Batman begins HD DVD-Μεγάλη ζήτηση

Reaction score
0
Ευχαριστώ όλους όσους ανταποκρίθηκαν.Πραγματικά,βρίσκομαι σε δύσκολη θέση να επιλέξω κάποιον από εσάς για την πώληση.Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη νοημοσύνη σας ή να βγάλω κέρδος από την πώληση (κάτι που δεν γίνεται,γιατί το δισκάκι μου κόστισε 20 ευρώ και δεν το επιθυμώ,άλλωστε),καθαρά για λόγους δεοντολογίας,νομίζω ότι το σωστότερο είναι να πάρει το δισκάκι αυτός που θα ανεβάσει την προσφορά.Διαφορετικά,η επιλογή θα γίνει με βάση το κριτήριο της απόστασης και μόνο.Και πάλι σας ευχαριστώ.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Batman begins HD DVD-Μεγάλη ζήτηση

Tο σωστο είναι να το παρει ο πρώτος. τι είναι αυτα τα πραγματα;;;
Δεν ηθελα να ανακατευτώ αλλα το θεωρω απαράδεκτο να μπαίνει μια αγγελία σε δημοπρασία την στιγμη που εχει δηλωθεί ηδη ενδιαφέρον.
Ο πρώτος που επικοινώνησε δικαιούται και την αγορά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Batman begins HD DVD-Μεγάλη ζήτηση

Δεν ηθελα να ανακατευτώ αλλα το θεωρω απαράδεκτο να μπαίνει μια αγγελία σε δημοπρασία την στιγμη που εχει δηλωθεί ηδη ενδιαφέρον.
Ο πρώτος που επικοινώνησε δικαιούται και την αγορά.
συμφωνω απολυτα !!! επισης το θεωρω ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΥΦΤΙΑ να θελει καποιος να βγαλει παραπανω κερδος ...

εγω θα προτεινα λογω της συμπεριφορας του να ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .

απο τα μικρα και τα απλα κρινομαστε αλλωστε.

Reaction score
0
Λανθασμένη εκτίμηση

Καλησπέρα σε όλους καταρχάς.Έκπληκτος παρατήρησα ότι δημιουργήθηκε μεγάλος προβληματισμός,σχετικά με την απόφασή μου να δημοπρατηθεί το προς πώληση HD DVD Batman Begins.Πρώτα απ΄όλα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όσους παρεξήγησαν την ενέργειά μου αυτή.Κάποιοι μάλιστα έγραψαν σκληρά και επικριτικά λόγια (απόλυτη γυφτιά προσπαθώντας να αποκομίσω κέρδος,πρόταση απαγόρευσης πώλησης προϊόντων μου μέσω του avsite.gr κ.λ.π.).Από την άλλη όμως,θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο κάποιοι να μου υποδεικνύουν σε ποιόν θα πουλήσω και ποιό είναι το σωστό.Άλλωστε,από την αρχή είχα υποστηρίξει,ότι το δισκάκι δεν με ενδιαφέρει (καθώς δεν διαθέττω HD DVD player),ούτε επιθυμώ να αποκομίσω κέρδος από την πώλησή του.Η κίνησή μου είχε σκοπό να αποκαλύψει αυτόν που πραγματικά ενδιαφερόταν για την αγορά.Επίσης,όπως πολύ σωστά επισήμανε ο giorgio-n,το δισκάκι διατίθεται στο amazon.com,στην τιμή των 18.95 δολλαρίων,όπου μαζι με το πακετάρισμα και τα μεταφορικά,φθάνει στα 25.43 δολλάρια,δηλαδή στα 17.80 ευρώ περίπου.Εύλογα μου δημιουργείται το ερώτημα,ποιός είναι γύφτος τελικά:αυτός που προσπαθεί να διαθέσει το πρoϊόν με το δικαιότερο κατά τη γνώμη του τρόπο ή αυτός που προσπαθεί να γλιτώσει τα 2.80 ευρώ της διαφοράς;

Υ.Γ.Για την ιστορία και μόνο,μέλος του site προσέφερε 30 ευρώ για να το αποκτήσει,δεν δέχθηκα,γιατί θεώρησα υπερβολικό το ποσό.Τελικά του το έδωσα για 15.Ο σεβασμός είναι ένα στοιχείο που προφανώς ορισμένοι αγνοούν...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.634
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale