Bose 301 IV

Reaction score
5
Πωλείται ζεύγος Bose 301 IV Series χρώματος rosewood. Λειτουργικά είναι σε άψογη κατάσταση όλα τα μεγάφωνα. Οι αναρτήσεις στα woofer ακόμα κρατάνε μια χαρά καθώς δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ. Βέβαια κάποια μικρά χέρια έχουν πιέσει το πλαστικό στο κέντρο από τα τουίτερ. Τα κουτιά έχουν μικροφθορές απ τα χρόνια. Είχαν αγοραστεί 115,000δραχμές τα δίνω 100 ευρώ. Δεκτές ανταλλαγές με cd-player – ραδιοφωνικό δέκτη – πικάπ. Φωτογραφίες θα μπουν σύντομα.

Reaction score
5
Απάντηση: Bose 301 IV

Βγάζοντας τα φωτογραφίες διαπιστώθηκε ένα θέμα... το ένα woofer είναι χρωματισμένο, τα ηχεία τα είχα δανείσει στον θείο μου που είχε μικρά παιδιά... Επομένως αν και δεν αποτελεί λειτουργικό πρόβλημα, ίσως θα είναι καλύτερο να γίνει κάποια ανταλλαγή αντί αγοράς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Όταν είναι καλυμμένα τα ηχεία με τις γρίλιες τους δεν υπάρχει εμφανισιακά πρόβλημα.

DSC_9171.jpg DSC_9172.jpg DSC_9168.jpg DSC_9169.jpg

Reaction score
5

Γιώργο ευχαριστώ και εγώ πολύ, και συγνωμη λογο της ημερας με τα χιονια σε εφερα μακρυα, στο μυαλο μου ειχα να βρεθούμε κάπου στα μισα. Ελπίζω η κατάσταση των ηχείων να ειναι καντά σε αυτό που περιμενες.

Reaction score
13

ομολογω πολυ καλυτερη απ' αυτο που περιμενα κι απο αυτο που εδειχναν οι photo !!!!!!!!!!!!!!!!
για την αποσταση μην το συζητας μακαρι να ειχα περισσοτερο χρονο να τα πουμε καλυτερα

σε ευχαριστω ξανα!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members
38.524
Νεότερο μέλος