Burmester 035 ή Densen b-275?*

Reaction score
383
Καλησπέρα σε όλους/όλες!Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά νέου προενισχυτή και είμαι σε δίλημμα που αφορά τους παραπάνω.Αναμένω βέβαια να τους ακούσω την επόμενη εβδομάδα στο σύστημά μου αλλά κάθε γνώμη ή προσωπική εμπειρία προκαταβολικά είναι ευπρόσδεκτη.Κι αν αξίζουν βέβαια τα τριπλάσια χρήματα που ζητάνε σε σχέση με τον primare pre 30 που έχω αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου.:121:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Πολύ φοβάμαι ότι ο μόνος αρμόδιος να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα σου είσαι εσύ και μόνο.

Ακόμα και αν υπάρξει κάποια γνώμη μεταξύ των δύο προ θα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο σύστημα και θα προέρχεται από άτομο με συγκεκριμένη άποψη για το άκουσμα μουσικής οπότε η αντικειμενικότητα πάει περίπατο.

Ως προς το ερώτημα αν αξίζουν τα επιπλέον χρήματα θα σου πω πως, από κάποιο σημείο και μετά, η ψαλίδα ανοίγει δυσανάλογα ως προς την απόδοση.
Θα πρέπει δε το υπόλοιπο σύστημα σου να μπορεί να αναδείξει τις όποιες μικροδιαφορές για τις οποίες πλήρωσες τα τριπλάσια χρήματα.

Reaction score
761
Πολύ φοβάμαι ότι ο μόνος αρμόδιος να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα σου είσαι εσύ και μόνο.

Ακόμα και αν υπάρξει κάποια γνώμη μεταξύ των δύο προ θα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο σύστημα και θα προέρχεται από άτομο με συγκεκριμένη άποψη για το άκουσμα μουσικής οπότε η αντικειμενικότητα πάει περίπατο.

Ως προς το ερώτημα αν αξίζουν τα επιπλέον χρήματα θα σου πω πως, από κάποιο σημείο και μετά, η ψαλίδα ανοίγει δυσανάλογα ως προς την απόδοση.
Θα πρέπει δε το υπόλοιπο σύστημα σου να μπορεί να αναδείξει τις όποιες μικροδιαφορές για τις οποίες πλήρωσες τα τριπλάσια χρήματα.

Λάβε υπόψιν σου και ότι μερικές συσκευές αποδίδουν τα μέγιστα όταν συνδυασθούν με ομόσταυλες συσκευές (naim, burmester, linn kκλπ κλπ).

Reaction score
383
Απάντηση: Re: Burmester 035 ή Densen b-275?*

Αυτό είναι σίγουρο...απλά ξέρεις πόλλες φορές ενθουσιάζομαι και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.Έχει τύχει στο παρελθόν να έχω αγοράσει μηχάνημα επειδή το έβλεπα μπροστά μου και ήξερα ότι ήταν ακριβό [το άκουγα κιόλας] αλλά μετά από λίγο καιρό δε με ικανοποιούσε ηχητικά.Τέλος πάντων...:139:

Reaction score
2
Απάντηση: Burmester 035 ή Densen b-275?*

Καλησπέρα σε όλους/όλες!Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά νέου προενισχυτή και είμαι σε δίλημμα που αφορά τους παραπάνω.Αναμένω βέβαια να τους ακούσω την επόμενη εβδομάδα στο σύστημά μου αλλά κάθε γνώμη ή προσωπική εμπειρία προκαταβολικά είναι ευπρόσδεκτη.Κι αν αξίζουν βέβαια τα τριπλάσια χρήματα που ζητάνε σε σχέση με τον primare pre 30 που έχω αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου.:121:
Απλως καμια σχεση με το primare. Καμια ομως κυριολεκτικα. Εμενα μου αρεσει πολυ η burmester, ενω ακομη δεν εχω καταφερει να ακουσω τον dencen στο συστημα "αναφορας" μου. Οποτε φιλε μου εσυ θα κρινεις απο την ακροαση τους, ποιος σου αρεσει περισσοτερο.

Reaction score
383

Απλως καμια σχεση με το primare. Καμια ομως κυριολεκτικα. Εμενα μου αρεσει πολυ η burmester, ενω ακομη δεν εχω καταφερει να ακουσω τον dencen στο συστημα "αναφορας" μου. Οποτε φιλε μου εσυ θα κρινεις απο την ακροαση τους, ποιος σου αρεσει περισσοτερο.
Σ'ευχαριστώ φίλε Γιάννη και μακάρι να μην υπάρχει καμία σχέση με τον primare.Μόλις μου δοθεί η ευκαιρία θα επανέλθω...:605:

Reaction score
2
Φίλε θα μπορούσες να μας πεις
τις συσκευές στο σύστημά σου
το πως σου αρέσει να ακούς?
και το ποσό που θές να διαθέσεις για προενισχυτή?

Reaction score
383
Απάντηση: Re: Burmester 035 ή Densen b-275?*

Φίλε θα μπορούσες να μας πεις
τις συσκευές στο σύστημά σου
το πως σου αρέσει να ακούς?
και το ποσό που θές να διαθέσεις για προενισχυτή?
Ενεργά ηχεία B&O
Ενεργό sub audio physic yaraII
Προ primare pre 30
Cdp primare cd31
πλατώ project 2xperience+clearaudio symphony
phono primare r20
dac weiss minerva+macbook pro
interconnects nordost baldur,heimdall

Σπάνια ακούω σε πολύ δυνατές εντάσεις [γυρίζω σπίτι γαρ αργά] και τα ακούσματα είναι διάφορα από άριες μέχρι ροκ με έμφαση σε jazz και electronica.Διαθέτω μέχρι 7κ αρκεί να πιάσουν τόπο.Μια πρώτη σκέψη ήταν η αλλαγή των ηχείων αλλά αυτό προς στιγμή δεν είναι εφικτό λόγω πολύ περιορισμένου χώρου.

Reaction score
383

Επίσης μου αρέσει η ανάλυση και προτιμώ τον ''μονιτορέ'' ήχο.

Reaction score
383

Τελικά κατέληξα σε Burmester.Αυτό που βοήθησε υπέρ τους επίσης η ισορροπημένη τοπολογία καθώς και το dac του cdp 052.[Μαζί με τον προ αλλάζω και το cdp-συκρίσεις με το minerva δεν πρόλαβα].Βέβαια από θέμα εμφάνισης τα Densen μου αρέσουν περισσότερο αλλά δε μπορείς να τα'χεις όλα...σωστά?:126

Υ.Γ. καμμία σχέση με τα primare.:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.161
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_