Cambridge Audio Dacmagic plus

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Μηνύματα
5.682
Reaction score
2.733
Στο πλαισιο εκκαθαρισης του εξοπλισμου μου διαθετω το εν λογω dac. Υλοποιηση με ενα WM8740/ καναλι, full balanced. Με 2 optical, 2 coaxial και μια USB asynchronous με φουλ υποστηριξη 24/192. Διαθετει και ψηφιακες εξοδους (1 opt, 1 coax). To dacακι εκτεσε χρεη πηγης στο desktop συστηματακι στον Η/Υ μου, και καθοτι πληρες εξοπλισμου και λειτουργιών αποτελεσε εργαλειο σε δοκιμες και στην αξιολογηση μηχανηματων.

Μεγάλο του ατού η δυνατότητα να παίξει σαν προενισχυτής δίνοντας σήμα σε τελικούς ενισχυτές και ενεργά ηχεία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Επισης αρκετα ποιοτικο σαν ενισχυτης ακουστικών με αρκετα καλή δυνατότητα οδήγησης.

Ο χαρακτήρας του ειναι αρκετά ενθουσιώδης και ευθύς, πολυ καλο χαμηλό και αρκετά "ανοιχτο" απ τη μεσαία και πάνω, και επωφελειται σε μεγάλο βαθμο από καλυτερη εξωτερική τροφοδοσια. Δοκιμασα ποιοτικο διακοπτικο και το linear της Kingrex. Λεπτομέριες της υλοποίησης και της συνδεσιμότητας θα βρείτε σε φωτο παρακάτω. Το μηχανημα είναι σε πολυ καλή κατάσταση με εξαιρεση ένα ανεπαισθητο σημάδι στο επανω μερος του σασι. Δεν εχει χαρακτει το σασι, δεν διακρίνεται με την αφή, στη δευτερη φωτο που πηρα για να πεφτει πεφτει το φως διακρίνεται κάπως. Υπαρχουν πληρεις συσκευασίες, δεν με ενδιαφερουν ανταλλαγες, πώληση Αθηνα χερι με χερι. Επικοινωνια με pm.

Η τιμη του 300 ευρω

Παρακάτω ενα καταπληκτικο review στο οποιο o Ken Rockwell κανει το μηχανημα φυλλο και φτερο παραθετωντας διαγραμματα και πλήρες σετ μετρησεων για τα παντα, ακομα και για τον ενισχυτη ακουστικών:

http://kenrockwell.com/audio/cambridge/dacmagic-plus.htm

Ευχαριστω.





Δικες μου φωτο σε λιγο.
 
Last edited:




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.492
Μηνύματα
2.906.400
Members
38.052
Νεότερο μέλος
s tv
Top