bose acoustimas 10

Reaction score
14
άριστη αγορά καλορίζικα!!!

ΥΓ ΜΑΖΑΧ με πρόλαβες στο τσάκ. Φαντάζομαι τιμή για όλο το πακέτο της φωτογραφίας:

Αν δεν τα πάρεις εχω το χαρτάκι με το νούμερο 2... και περιμένω στην σειρά!!!

Reaction score
0
Σχεδόν σίγουρα θα τα πάρω δυστυχώς για σένα απελευθερώνοντας χρήματα για τον ενισχυτή....

Reaction score
14
Σχεδόν σίγουρα θα τα πάρω δυστυχώς για σένα απελευθερώνοντας χρήματα για τον ενισχυτή....
Ax.... φτού!!! Φίλε του ARGI αν εχεις αλλο ενα σετακι και για μας!!!wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
0
dream_gr : Την πάτησα κι εγώ .... :crazy_1::crazy_1:

μου το ακύρωσε τελικά και το κακό είναι ότι πρόλαβα και πήγα και παράγγειλα τον Onkyo875. Ελπίζω να προλάβω να αλλάξω την παραγγελία.

Τώρα πάλι στο ψάξιμο αλλιώς miraze nanosat

Reaction score
4
Εζησα με τα Bose τα 15 (ενεργο woofer) περιπου 5 χρονια.
Ειναι καταπληκτικα αν τυχον τα συνδιασεις με μεγαλο γλυκο ενισχυτη :cool_4:

Reaction score
14
dream_gr : Την πάτησα κι εγώ .... :crazy_1::crazy_1:

μου το ακύρωσε τελικά και το κακό είναι ότι πρόλαβα και πήγα και παράγγειλα τον Onkyo875. Ελπίζω να προλάβω να αλλάξω την παραγγελία.

Τώρα πάλι στο ψάξιμο αλλιώς miraze nanosat
Κρίμα, αλλά γιατί σε ακύρωσε δεν τα πουλάει ή τα πούλησε αλλού???

γιατί δεν βλέπεις τα canton τα μικράκια, αυτά έχω αλλά έλεγα στα 500σια για Ακούστεμας, δεν είναι και ασχημα...

Για ρώτα τον Νικο τον Αρβανιτάκη τι καινούργιο εχει σε cantonάκια, γιατί είναι αξιολογότατα

Reaction score
0
Κρίμα, αλλά γιατί σε ακύρωσε δεν τα πουλάει ή τα πούλησε αλλού???

γιατί δεν βλέπεις τα canton τα μικράκια, αυτά έχω αλλά έλεγα στα 500σια για Ακούστεμας, δεν είναι και ασχημα...

Για ρώτα τον Νικο τον Αρβανιτάκη τι καινούργιο εχει σε cantonάκια, γιατί είναι αξιολογότατα
Δεν τα πουλάει τελικά....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.341
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades