Bluesky

Reaction score
41
Ποια η γνώμη σας για το DVD Player DV 855?
Από Carefour 29,90 €.

Θέλω να μου πείτε τι δυνατότητες δεν έχει (όχι τι έχει).

Reaction score
5
Κοιτα, μαλλον θα παω σημερα καμια βολτα για βολτα, αλλα με τετοια τιμη και τετοια μαρκα μαλλον ειναι για το εξοχικο και μονο για ενα καλοκαιρι γιατι δε θα αντεξει τη χειμωνιατικη υγρασια....

Reaction score
5
Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι σε κάποιο κινεζικό player.
Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις σε εικόνα και ήχο.
Με αυτά τα player δεν πιστεύω να συναντήσεις ιδιαίτερα προβλήματα αν δεν σε απασχολεί τόσο η ποιότητα.
Ένα πρόβλημα που έχω προσέξει σε 2-3 κινέζικα είναι η παύση που κάνουν σε μουσικά κομμάτια σε CD όταν τα τραγούδια είναι ενωμένα. Το πρόβλημα παρουσιάζεται ακόμα και σε original δισκάκια.

Reaction score
41
Κατι αλλο.... με τετοια τιμη υπαρχουν ατομα που θα εχουν και αξιωσεις εγγυησης?
1 εβδομάδα το έχω και το κουμπάκι πάνω στη συσκευή που βγαίνει το dvd, σταμάτησε να ανταποκρίνεται...πλέον μόνο από το χειριστήριο!

Εγγύηση 1 χρόνος. Λέω να το ανοίξω μήπως το φτιάξω μόνος μου...(α λάθος θα χάσω την εγγύηση χαχα).
Συνδεδεμένο με scart καλώδιο από άκρη σε άκρη. Καθαρή γενικά εικόνα για εξοχή 1η επιλογή, για πόλη εφεδρικό ή για κάποιο δωμάτιο εκτός σαλονιού.

Reaction score
41
Κατι αλλο.... με τετοια τιμη υπαρχουν ατομα που θα εχουν και αξιωσεις εγγυησης?
1 εβδομάδα το έχω και το κουμπάκι πάνω στη συσκευή που βγαίνει το dvd, σταμάτησε να ανταποκρίνεται...πλέον μόνο από το χειριστήριο!

Εγγύηση 1 χρόνος. Λέω να το ανοίξω μήπως το φτιάξω μόνος μου...(α λάθος θα χάσω την εγγύηση χαχα).
Συνδεδεμένο με scart καλώδιο από άκρη σε άκρη. Καθαρή γενικά εικόνα για εξοχή 1η επιλογή, για πόλη εφεδρικό ή για κάποιο δωμάτιο εκτός σαλονιού.
Θα στείλω κανένα delivery boy (πιτσαδόρο) να το πάει για service...

Reaction score
0
Φίλε Αντώνη είχα γοράσει κι εγώ πριν κανα 2 χρόνια ένα bluesky για την κρεβατοκάμαρα. Χρειάστηκε 2 φορές service(αλλαγή laser), το οποίο ήταν άψογο! Υποδειγματικό, γρήγορο, εννοείται καμία χρέωση. Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνεις τον κόπο αφού έτσι κι αλλιώς το αγόρασες. Πάντως το δικό μου έχει μπει στον 3ο χρόνο και με καθημερινή χρήση ακόμα και με dvd-rw mp3 discs είναι μια χαρά. Εννοείται ότι τώρα που έληξε η εγγύηση αν παρουσιάσε οτιδήποτε θα φάει πέταμα, δεν αξίζει να πληρώσεις για την επισκευή του. Μόνο αν είναι τσάμπα

Reaction score
41
Για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις είναι μια χαρά!!
Όπως επίσης και για player σε κατάσταση αναμονής (αν πάθει κάτι το "σούπερ-ντούπερ".......)
Πάντως σε υπνοδωμάτιο (παιδικό ή το δικό μας) είναι μια χαρά περίπτωση.
Άλλωστε σε μία τηλεόραση 21" πχ τι θα μπορέσεις να δεις?
Χώρια που με 30 ευρώ δεν υπάρχει καν συζήτηση..........
Και όπως διάβασα......το service σε θέματα εγγύησης είναι μια χαρά!!
Γιατί όχι?? :roll: :wink:

(λέτε να πάρουμε 3-4 και να τα μοιράζουμε για δώρα??? :twisted: :mrgreen: :mrgreen: )

Reaction score
41
Για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις είναι μια χαρά!!
Όπως επίσης και για player σε κατάσταση αναμονής (αν πάθει κάτι το "σούπερ-ντούπερ".......)
Πάντως σε υπνοδωμάτιο (παιδικό ή το δικό μας) είναι μια χαρά περίπτωση.
Άλλωστε σε μία τηλεόραση 21" πχ τι θα μπορέσεις να δεις?
Χώρια που με 30 ευρώ δεν υπάρχει καν συζήτηση..........
Και όπως διάβασα......το service σε θέματα εγγύησης είναι μια χαρά!!
Γιατί όχι?? :roll: :wink:

(λέτε να πάρουμε 3-4 και να τα μοιράζουμε για δώρα??? :twisted: :mrgreen: :mrgreen: )
Μου δώσανε άλλο στο service. Φαίνεται θα είχε περισσότερο από 29,90€ η επισκευή του!
Παρόλα αυτά σε 17'' παίζει μια χαρά.
Καμιά απαίτηση δεν έχω σε τέτοιες συνθήκες. Μόνο να φαίνονται τα subtitles!!

Reaction score
0
Φυσικά αυτό που σου έδωσαν σε αντικατάσταση ήταν εντελώς καινούριο και όχι κανα refurbished, έτσι? Πάντως επιβεβαιώνει και αυτά που γράφτηκαν παραπάνω, ότι από service σκίζει!
Φαντάζεστε έπειτα από μερικά χρόνια να παίζουν σε αυτές τις τιμές και τα blu-ray???? "πάρε κόσμε, 360 γραμμές δέκα ευρώ, 1080 με 30 ευρώ και δώρο το Star Wars Episode 19 σε HD..."

Reaction score
0
Έχει ένα ένας φίλος, το οποίο έχει και έξοδο component! Είναι το μοντέλο που λές ή κανένα ακριβότερο;

Reaction score
41
Φυσικά αυτό που σου έδωσαν σε αντικατάσταση ήταν εντελώς καινούριο και όχι κανα refurbished, έτσι? Πάντως επιβεβαιώνει και αυτά που γράφτηκαν παραπάνω, ότι από service σκίζει!
Φαντάζεστε έπειτα από μερικά χρόνια να παίζουν σε αυτές τις τιμές και τα blu-ray???? "πάρε κόσμε, 360 γραμμές δέκα ευρώ, 1080 με 30 ευρώ και δώρο το Star Wars Episode 19 σε HD..."
Θοδωρή μην το κοροϊδεύεις καθόλου!!! :roll: :wink: :wink:

Reaction score
41
Στο κουτί του.

Reaction score
41
Έχει ένα ένας φίλος, το οποίο έχει και έξοδο component! Είναι το μοντέλο που λές ή κανένα ακριβότερο;
Έχει και component (πράσινο-μπλε-κόκκινο) και s-video και coaxial και video out (composite) και L-R Audio out (για 2-channel receiver) και Scart.

Ξέχασα κάτι? Ε με 30€ πολλά έχει. Το σύνδεσα και με 2καναλο ενισχυτή. Μια χαρά έπαιζε κι ο ήχος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300