cambridge audio 540R for DALI Ikon 6 anyone please?

Reaction score
0
απολογουμαι που γραφω στα αγγλικα, εκανα copy/paste κειμενο που εγραψα σε ξενο site...

Hi, i own a Cambridge audio 540R V2 receiver and i am thinking of buying the Dali Ikon6 or Ikon7 speakers. do you think my receiver will drive well these speakers?

I have read reviews saying that the midrange and tremble of the Ikons are forward so electronics should be matched with care. i assume that this means that the receiver should be warm sounding instead of bright.

Is the 540R warm or bright sounding?
Is the 540R suitable for the Ikons 6 and 7 or should i buy another receiver?

many thanks

Reaction score
0
ξεχασα να αναφερω οτι δεν ακουω μουσικη πολυ δυνατα (γειτονες βλεπετε...) η καθαροτητα και η λεπτομερεια ειναι πιο σημαντικα για μενα

ευχαριστω

Reaction score
50
Φίλε μου καλωσήρθες! Κατανοώ ότι κάνεις copy/paste από ξένο forum, αλλά καθώς εδώ πρόκειται για ελληνικό forum θα σε παρακαλούσα πολύ (σύμφωνα και με τους κανόνες) να ξαναγράψεις το post σου στα ελληνικά, καθώς είναι πιθανόν πολλοί χρήστες να μην το καταλάβουν (κι εσύ να χάσεις κάποιες απαντήσεις). Αν θες στείλε μου το κείμενο με πμ και θα το κάνω edit το αρχικό post εγώ.

Όσον αφορά την ερώτησή σου: δεν έχω εμπειρία απ' το συγκεκριμένο ενισχυτή αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον πάρεις μαζί σου σε κάποιο κατάστημα που έχει εγκατεστημένα τα Dali Ikon (ή και στην αντιπροσωπεία), να κάνετε τη σύνδεση και ν' ακούσεις ο ίδιος τ' αποτελέσματα. Δεν ξέρω και πού μένεις βέβαια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.322
Members
38.299
Νεότερο μέλος
ngk-lighting