Blumenhofer fs3

Reaction score
2
Ψάχνω για ευαίσθητο ηχειο για τον λαμπατο ενισχυτη μου(Cary sli 80)..
Τα άκουσα και μου άρεσαν σε γενικές γραμμές. Γρήγορα, δυναμικά, λίγο ίσως λαμπρά υψηλά..
Ένα ριβιου στο 6moons λέει καλα λόγια..
Θα ήθελα τη γνώμη κάποιων που πιθανώς να τα έχουν ακούσει..

Ευχαριστω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Blumenhofer fs3

Ετυχε κ το ακουσα στον αντιπροσωπο για λιγη ωρα, στημενο με τον Leben τον 600 το "μεγαλο" μοντελο. Εκεινη τη στιγμη επαιζε σε σχετικα χαμηλες εντασεις 75-80db και αυτο που μου εκανε καλη εντυπωση ηταν οτι σε αυτες της σταθμες η συγκεκριμμενη κορνα εδινε εναν αερα κ μια αναλυση στις υψηλες κ μεσουψηλες, που εκανε το ακουσμα πληρες χωρις επισης να υπολειπεται σε χαμηλο. Μπορουσες να ευχαριστηθεις τη μουσικη ακομα κ σε αυτες τις εντασεις κι αυτο ειναι ενα σαφες ατου για καποιον που λογω συνθηκων ακουει κατ' αυτο τον τροπο.
Βεβαια για να κρινεις συνολικα το ηχειο πρεπει να το ακουσεις πιο εμπεριστατωμενα, αλλα το θετικο στοιχειο του που ανεφερα παραπανω, μου εκανε καλη εντυπωση κ το καταγραφω.

Reaction score
82
Απάντηση: Blumenhofer fs3

Έχω ακούσει τα Blumenhofer Big Fun 20 με ενισχυτικά DIY Iliopoulos(single ended μονομπλόκ τελικοί με 2 παράλληλες 211 λυχνίες,περι τα 70W ταξη Α):
Το άκουσμα ήταν πολύ σκληρό για τα γούστα μου, άκουγες π.χ. τα δέρματα απο τα χτυπήματα του drummer σχεδόν σαν να τα χτύπαγε ακριβώς δίπλα σου, το σαξωφονίστα σαν να φύσαγε μέσα στο αυτί σου. Πιστεύω οτι η χοάνη σε συνδυασμό με τα παραπάνω ενιχυτικά ευθύνονται για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Πάντως αν είσαι λάτρης της ρόκ-χάρντ ρόκ αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι ενδιαφέρον.
Επίσης έχω ακούσει τα BF20 ή τα FS3(δεν είμαι σίγουρος ποιά απο τα δύο) με ενισχυτικά της Mactone πρό και τελικό(με 300B και 50W τάξη Α):
Αυτό το συνδυασμό τον άκουσα για περίπου 15 λεπτά και το άκουσμα ήταν περισσότερο ισορροπημένο με το ηχείο να απλώνει μια τεράστια σκηνή μπροστά σου και εδώ όμως η προβολή των οργάνων ήταν πιο μπροστά απ'όσο πρέπει (ή πιο μπροστά απ'ότι έχω συνηθίσει έγω να ακούω). Να πώ οτι και στους δύο συνδυασμούς που άκουσα οι χαμηλές συχνότητες αναπαράγωνταν τάχιστα, καθαρά και με πολύ καλό βάθος για 8" γούφερ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis