Brax η' Genesis???

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.730
Re: Απάντηση: Re: Brax η' Genesis???

Σε ποιον DLS αναφερεσαι και ποσο κανουνε????
Προσωπικα εχω τον Ultimate A-2 και τον Ultimate A-3, δυο δικαναλοι .Δεν ειναι πολυ ακριβοι,αν θυμαμαι καλα επειδη τους ειχα παρει προπερσι μετα απο πολυ ψαξιμο απο εδω , Θεσνικη κοντα στο 900 αρι κ τους 2 μαζι?
Απιθανοι!

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_477

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Brax η' Genesis???

Προσωπικα εχω τον Ultimate A-2 και τον Ultimate A-3, δυο δικαναλοι .Δεν ειναι πολυ ακριβοι,αν θυμαμαι καλα επειδη τους ειχα παρει προπερσι μετα απο πολυ ψαξιμο απο εδω , Θεσνικη κοντα στο 900 αρι κ τους 2 μαζι?
Απιθανοι!

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_477
Xωρις να τους εχω ακουσει,και κρινοντας μονο απο την τιμη,γιατι κατι μου λει οτι δεν ειναι επιπεδου Xelix A2 η' Dual mono????
Aν κανω λαθος συγγνωμη,μην το παρεις στραβα φιλε.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.730
ακους κ κρινεις φιλε μου , ολα αυτα ειναι κ "ισως" καμια φορα υποκειμενικα στον καθενα!
απλα να σου πω οτι κι εγω οπως ολοι βεβαια εψαξα πολυ πριν καταληξω.
Για το επιπεδο του Helix νομιζω προσωπικα πως ανετα τον ξεπερνα , για τον Genesis δεν ειμαι απολυτος αλλα ειναι παραπολυ κοντα.

εξαλλου ριξε μια ματια στα πανευρωπαικα η παγκοσμια βραβεια ΕΜΜΑ και δα καταλαβεις πια εταιρια παιρνει συχνα τις πρωτιες.

Reaction score
24.784
Απάντηση: Brax η' Genesis???

δεν ειναι απολυτο κριτηριο ο διαγωνισμος.
καταρχην παιζε μεγαλη σημασια η οργανωση της ομαδας.
πχ το team dls δεν αφηνει αυτοκινητα του απο οποιαδηποτε χωρα και εγκαταστατη να μπουν στους τελικους με την υποψια του χυμα. αν πχ μπεις εσυ στην ομαδα και φτασεις να διαγωνιστεις σε πανευρωπαικο τελικο (καθολου δυσκολο στη χωρα μας δυστυχως) με το που θα φτασεις εκει θα πεσουν 10 ατομα απο την ομαδα να σε μαζεψουν και να σε ρυθμισουν. γενικα η dls βλεπει εξαιρετικα σοβαρα το θεμα του διαγωνισμου και στηριζει σε μεγαλο βαθμο τους διαγωνιζομενους. επομενο ειναι (δεδομενου του οτι ειναι και πολυ καλα μηχανηματα) να εχει παρα πολλες συμμετοχες.
με το team brax αντιθετα δεν συμβαινει αυτο, τουλαχιστον σε αυτο το βαθμο. αν εμφανιστεις πχ με helix υσιαστικα βασιζεσαι στις δυναμεις σου και επομενο ειναι να μην μπορεις να συναγωνιστεις σε υψηλο επιπεδο αντιστοιχα αυτοκινητα της dls. κατ επεκταση δεν εχει και μεγαλη περαση. αντιστοιχα και με brax.
παντως οι dls με τους helix εχουν διαφορετικο χαρακτηρα. δεν ξερω ποιος ειναι καλυτερος και ποιος μου αρεσει περισσοτερο.
στην αγγλια παλι , θεωρουν τους dls κατωτερα αντιγραφα των genesis (καθοτι genesis μειντ_ιν_ηνγκλαντ) και οταν ακουν για αυτους βγαζουν σπυρακια.
θα ελεγα εν κατακλειδι οτι ισως και να μπορεις να διαλεξεις ακομα και με βαση το ποιςο σου αρεσει στην οψη, δεδομενου οτι σε μεσουψηλο επιπεδο ηχοσυστηματος που συζηταμε το σημαντικοτερο ειναι ποιος θα κανει την εγκατασταση και ποιος θα το ρυθμισει.
παραδειγματα παρα πολλα ακομα και στην ελλαδα.

Reaction score
245

σε μεσουψηλο επιπεδο ηχοσυστηματος που συζηταμε το σημαντικοτερο ειναι ποιος θα κανει την εγκατασταση και ποιος θα το ρυθμισει.
παραδειγματα παρα πολλα ακομα και στην ελλαδα.
Για κανε το πιο λιανα αυτο το τελευταιο παναη γιατι δεν το πολυκαταλαβα:203::203:

Reaction score
24.784

αν υποθεσουμε οτι παιρνεις πχ τους dual mono που θεωρουνται κατωτεροι απο τους brax και σου τους ρυθμισει πχ ο νικος, ειναι πιθανοτατο οτι θα παιξει κλασεις ανωτερα απο οτι αν ρυθμιζες εσυ τους brax.

Reaction score
245

αν υποθεσουμε οτι παιρνεις πχ τους dual mono που θεωρουνται κατωτεροι απο τους brax και σου τους ρυθμισει πχ ο νικος, ειναι πιθανοτατο οτι θα παιξει κλασεις ανωτερα απο οτι αν ρυθμιζες εσυ τους brax.
Aπο αφτι παω πολυ καλα και 2-3 αμαξια της προκοπης που εχω ρυθμισει παιζουνε πολυ καλα.Τωρα βεβαια δεν μπορω να φερω το αποτελεσμα που θα εχουμε αν κανει την ρυθμιση ενας επαγκελματιας του χωρου caraudio.Στον Νικο Κωνσταντινιδη (Alfa Sound) αναφερεσαι?????
Αν ναι,τοτε ειναι συγουρο αυτο που λες.
Αλλο τα ματια της αλεπους και αλλο της κουκουβαγιας.
Παω πασω φιλε.

Γιατι δεν μπορει να μου βγει απο το κεφαλι μου εμενα,οτι ενας dual mono ειναι οτι πρεπει του'ι'τερ??????
Ε ρε κολημα που εχω φαει ο ερμος:134::134:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion