους όπως θα δείτε και στις φωτό είναι καλή εκτός από το ένα tweeter που τα καλά μου παιδάκια είχαν την καλοσύνη να το πειράξουν. Να σημειωθεί ότι λειτουργεί κανονικά και εννοείται ότι αντικαθίσταται με κόστος τα 85-90€. Το ξέρω γιατί είχα αλλάξει και το άλλο. Γιαυτό τον λόγο η τιμή είναι χαμηλή. Μαζί με τα ηχεία θα πάρετε δώρο και τις βάσεις Atacama Duo 6 όπως επίσης και τα υφασμάτινα καλύμματα που έφτιαξα ειδικά για αυτά. Μένω Ρόδο οπότε η μεταφορά θα γίνει είτε με ταχυδρομική ή με καράβι που είναι και πιο οικονομικά.
Έχω σε άλλες αγγελίες και ένα cd Sony CDPXA-50ES και έναν vintage ενισχυτή Kenwood KA-8150 όποιος ενδιαφέρεται για το πακέτο φυσικά θα κάνω καλύτερη τιμή.
Τιμή για τα ηχεία 350€
τηλέφωνο 6944652658 Φώτης

Last edited:

Reaction score
61
μου αρεσουν πολυ ρε γμτ. εχω 1 ζευγαρι B&w wm6 και υπαρχει περιπτωση να τα παρει ενας φιλος , ,μπορεις αν ειναι να τα αφησεις 300 ? ?

Reaction score
61
sorry ειναι πραγματικά καταπληκτικά ηχεία αλλα μετά απο μιά μικρή έρευνα αγοράς που έκανα κατάλαβα πως θέλουν πολύ ρέυμα πράγμα αδύνατον για τον Luxman τον οπόιο θα χρησιμοποιούσα .. γμτ . και τα λυγουρέυτηκα ..

Reaction score
66
δεκτή και ανταλλαγή με ηχεία δαπέδου ίδιας αξίας ή με μικρή διαφορά από μέρους μου

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις μια φωτό που να φαίνονται καθαρά οι βάσεις και να μου πείς τί ύψος έχουν?

Σε ευχαριστώ.

Reaction score
66
Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις μια φωτό που να φαίνονται καθαρά οι βάσεις και να μου πείς τί ύψος έχουν?

Σε ευχαριστώ.

είναι 60 πόντους το ύψος (63 μαζί με τα καρφιά)

Reaction score
66
Τα ηχεία πουλήθηκαν.
Ευχαριστώ το avsite για την φιλοξενία της αγγελίας.
Παρακαλώ να κλείσει.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.413
Νεότερο μέλος
FotisLam