bass shaker aura

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ΜΟΝΟ του <γουφερακι> της γνωστης aura , στα 70 ευρω, με 40 βατακια κελαιδα τρελλα το πατωμα.Το εφε που προσφερει ειναι ισαξιο με πανισχυρα σαμπ ,
(μονο που δεν ενοχλει τους διπλα) (αν υπαρχουν).Μπαινει και σε αυτοκινητο.

Reaction score
14
Απάντηση: bass shaker aura

Όταν λες 40 βατάκια εννοείς απο εναν οποιοδήποτε ενισχυτη μουσικής η κάτι άλλο? Με ενδιαφέρει!

Reaction score
14

Βρήκα πληροφορίες! Ναι τελικά για κανονικο μουσικό ενισχυτη μιλάνε! Ρωτάω γιατι απο οτι ξέρψ ουσιαστικα δεν ειναι ηχείο και έλεγα μήπως ήθελέ κάτι άλλο για να λαλήσει!!
Το θέλω!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

είναι ένα <γούφερ> που ιδανικά βιδώνεται σε τάβλα* , που πάνω κάθεται το κάθισμα
εκεί ηδονίζει τα κράσπεδα, αν το βάλεις <πάατη> κάθε μπιστολιά θα σε ξετρυπάει αγέρα, αλλά δεν μου άρεσε
από ένα οποιοδήποτε av αν του δώσει απο τις μπόρνες (ιδανικά του κεντρικού ή l ή r ) παίζει ανετότατα με οποιοδήποτε ενισχυτη.Στείλε ιίφο με pm.

*http://www.hometheaterhifi.com/volume_13_4/earthquake-quake-shaker-xj-600r-amplifier-12-2006.html

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Βρήκα πληροφορίες! Ναι τελικά για κανονικο μουσικό ενισχυτη μιλάνε! Ρωτάω γιατι απο οτι ξέρψ ουσιαστικα δεν ειναι ηχείο και έλεγα μήπως ήθελέ κάτι άλλο για να λαλήσει!!
Το θέλω!
http://www.ntpog.org/mods/fifth-shakers/fifth-shakers.shtml

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αυριο φευγει , για ενημερωσω για την πωληση του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εκλεισε αυριο το πρωι φευγει για λονικα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Το θέλω!
με ενημερωνεις οταν παραλαβεις

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524